پروژه چراغ خاموش روسیه در كرج برای جبران نقض تعهد در بوشهر
چکیده :برخی نیروهای مستقر در سطح شهر با مشاهده این اقدام گروه وابسته به روسیه، كار آنها را متوقف كرده و به دلیل عدم ارائه مجوز، گروه را برای چند ساعتی توقیف می...
کلمه:در حالی كه اخیرا روسیه در تازه ترین نقض تعهد خود اعلام كرد نیروگاه بوشهر را تا پایان سال 2009 به پایان نخواهد رساند، شنیده های «آینده» حاكی از آن است كه عوامل روسیه چندی پیش یك پروژه نظرسنجی را در خصوص دید مردم ایران نسبت به مساله انرژی هسته ای آغاز كرده اند.
بنابر این گزارش، عوامل این كشور با اشاره به مشكلاتی كه در راه اندازی نیروگاه بوشهر به وجود آمده، از مسئولین كشورمان خواستند تا اجازه انجام یك نظرسنجی از مردم ایران در خصوص مناقشات هسته ای را به آنان بدهند.
با پاسخ مثبت مسئولان ایرانی، گروه روسی كار نظرسنجی در ایران را با هدف بررسی میزان آمادگی پرداخت هزینه ایرانیان در خصوص موضوع هسته ای آغاز می كند.
در این نظرسنجی مردم چند شهر مهم از جمله تهران جامعه هدف بوده، اما برخی نیروهای مستقر در سطح شهر با مشاهده این اقدام گروه وابسته به روسیه، كار آنها را متوقف كرده و به دلیل عدم ارائه مجوز، گروه را برای چند ساعتی توقیف می كنند.
پس از انجام استعلامات لازم و نظر مثبت مسئولان ایرانی، گروه مذكور آزاد شده، اما به شدت نسبت به برخورد صورت گرفته با خود واكنش نشان داده و از كشورمان خارج می شوند.
با این حال، گفته می شود پس از برخی رایزنی ها، این گروه مجددا به ایران بازگشته و به كار خود ادامه می دهند.
مشخص نیست این گونه مماشات با روسیه در شرایطی كه از یك سو این كشور سالهاست ساخت نیروگاه بوشهر را به تعویق می اندازد و از سوی دیگر اخیرا در پروژه هسته ای در كسوت متحد با آمریكا به دنبال خارج كردن اورانیوم غنی شده ایران است، با چه اهداف و مصلحت سنجی هایی انجام می شود.














مرگ بر روسیه
مرگ بر روسیه
یاحسین میرحسین
DO NOT TRUST RUSSIA, USA, FRANCE, UK, or CHINA, etc. TRUST IRAN AND IRANIANS ONLY. All of these world powers gained their powers through coupes(1954 fall of Dr. Mosadegh) wars (Iran/Iraq war) not only in Iran but hundreds of other countries, just to get cheap human and natural resources which has made them who they are today
.
احتمالا اونها هم یه سری به اوین زدن
marg bar rosiyeh