سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » حمله سایت های موج سبز به سلطنت طلبان...

حمله سایت های موج سبز به سلطنت طلبان

چکیده :رسانه های نزدیك به جنبش سبز در مطلبی با عنوان "وقتی رضا پهلوی هم برای جنبش سبز تعیین تكلیف می‌كند!‌" به فرزند شاه مخلوع حمله...


کلمه : سایت موج سبز و سایت تغییر، نزدیك به كروبی نوشتند: رضا پهلوی در جدیدترین اظهار نظرش ضمن دعوت از عوامل نفوذی خود برای ایجاد اخلال در جنبش سبز مردمی، خواستار تحریم های شدیدتر سازمان ملل علیه ملت ایران شد.

گروه های خارج نشین طرد شده كه در چند ماه اخیر تمامی تلاش خود را جهت راه یافتن به جنبش سبز مردمی داشته اند، برای یافتن اعتبار اقدام به بیان اظهارنظرها و راه حل های ساختارشكنانه و ضد مردمی، قصد منحرف كردن مسیر اصلی جنبش سبز را دارند. اخیرا هم سران سازمان مجاهدین خلق هم ضمن ابراز دلسوزی، اظهارنظرهای مشابهی داشته اند.

این در حالی است كه سران اصلاح طلب بارها تاكید داشته اند كه جنبش سبز مردمی در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و خواستار بازگشت به اجرای صحیح و ظرفیت های واقعی قانون اساسی هستند.


16 پاسخ به “حمله سایت های موج سبز به سلطنت طلبان”

  1. az Australia گفت:

    sabzha hichvaght nemikhahand mardome iran nezam ra taghyir dahand ,man yek sabz hastam va tarafdare eslahtalaban va jomhooriye eslami va keshvaram ra doost daram ,amma azadiye bayan va entekhabe din bayad joze haghe mardom bashad va be raaye mardom bayad ehteram gozasht,sabze vagheei ,harfesh gheyr az sokhane khatami va karoobi va mirhoseyne aziz nist.

  2. ایران سبز گفت:

    ما پیرو خط امام هستیم نه سلطنت طلب ها. موج سبز ما برانداز نیست

  3. سید گفت:

    طرفدارانتون کم شدن
    چرا کامنت کمه
    براندازان از این ژستها خوششون نمیاد
    بیدار شید تا دیر نشده

  4. ali گفت:

    موج سبز ما برانداز نیست

  5. ایرانی گفت:

    ما هرچه می کشیم از دست شاه خائن و عمال کثیف استعمار است / درود بر ملت سبز ایران

  6. علی گفت:

    عشق فقط ميرحسين موسوي
    يا حسين ميرحسين

  7. حوانه سبز گفت:

    جالبه دوستان بدونن توي بحثايي كه معمولا وقت ميهماني ها يا جمع شدن افراد از طرز فكراي مختلف كنار هم ميشه بارزترين طرز فكري كه نظر من رو به خودش جلب ميكنه كساني هستن كه به شدت از احمدي نژاد حمايت ميكنند فقط بخاطر اينكه او تمام انقلاب 30 ساله را زير سوال برده و راه رو با ناكارآمد دونستن جمهوري اسلامي براي بازگشت نظام سلطنتي هموار كرده. يكم هوشيارانه تر به اتفاق ها نگاه كنيم مي بينيم اين افراد زياد هم بي راه نمي گويند.
    به اميد بازگشت اسلامي كه اماممان به ما آموخت

  8. sabz گفت:

    حتی اگر کسی در این بین خواستار سلطنت هست، بهتره خود را با اکثریت تطبیق دهد و به حداقل ها اکتفا کند. چون دنباله رو زیادی نخواهند داشت و به راحتی سرکوب میشوند. آنها هم ایرانی اند حتی با دیدگاه کاملا مخالف!

  9. سبزتر گفت:

    اشاره به سلنت طلبان: انقلاب دیگر ویرانی به بار میاورد. به دنبال براندازی نباشید اگر ذره ای منطق دارید. هر حکومت مطلقی از جمله سلطنت فساد میاورد. چرا به دنبال دموکراسی و رای نیستید؟

  10. سید محمدرضا گفت:

    جمهوری اسلامی نه یک کلمه کمتر و نه یک کلمه بیشتر
    درود بر انقلابیون واقعی میرحسین موسوی و مهدی کروبی
    یا حسین میرحسین
    یا مهدی شیخ مهدی

  11. MT گفت:

    طرفداران موسوی و کروبی و جنبش سبز رو از روی کامنت ها نمی شه برآورد کرد
    مقامات دل و جرات از خودشون نشون بدن و اجازه بدن فقط یک روز سبزها در کمال امنیت، بدون وجود اراذل و اوباش و مزدوران جیره خوار که از انسانیت بویی نبردند، و بدون و جود باتوم و مشت و لگد و چوب و چماق و خون و خونریزی بیرون بیان اونوقت می تونید بگید طرفدارها کم شدن یا نه!

  12. سیداحمد گفت:

    جالبه!!! کودتا گران و ضد انقلاب حرفشان یکی شده!!! هردو میخواهند جنبش زیبای سبز ما را برانداز معرفی کنند! وجالبتر اینکه مدعی اند اگر کسی حرفش با دشمن یکی شد منافق است. درود بر نخست وزیر امام درود بر ملت سبز ایران اسلامی

  13. محمد گفت:

    زنده باد موچ سبز ایران…مردم ما هوشیار هستن و به حرف این شیادها گوش نمیدن

  14. مرتضی گفت:

    اونا با کمال ناامیدی میخواستن از آب گل آلود ماهی بگیرن که با هوشیاری میرحسین و مردم به جای اول برگشتن. تغییر ساختار نظام در این برهه از دوران حیات ملت ایران یک پس رفت و اشتباه محض است که اکثریت مردم ما به دنبال آن نبودند. شعارها وتاکیدات مذهبی وانقلابی خودجوش ملت در روزهای حضور علنی نشانگر اطلاع دقیق آنان از موقعیت زمانی خود است. با داشتن چنین ملتی شایسته چشیدن طعم پیروزی هستیم. اگر خدا بخواهد.

  15. روزبه گفت:

    رضا و محمدرضا پهلوی هم مثل…با کودتا سرکار آمدند. ((مرگ بر دیکتاتور – چه شاه باشه چه دکتر))

  16. علی گفت:

    اولا” بنده شخصا” به آقای موسوی رای دادم اما دلیل بر این نیست که تمام افکار ایشان را قبول داشته باشم
    دوستانی که سعی دارند از آقای موسوی بت بسازند توجه کنند که دارند به همان راه گذشته پیش می روند
    بسیاری از دوستان من و خود من که خود را متعلق به این جنبش می دانیم و متعهد هستیم به آن و فعالانه در آن شرکت داشتیم
    بدنبال نهادینه کردن و یک دموکراسی سازمان یافته هستیم که در آن هر که افسون قدرت را داند باید جوابگوی مردم باشد،نه اینکه شعار احترام به مردم را بدهد بلکه نهادهایی در جامعه وجود داشته باشد(4رکن اساسی دموکراسی) که مردم بدون هیچ دغدغه بتوانند حاکمیت را نقد کنند و جنبش سبز نه بدنبال اینکه شخص آقای موسوی را تبدیل به بت جدید غیر قابل نقد بکند نیست
    درست است که ما به آقای موسوی احترام می گذاریم اما در جریانات بعد از انتخابات ما شاهد یک خودانگیختگی وشعور عمومی بودیم
    که حتی آقای موسوی و کروبی را غافلگیر کرد و اینبار این مردم بودند که رهبران را به دنبال خود کشیدند و این مسئولیت را به دوش
    آنان گذاشتند البته در ادامه همه با تاثیر گذاری متقابل این مسیر را ادامه دادند و امیدواریم تا رسیدن به سرانجام مطلوب این راه را ادامه
    دهیم
    ثانیا” به دوستانی که عنوان کردند ما به دنبال براندازی نیستیم ما هم بدنبال براندازی نیستیم نه اینکه سیستم فعلی را قبول داریم چون با تغییر ساختار به صورت خشونت آمیز موافق نیستیم….