سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » آقای احمدی نژاد غم انگیز ترین لحظه زندگي شما چه زمانی بود ؟...

آقای احمدی نژاد غم انگیز ترین لحظه زندگي شما چه زمانی بود ؟

چکیده :عکس های منتشر شده توسط خبرگزاری مهر نشان می دهد، در هنگام ورود احمدی نژاد به فرودگاه، استقبال سردی از احمدی نژاد به عمل آمد . این تصاویر که توسط همه خبرگزاری های مطرح جهان به سرعت مخابره شد نشان داد غیر از یک مقام نظامی ترک از دیگر افرادی که به استقبال او رفتند برخی از ایرانی های مقیم ترکیه و کارکنان سفارت ایران در این کشور...


کلمه:اگر آنطوری که محمود احمدی نژاد پیش از این مدعی شده بود سخت ترین لحظه زندگیش توهین مقامات یک کشور خارجی در استقبال سرد از مسوولان جمهوری اسلامی ایران که نمایندگان ملت ایران هستند ، باشد باید گفت هفته گذشته محمود احمدي نژاد رييس دولت دهم روزگار سختی را گذراند.احمدی نژاد در حالی هفته گذشته برای حضور در اجلاس «کومسک»، مهمان کشور ترکیه بود که چه در زمان ورود به فرودگاه و چه در زمان دیدار با نخست وزیر این کشور با سردی میزبان روبرو شد .دیدار سردی که در عرف بین الملل از آن به عنوان توهین به مقام رسمی یک کشور یاد می شود.

به گزارش خبرنگار «کلمه»، عکس های منتشر شده توسط خبرگزاری مهر نشان می دهد، در هنگام ورود احمدی نژاد به فرودگاه، استقبال سردی از احمدی نژاد به عمل آمد . این تصاویر که توسط همه خبرگزاری های مطرح جهان به سرعت مخابره شد نشان داد غیر از یک مقام نظامی ترک از دیگر افرادی که به استقبال او رفتند برخی از ایرانی های مقیم ترکیه و کارکنان سفارت ایران در این کشور بودند.

همچنین این عکس ها نشان می دهد که رئیس دولت دهم برای دیدار با نخست وزیر ترکیه در محل تدارک دیده شده برای مدت زمان طولان معطل ماند.تصاویر نشان می دهد که احمدی نژاد بارها با نگاه کردن به ساعت ناراحتی خود را ابراز می کند. این تصاویر گویای استقبال سرد مقامات ترک از احمدی نژاد است.

پیش از این احمدی نژاد در رقابت های انتخاباتی برای جذب آرای مردم در ادعایی غیر واقع یکی از غم انگیزترین لحظات زندگی اش اینگونه توصیف کرده بود که : «روزي که رئيس‌جمهور سابق کشور با آن وضعيت به فرانسه رفت يکي از غم‌انگيزترين روزهاي زندگي‌ام بود؛ چرا که شيراک بالاي پله‌ها ايستاده بود و رئيس‌جمهور ايران پله‌هاي متعدد را پشت‌سر گذاشت تا به او برسد.»

ادعای احمدی نژاد البته به ساعت نرسید که سایت های خبری با انتشار تصاویر مربوط به آن زمان خلاف واقع گویی های رییس دولت را اثبات کردند.احمدی نژاد در زمان طرح چنین ادعایی فراموش کرده بود که تصاویر ثبت شده به راحتی می تواند کذب بودن ادعا های خلاف واقع او را افشا کند.به خصوص آنکه سفر خاتمی به فرانسه و استقبال با شکوه ژاک شیراک یکی از با شکوه ترین استقبال ها از مقامات بلند پایه ایران پس از پیروزی انقلاب بود.

به هر حال ادعای احمدی نژاد در حالی مطرح شد که اسناد و تصاویر موجود، بیانگر موضوع دیگری بود. بر اساس عکس‌های موجود از سفر سید محمدخاتمی به فرانسه، خاتمی بعد از ظهر روز سه‌شنبه، 16 فروردین ماه سال 84، برای دیدار با ژاک شیراک وارد کاخ الیزه شد و پس از ورود به این کاخ مورد استقبال رییس گارد و رییس تشریفات الیزه قرار گرفت و از گارد مستقر در آن سان دید. سپس شیراک که برای استقبال از خاتمی از پله‌های کاخ پایین آمده بود، به گرمی از خاتمی استقبال کرد.

در زمانی که این شایعات توسط احمدی نژاد به اوج خود رسید، صادق خرازی سفیر سابق ایران در فرانسه با بیان اینکه مسوولین فرانسوی در سفرهای آقاي خاتمی به این کشور استقبال شایانی از رییس جمهور سابق کشورمان داشتند،گفت:« آقاي خاتمی در سفرهایی که به کشور فرانسه داشت با استقبال شایان ذکر و به یادماندنی مقامات فرانسوی مواجه شد که در سیاست خارجی این کشور اروپایی غیر قابل مثال زدنی است.

وی با رد و نقد اظهارات آقای احمدی نژاد مبنی بر رفتار خارج از عرف و غیرمحترمانه مقامات فرانسوی در برخورد با رییس جمهور سابق کشورمان گفت:« آقاي خاتمی در طول دوران ریاست جمهوری خود 2مرتبه به کشور فرانسه سفر کرد؛ مرحله نخست در چهار ساله اول دوران ریاست جمهوری وی و مرحله بعد در پایان دوره ریاست جمهوری آقاي خاتمی بود.»

وی افزود:« در هر 2مرتبه مقامات فرانسوی استقبال در خور توجهی از آقای خاتمی در مقام رییس جمهور ایران به عمل آوردند که در نوع خود بی نظیر بود.»

حال با انتشار تصاویر جدید سفر احمدی نژاد به ترکیه باید پرسید :آقای احمدی نژاد غم انگیز ترین لحظه زندگي شما چه زمانی بود ؟


54 پاسخ به “آقای احمدی نژاد غم انگیز ترین لحظه زندگي شما چه زمانی بود ؟”

  1. ساقی گفت:

    جالبه. تبریک عرض می کنم خدمتشون!!!!!

  2. عرفان گفت:

    واقعا از آقای احمدی‌نژاد كه اين همه خودشان و كشور را سربلند می‌كنند متشكريم!!!!!!!!!!

  3. پیام گفت:

    این حالا غم اولشه !
    غمهای بزرگتری هم تو راهه !

  4. mohammad گفت:

    مرديم ازاين همه سربلندي وعزت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ….

  5. امین گفت:

    یک ضرب المثل هست می گه:
    منع پشت دره!!
    معنی اش این هست که کسی رو برای چیزی سرزنش نکن که حتماً همون بلا بدتر سرت می آد

  6. وحيد گفت:

    بلاخري ما نفهميديم چه كسي ميزبان هست و چه كسي ميهمان…. مثل اينكه در ديپلماسي اول ميهمان وارد ميشه و بعد ميزبان !

  7. masoud گفت:

    شاید ترکیه به رئیس جمهور راهکارها حسودیش می‌شه! یا اینکه هاله نور آقای احمدی نژاد همه را فراری داده!

  8. یا شاه مردان علی گفت:

    چاه نکن بهر کسی اول خودت اخر کسی اقای پرفسور احمدی ‌نژاد متشکریم بخاطر این که ثابت کردی که کی مورد استقبال قرار میگیره و کی مورد استقبال قرار نمیگیره

  9. محمدی مهدی گفت:

    مسلما هیچ کشور دموکراتیکی حاضر نمی شه با کسانی که مردمشون رو به بدترین وجه مورد … قرار می ده و اونها رو … می کنه با صمیمیت برخورد کنه چون آبروی خودش می ره و در دنیا وجهه خودش خراب می شه. مسلما اگر مهندس موسوی در این محل بود رفتاری مخالف این وضعیت و بسیار صمیمانه با اون انجام می شد چون ایشون از جنس مردم هستن و با رای بالای مردم هم به عنوان رئیس جمهور انتخاب شدند نه با دستکاری آرا

  10. mir javad گفت:

    kheir vahid jan intor nist misban hamrahe mihman ast va hamishe dar kenaro vali inja aghaje ahmadi nejad guja modate tulani tanha istade ke hata be saatesh ham negah mikone ke mihman guja bitab shode az in takhieer mihman va in hija rasm nist. .mizban bajad hamishe va dar hame hal dar kenare mihman hozur dashtwe bashad .vali intur ke dar aksha paydast in tur nist

  11. سبزی گفت:

    درود . مگه غیر از سوریه عراق افغانستان.چین و روسیه دیگه کسی ما را گرمتر از این تحویل میگیره بزار اقایان تا بحال کسی بهتر تحویلشان نگرفته و جایی هم ندیدن .پس گله نکن

  12. حميد گفت:

    راستي ودرستي بهترين راه است

  13. علی گفت:

    تا خبرگزاری مهر عکس ها را حذف نکرده، بر روی سرور خودتان آپلود کنید

  14. موج خروشان گفت:

    انگشت مکن رنجه به درکوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

  15. محمد/ افغانستان گفت:

    خدمت خانم و یا آقای سبزی عرض کنم که احمدی نژاد شما را گرمتر از افغانستان و دیگر کشور هایی که شمردین، هوگوچاوز و ونزویلا استقبال می کند و بهترین استقبال هم از برادر هوگو چاوز در ایران صورت می گیرد. جالب است که چاوز هنگام ورود به ایران بسیجی می شود. دستمال بسیجی دور گردنش می آویزد. سبز باشید و خرم.
    اما در باب این اردوغان!
    این مرد که خیلی ظاهرا آرام به نظر می رسد و هم در داخل ترکیه و هم در بیرون از ترکیه چندان به نظر نمی آید، دغدغه های کلانی برای ترکیه دارد. دغدغه های این مرد برای رسیدن به ترکیه ای است که برادر کلان جهان اسلام باشد و در اروپا هم حرفی برای گفتن داشته باشد.

  16. امیر گفت:

    ولی اگر یکی دو کلمه حرف حساب بتون بگه سانسوره

  17. az Australia گفت:

    aghaye ahmadi nejad be saat negah kon mabada yadet bere ke omr migozare va joz niko bad az ensan nemimune ,rasti ahmadi nejad che azash be yadegar mimune fekr kardi,..

  18. m-h گفت:

    من ایرانیم و با افتخار یک ایرانی همیشه سبز و سرزنده
    شاید بتوانند فقط به جرم سبز بودنم مرا از ریشه جدا کنند ولی هیچگاه و با هیچ قدرتی نمیتوان به درخت گفت سبز نباش و این محال است که بتوان همه درختان را از ریشه خشکاند فقط و فقط به جرم سبز بودنشان. اگر خشک شوم با خزان است و به اذن آفریننده ام و با بهار به قدرت و اذن او دوباره سبز میشوم و جوانه میزنم و هیچ قدرتی توانایی مقابله ام را ندارد و با این انقلاب دنیا را بهت زده خواهم کرد.

  19. آسمانی گفت:

    به اصطلاح نماینده ایرانی
    دیگه مایه آبرو ریزی و سرافکندگی ایرانیا شدی
    بعد از دست دادن حداقل میتونستی یه قیافه ناراحت بگیری نه اینکه تازه ذوق هم بکنی
    ببین اون چه قیافه ای بعد از این همه معطلت کرده گرفته
    واقعا که نمیدونم چی بگم

  20. سبز تا ابد گفت:

    سایت محترم کلمه! به نظرم یک مقدار محافظه کار شدید… نمی دانم چرا؟

  21. من گفت:

    دوستان مهم اینه که این آقا رئیس جمهور ما نیس، و این برخوردها همه برخورد با اون محسوب می شه و نه ما…
    اما، مسأله ای که هس دنیا منتظر ما نمی مونه و فرصت ها مثل ابر در گذر، و هر روز یه فرصت جدید از دست میره، امیدوارم بشه جبران کرد…
    امیدوارم…

  22. مجتبي گفت:

    سايت كلمه كجاتون مي سوزه ها هاهاهاهاهاهااهاهاهاهاهاها#$%^؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  23. خاشاک گفت:

    تازه این گرمترین استقبال یک مقام خارجی از محمود بوده!زاستی پیشنهاد میکنم اقا محمود اون شال سبزی روکه میدان ولی عصر انداخته بود توسفرهای خارجی هم بیندازه گردنش شایدتحویلش بگیرن اخه خارجیها برخلاف مقامات ایرانی برای سادات ارزش زیادی قایلند!

  24. علی گفت:

    هجده و نيم ميليارد دلار گرفتن به زور تحويلمون ميگيرن.
    اين است عزت ملي…

  25. محمدرضا گفت:

    خدایی آبروریزی از این بد تر نمیشه البته سوزه خوبیه واسه رییس جمهور بعدی.

  26. فرهاد گفت:

    بنده ی خدا، خوب رفته هیجده و نیم میلیارد دلارش رو پس بگیره، چرا این قدر اذیتش می کنید طفلکی رو؟

  27. amir گفت:

    taraf khatami ro maskhareh mikard ,,,saresh omad ,,hageteh mahmod

  28. دانشجوی سبز گفت:

    به قول خودش این عکسا که دروغه .
    من شما رو دوست دارم که این حرفا رو می زنم !!!!!

  29. ansari گفت:

    با نهایت تاسف
    واقعا شرمنده از این همه حقارت
    مسلمه شخصی که به اصطلاح شخص دوم … مملکته در سخنرانی پشت تریبونی که صدها نفر حاضر و میلونها نفر بیننده تلویزیونی داره میگه: “اونا اونجاشون میسوزه؟ خوب بزار بسوزه” … چه انتظار از طرفدارانی… همانند اظهار نظر کننده ای مثل مجتبی دارین که با دیدن واقعیت به جای شرمگین شدن این الفاظ زشت ورکیک رو مثل اربابش… میکه..؟
    واقعا شرمنده
    بنازم دوستان سبز رو که متانت را با حقارت معامله نمیکنند
    زنده باد سبز

  30. پرستو مهاجر گفت:

    من تعجب می کنم … مگه می شه که از این بزرگمرد!!!!!!!!!!!!!! اینگونه استقبال بشه؟!؟؟!؟!؟!؟!؟

    ما آخر از دست افتضاحات این آقا دق می کنیم

  31. mehdi گفت:

    shoma cheshme baseerat nadareed,khoob deghat koneed hatman yeki oomadeh shoma kolloyom ham koor hasteed ham moghrez rasti haleh noor ra mibineed

  32. سالک گفت:

    :-) خوبه خودتون خودتون را دلداری بدید و دلخوش کنید… شما دیگه حناتون رنگی نداره . درود بر احمدی نژاد

  33. نسل سوخته گفت:

    سلام به تمام ایرانی های عزیز ، ….
    ایرانی باید به این ضرب المثل خوب عمل کنه : سزای گرانفروش ، نخریدنه
    ما هر چی بلا هست سرمون میاد بازم میخریم ، بنزین گرون میشه 2 تا ماشین میخریم ، سیب زمینی کم میشه 100 کیلو 100 کیلو میخریم ، عجب از کار این مردم ، اینا غرور ما رو زیر پا نهادن

  34. جهانبخش گفت:

    آه اگر آزادی سرودی می خواند کوچک همچون گلوگاه پرنده ای

    نماد ایرانی چنین خوار و حقیر نمی ماند

    که حضور انسان آبادانی ست

  35. حسین گفت:

    اگه با درود بر احمدی نژاد این ننگ ها پاک میشه! باشه، درود بر او!
    ضمنا این ننگ رو هم خبرگزاری بی طرف مهر افشا کرد و از کلمه نبوده که فکر کنید با هدف دشمنی با …..!

  36. مسعود گفت:

    هیهات من الذله

  37. احمدي نژاد گفت:

    اي مزدوران، اي خائنان، اي كودتاچيان من كه مي دانم شما همش دنبال اين هستيد كه افكار را منحرف بكنيد. چرا با فتوشاپ عكس اردوغان را پاك كرديد فكر مي كنيد با اين كارها قدرت ايران در منطقه كاهش پيدا مي كند؟ نخير.

  38. رسا گفت:

    بابا مسخره نکنید بیچاررو
    معاون فرماندار منطقه ی ملارزگرد هم اومده بوده به استقبالش…!
    سمت راست عکس. یه چشمش معلومه به خدا…!

  39. حسن گفت:

    آقا این عکسها که چیزی رو ثابت نمی کنه
    از دولت استقبال گسترده ای شده اسنادش هم موجوده
    اگه بخواهید نمودار اکسل شو نشونتون میدم که چقدر ستون استقبال از دولت نهم ، مخصوصا دولت دهم رفته بالا !

  40. فقط برای ایران گفت:

    چی بگیم؟اگه حرف بزنیم میگن از دین خارج شده باید اعدام بشه اگه حرف نزنیم دق می کنیم؟
    دروغگویان رو باید به ایزد یکتا سپرد
    زنده باد ایران و ایرانی که فرزندان کوروش هستد

  41. سجاد گفت:

    غم انگیز ترین لحظه های زندگی آقای احمدی نژاد این نیست . غم همه ی ما این است که کسانی که دم از یار امام بودن می زنند امروزه در مقابل ولایت ایستاده اند

  42. shabani گفت:

    شما ها مثل اینکه از تحقیر شدن آقای احمدی نژاد خوشحالید!تحقیر احمدی نژاد تحقیر ایرانه

  43. soghrat گفت:

    تحقیر احمدی نژاد تحقیر کسایی که بهش رای دادن نه همه ی ایران و ایرانی

  44. سجاد گفت:

    آقای مثلا سقراط آقای احمدی نژاد رییس جمهور 70 ملیون نفره و ما تا آخرین نفس با رهبر و رییس جمهور هستیم.

  45. بهرام گفت:

    شانس اوردید احمدنژاد مردمی یک سینی چایی نبرد جلوی همتای ترکیه ایش

  46. soghrat گفت:

    آقای سجاد بعضی موقع ها تا آخرین نفس زندگی تحقیر آمیز میشه

  47. سجاد گفت:

    سلام افلاطون ببخشید سقراط ما الگوی خود را شهدا می دانیم برای اینکه شهدا در راه امامشان تا آخرین نفس ایستادند و ما هم در راه امام و انقلاب هستیم و فقط هم ما هستیم.

  48. هادی گفت:

    آقای احمدی نژاد رییس جمهور 70 میلیون ایرانیه؟؟؟؟؟/ پس چرا داره مخالفض رو سرکوب میکنه ؟؟/ ما میگیم این آقا رو قبول نداریم این آقای سجاد میگن که حتی بچه 1ماهه هم احمدی نؤاد رو قبول میکنه آقا عزت ایرانی پایمال شده

  49. رضا گفت:

    من با سبز ها نيستم ولي ” ياشاسين اردوغان ” كه عوض اون افترا رو در اومد

  50. فرهاد گفت:

    وقت تلف شده رو نمی خواهد بگیری بازی رو باختی اقای رئیس جمهور ام القری. برادر اردوغان ببین چه استقبالی از اقایان اسرائیلی میکند.