يك دست را ببندند صدها دست باز مي شود
چکیده :شعارهاي افراطي ناشي از عصبانيت است. به نفع همه ماست كه شعارهايي متناسب با ظرفيت كشور طرح كنيم و از طرح شعارهاي تند و غيرمنطبق با وضعيت كشور...
کلمه:از سر گیری انتشار روزنامه کلمه سبز موقتا منتفی شد.پس از ماجراهای دامنه دار پس از انتخابات و با توجه به اینکه برای انتشار روزنامه کلمه سبز منع قانونی وجود نداشت،تحریریه کلمه سبز شکل گرفت و چند هفته فعالیت کرد تا برای رساندن روزنامه روی دکه آماده باشد اما گویا متصدیان امور چندان رغبتی به انتشار روزنامه نشان ندادند تا رتبه 172 ایران در زمینه آزادی مطبوعات از میان 175 کشور چندان درد آور به نظر نیاید.
اما در این میان میر حسین موسوی بود که برای دلداری کارکنان روزنامه به میان اعضای تحریریه آمد او در سخنانی در جمع كاركنان روزنامه “كلمه سبز” از تلاش هاي آنان براي انتشار اين روزنامه تقدير كرد .
به گزارش خبرنگار «کلمه»، میر حسین موسوی با بيان اين كه ميدانم تعطيلي يك روزنامه براي اعضاي آن چقدر سخت است خطاب به اعضاي تحريريه كه خواهان انتشار “كلمه سبز” به قيمت پرداختن هر هزینه ای بودند، گفت : همه عقب نشيني ها بد نيست و به معناي پشیماني نيست و با هدف ادامه مسير از راه هاي ديگر انجام مي شود.
صاحب امتياز روزنامه كلمه سبز با اشاره به عدم انتشار آن اظهار داشت: بحث هزينه و فايده سياسي باعث شد كه دوستان در يك تصميم جمعي به اين نتيجه برسند كه از انتشار روزنامه صرف نظر كنند. البته تعطيلي كلمه سبز به معناي توقف و تعطيلي فعاليتهاي رسانهاي نيست و ضرورت دارد كه با راهكارهاي ابتكاري رسانههايي به وجود بيايد كه در چارچوبهاي منافع ملي مطالبات اين جنبش را بارتاب دهند.
او با بيان اين كه در غياب خلاء رسانههايي كه پيگير منافع ملي هستند رسانههايي مانند صداي آمريكا و بي بي سي به مرجع خبري تبديل ميشوند اظهار داشت: چنين رسانههايي طبيعي است كه در نهايت بايد منافع كشورشان را در نظر بگيرند.
موسوي سپس با اشاره به روشهاي ابتكاري كه از سوي شبكه اجتماعي “جنبش سبز” طي ماههاي گذشته براي اطلاع رساني ايجاد شده است گفت: در مسير انتخابات و بعد از آن شيوههاي ابتكاري براي اطلاع رساني د پيش گرفت شد و اگر يك دست بسته شد در عوض آن صدها دست باز شد. مهم اين است كه اكنون نياز به داشتن رسانه از سوي همه هواداران اين جنبش احساس ميشود و اگر در آينده هم بتوانيم اين نياز را حفظ كنيم قطعا در شبكه عظيم مردمي راههاي فراواني را بازخواهيم كرد.
وي ادامه داد: البته تعطيلي “كلمه سبز” را بايد اتفاقي موقتي فرض كرد، چرا كه ضرورتها ايجاب ميكند كه سرانجام همه صداها اجازه شنيده شدن پيدا كنند. خطر بزرگ زماني اتفاق ميافتد كه مجراي اطلاع رساني را محدود كنيم و با پايين آوردن قدرت جذب نظام به ايجاد وضعيت انفجاري كمك كنيم.
او با بيان اين كه در دنياي كنوني نميتوان دور جامعه ديوار كشيد اظهار داشت: اگر فضا باز نشود از دنيا عقب ميمانيم و مشكلات وسيعي پيدا ميكنيم. اگر در گذشته ميشد بدون پيوند با فضاي داخلي و خارجي كشور را براي سالها اداره كرد، اما اكنون با گسترش تكنولوژي و ارتباطات چنين كاري غير ممكن است.موسوي همچنين با اشاره به فاصله تاريخي كه ميان روشنفكران و عامه جامعه وجود داشته اظهار داشت: از دوره مشروطيت تاكنون يك نوع جدايي ميان مردم و روشنفكران داشتيم. روشنفكران به مسايلي ميانديشدند كه با نيازها و خواستههاي عامه مردم تفاوتهاي اساسي داشت، اما وقايع اخير نشان ميدهد كه اين فاصله در حال برطرف شدن است.
او ادامه داد: در انديشههاي روشنفكران و سياستمداران ما معمولا اين نقص وجود داشته است كه تاكيد بر روي برخي ارزشها آنها را از ديگر امور خوب باز ميدارد حال آن كه در زندگي واقعي مردم ما ارزشهاي خوب منفك از هم نيست و آنها مي خواهند همه خوبي ها را كنار يكديگر داشته باشند. اصلا به عبارتي جامعه ايراني مانند ژانوس خداي يوناني است كه ميتواند امور ظاهرا غير همجهت را با يكديگر جمع كند. آنها هم ميتوانند از شهادت ندا آقا سلطان ناراحت باشند و هم از شهادت مردم در غزه و ديگر نقاط جهان ابراز تاسف كنند.
مهندس موسوي سپس به عواملي كه در رويدادهاي اخير موجب كاهش فاصله ميان نخبگان و عامه مردم اشاره كرد و تاكيد نمود: ويژگيهايي كه در جنبش سبز مشاهده ميشود حاكي از هين سازواري ارزشهاست و تمام قائلان به اين جريان مي كوشند ارزش هاي خوب را با يكديگر تركيب كنند و در آينده هم بايد همين روش را دنبال كنيم. موسوي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به برخي شعارهاي مطرح شده كه در تجمع هاي خياباني اظهار داشت: شعارهاي افراطي ناشي از عصبانيت است. به نفع همه ماست كه شعارهايي متناسب با ظرفيت كشور طرح كنيم و از طرح شعارهاي تند و غيرمنطبق با وضعيت كشور بپرهيزيم.
مهندس موسوي همچنين با اشاره به اين كه نبايد اجازه داده شود اتفاقات ماههاي گذشته به بدبيني نسبت به دستاوردهاي انقلاب منجر شود اظهار داشت: طبيعي است رسانههايي كه صداي اين قدرت يا آن قدرت هستند بلاخره مجبورند از منافع ملي كشور خود ولو به زبان فارسي دفاع كنند و در اين راه بذر بدبيني به كل دستاوردهاي انقلاب اسلامي در طول سي سال گذشته بپاشند و حتي سعي كنند به سراغ حماسه عظيم و تاريخي دفاع مقدس ملت ما بروند و متاسفانه سياستهاي رسانهاي موجود در اين زمينه مكمل اقدامات آن رسانههاي بيگانه است و شرايطي كه امروز براي كلمه سبز ايجاد شده است يك شاهد روشن در اين ماجراست.














انها فكر مي كنند با بستن سايت شما ديگه كلمه اي براي گفتن وجود نداره اما كلمه و كلمه سبز هر روز با دست جوانان سبز باز ميشه و اقاي موسوي ميدونيد كه رسانه ازاد در دنيا زياد هست و رسانه هاي بسته از پس اونها بر نميان!
در مورد اين مطلب اقاي مو سوي باز هم مي خوام بكم مثلا اين سايت بسته بود به اين دليل همين الان توي خونه با يك ادرس proxy اون رو باز كردم و جالب اينجاست سايتي كه بسته ميشه توجه بيشتري رو جلب ميكنه!
با سلام پیشنهاد می کنم سایتی با پهنای باند بیشتر ویژه گزارش های تصویری شبیه آنچه به تازگی از مصاحبه آقای میرحسین موسوی کار کرده بودید ایجاد نمایید که در این صورت مخاطبین بیشتری راجلب و اعتماد آنها را نسبت به خبرهای مربوطه بیشتر از ÷یش جلب خواهید کرد.
همیشه فشار بر مردم نتیجه عکس داشته. به امید خدا روز 13 آبان نتیجه این فشار بر مردم جلوه می کنه و شاهد حضور چند میلیونی هم وطنانمون هستیم
سلام
آقای موسوی تکلیف مردم رو روشن کنید ، این قدر در پرده حرف نزنید.
بالاخره شما بخشی از جنبش مردمی هستید ؟ یا بخشی از حکومت ؟
منظور شما از شعار افراطی چیست ؟
دستاوردهای انقلاب چیست؟
شما هم که برخلاف گفته های پیشین خود به غرب و رسانه های غربی دارید برچسب بد می زنید.
امیدوارم که در اینجا سانسور حکم فرما نباشد و این پیام حذف نشود.
شاد باشید و پیروز
جناب رئیس جمهور متوهم
ابر اگر آب زندگی بارد هرگز از بید بر نخوری
با فرومایه روزگار مبر کز نی بوریا شکر نخوری
اگر ادعای اصلاح دارید شما را با حمایت های پنهان و آشکار
از امریکا و اسرائیل چه کار؟ چرا منفور ترین افراد در
سیاست از شما تعریف می کنند؟ تا دیر نشده از غرور خود
بگذرید تا از عاقبت نگذرید.