سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » توکلی: نامه احمدی نژاد، فرافکنی ضعف‌های اقتصادی و مشکلات اجتماعی است...

توکلی: نامه احمدی نژاد، فرافکنی ضعف‌های اقتصادی و مشکلات اجتماعی است

چکیده :اين نوع حمله به مجلس، مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس قوه قضائيه به نظر مي‌رسد يك بهانه‌جويي براي پوشاندن مشكلات اجتماعي پيش رو و فراافكني ضعف‌هاي جدي اقتصادي بويژه در بخش توليد است كه گرفتاريهايش روز به روز بيشتر...


احمد توكلي در واكنش به نامه احمدي نژاد به نمايندگان مجلس، گفت: اين نوع حمله به مجلس، مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس قوه قضائيه به نظر مي‌رسد يك بهانه‌جويي براي پوشاندن مشكلات اجتماعي پيش رو و فراافكني ضعف‌هاي جدي اقتصادي بويژه در بخش توليد است كه گرفتاريهايش روز به روز بيشتر مي‌شود.

به گزارش فارس، احمد توكلي نماينده تهران و رئيس مركز پژوهش‌هاي مجلس در واكنش به نامه احمدی نژاد به نمايندگان مجلس، گفت: براي پاسخ به نامه آقاي رئيس جمهور كه براي تك‌تك نمايندگان مجلس ارسال شده است، بايد وقت بيشتري صرف كرد و نكات آن را درآورد، سپس تفصيلي مصاحبه كرد ولي به چند نكته مختصر اشاره مي‌كنم.

وي اضافه كرد: محتواي نامه ايشان يك سري ادعاهاي حقوقي در مورد محدوده اختيارات مجلس و مجمع تشخيص مصلحت است كه خيلي از اينها جواب دارد و به موقع جواب خواهم داد. در اوايل سال جاري آقاي رييس‌جمهور نامه‌اي خدمت مقام معظم رهبري فرستادند كه در مورد حدود و ثغور اختيارات قوه مجريه و مقننه و مجمع تشخيص مصلحت نظام نظراتي ابراز كردند و از رهبري درخواست كردند كه به اين مسئله در شوراي نگهبان رسيدگي شود.

توكلي افزود: مقام معظم رهبري پيرو اين درخواست آقاي رئيس‌جمهور دستور دادند كه نمايندگاني از مجلس و برخي اعضاي دولت، برخي افراد از شوراي نگهبان و استادان مجرب اين مسايل را بررسي كنند. 14 جلسه طي تابستان و پاييز امسال برگزار شد و آقاي جنتي دبير شوراي نگهبان نظرش را خدمت مقام معظم رهبري نوشت. دولت و مجلس هم نوشتند. درست اين بود كه آقاي رييس‌جمهور كه خودش درخواست اين جلسه را كرده بود، صبر مي‌كرد تا ببيند مقام معظم رهبري كه به عنوان فصل‌الخطاب است، نظرشان چيست؟ نه اين كه خودش آغازگر يك كشمكش جديد سياسي شود.

رئيس مركز پژوهشهاي مجلس خاطر نشان كرد: من فكر مي‌كنم در حالي كه ابتداي اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها قرار داريم، اين نوع حمله به مجلس، مجمع تشخيص مصلحت نظام و رييس قوه قضائيه به نظر مي‌رسد يك بهانه‌جويي براي پوشاندن مشكلات اجتماعي پيش رو و فراافكني ضعف‌هاي جدي اقتصادي بويژه در بخش توليد است كه گرفتاريهايش روز به روز بيشتر مي‌شود و فكر مي‌كنم اين ادعاي آقاي احمدي‌نژاد كه دولت را وفادار و سوگند به قانون و وفادار به آن نگاه مي‌كند، را بايد به فال نيك گرفت كه شايد باعث شود از اين پس تخلفات و قانون شكني قبلي خودش را كنار بگذارد.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احمدی نژاد نامه را خطاب به تنها نمايندگان مجلس نوشته است يا مجمع هم خطاب نامه بوده است، گفت: بله به من هم نوشته است. خطاب نامه هم به نمايندگان مجلس، هم به مجمع و هم به رييس قوه قضائيه است. بحمدالله ايشان چيزي را باقي نگذاشته‌اند.

توكلي در پاسخ به اين اينكه رئيس دولت در نامه خود در مورد صندوق توسعه ملي اشاره كرده و آیا اين صندوق دولتي است، گفت: اين مسائل را به موقع مي‌گويم. من خود كسي بودم كه در مجلس هم در مورد صندوق توسعه ملي و هم بانك مركزي از منطق اقتصاد سياسي از اختيارات دولت دفاع كردم و هنوز به آن معتقدم و به آن افتخار مي‌كنم كه وظيفه‌ام را انجام داده‌ام. ولي اين طرز برخورد آقاي احمدي‌نژاد پاسخ دارد و حرفشان از نظر حقوق درست نيست.

رئيس مركز پژوهشهاي مجلس در پاسخ به اين سوال كه آيا بايد تصميم‌گيران براي منابع صندوق توسعه ملي فقط نمايندگان دولت باشند؟ گفت: نه، فكر مي‌كنم منابع صندوق توسعه ملي امكاني است كه با اراده دولت، فقط براي مصارف بخش خصوصي و تعاوني و بخش غير دولتي صرف مي‌شود ولي در اين كه دولت بايد آن را از نظر اجرايي انجام دهد، من ترديدي ندارم.

وي در پايان اضافه كرد: مشروح نظرات خود در مورد نامه را بعدا خواهم نوشت. الان چون نامه خطاب به من هم نوشته شده، پاسخ آن را اجمالي مي‌گويم.


12 پاسخ به “توکلی: نامه احمدی نژاد، فرافکنی ضعف‌های اقتصادی و مشکلات اجتماعی است”

  1. محمد امی گفت:

    به نام خدا
    سلام
    شاید این پخش همگانی به این دلیل است که ببینند کل مجلس چقدر واکنش نشان میدهد.

  2. مجید گفت:

    این هنوز از نتایج سحر است. خرابکاری و ندانمکاریهای باند مخوف و ایران بربادده احمدی نژاد ابعاد نجومی دارد. کاش دلسوزان مردم بیش از این دست روی دست نگذاشته و شر این باند سیاه را از سر مردم کم کنند.

  3. حمیدرضا(میکروب) گفت:

    به نظر من این بازیه سیاسی احمدی نژاد هستش.الان با این ترفند یکی از هدفهاشون اینه که لایحه ی بودجه ی سال 90 از اذهان خارج بشه.

  4. l\معلم سبز گفت:

    از نظر ما سبزها اینها طبیعی است زیرا کسی که خلق و خوی هجومی خود را در مناظرهای انتخاباتی به آن گونه نشان داد و براحتی همه چیز را زیر سوال برد و کک بسیاری از آقایان نگزید که چه بلایی بر سر کشور آمده است براحتی میشد چنین آینده ای را تصور کرد من فکر میکنم ایشان بسیار جالب حرکت و عمل میکند طوریکه در بسیاری از خواسته هایش از مقام رهبری مایه میگذارد و او را در مقابل عمل انجام شده میگذارد ؟البته شاید هم نظر آقای رئیس جمهور به نظر رهبر نزدیکتر باشد!

  5. دادار گفت:

    اقای توکلی این رئیس جمهور دست پخت تقلبیست که خود شما منکرش بودید حال که براثر ان تقلب بزرگ چنین اختیاری پیدا کرده طبیعست که خواستار مجلس وسایر نهادهادر تحت امر خود شود این پاسخهای شماهم بکاری نخواهد امدوسرانجام مافیای قدرت صدای همه راخفه خواهد کرد فقط صدای جنبش مردم ایران است که چاره حل مشگل کشور خواهد شد و کسانیکه باین دل خوشند که سرانجام این اختلافات مشگل راحل خواهد کرد سخت دراشتباهند باید مردم درجنبش ایند وباید بدنیا نشان دهند همانطورکه ملت تونس توانست مردم ایران هم میتوانند

  6. ناشناس گفت:

    آقای توکلی، نترسیدی …؟ …. آخر این چه حرفیست که گفتی:شاید باعث شود از این پس تخلفات و قانون شکنی قبلی خودش را کنار بگذارد.
    خیلی بد است. دولت آقا، دولت پیامبر هزاره سوم، دولت ظهور، دولت جنتی، دولت…. را متهم به تخلف و قانون‏شکنی؟ اصلا خود این فرد، خود حامیانش، نص صریح قانون هستند. هرکس با اینها نیست، نه عقل دارد، نه شعور و نه قانون سرش میشود. لطفا با پای خودتان یا تشریف ببرید بهشت زهرا، یا تشریف ببرید به اوین. البته وقتی بهشت زهرا میروید، یک باتومی چیزی برای مننژیت هم با خود ببرید.

  7. علي گفت:

    سر چشمه ميبايست گرفتن به بيل …حالا كه پر شده نمي توان گرفت به پيل
    جلو انحراف از اول بايد گرفته شود وقتي گرفته نشدحكايت سنگي ميشود كه ديوانه به چاه مياندازد و هزاران عاقل نمي توانند انرا در اورند

  8. سیامک گفت:

    ایشاا… این نامه محرکی باشد برای نمایندگان مجلس جهت وفا به سوگندی که برای احفاق حق ملت یاد نموده اند.

  9. محمد گفت:

    بنظر شما احمدی نژاد بر توکلی شرف ندارد؟ چرا برای نقد احمدی نژاد از هر وسیله ای استفاده می کنید ؟ متاسفم

  10. احمد گفت:

    درست است

  11. محمدی نژاد گفت:

    اقای توکلی بگذارید گاهی هم جوجه را (اول) پاییز بشمارند .

  12. م.ق-مشهد گفت:

    خواجه اي بچه گرگ مي پروريد بچه گرگ پرورده شد خواجه را بر دريد .اقاي توكلي اصول گرا مواطب باشيد مانند ما اصلاح طلبان نشويد./؟