اعتراض جمعی از زندانیان سیاسی سابق به برخوردهای صورت گرفته با دراویش
چکیده :در جریان این وقایع، برخی از نیروهای ضد شورش و لباس شخصی و بسیج مبادرت به اعمال خشونت و ضرب و جرح دراویش کردند که گمان می رود عکسالعمل و خشم ناگهانی دراویش را درپی داشته و نهایتا نتایج ناخوشایندی را به بار آورد. ما امضا کنندگان این نامه که سالیانی را در زندان همبند دوستان دراویش بودهایم، ضمن تقدیر از درایت دلسوزان نیروی انتظامی و محکوم نمودن حمله لباس شخصیها و نیروی بسیج به گلستان هفتم و نیز تاکید بر مشی آرام و صلحطلب دراویش، نگرانی خود را نسبت به وضع و حال دوستان مجروحی که در بازداشت بسر میبرند و سابقه بیماریهای مزمن دارند اعلام...
کلمه – گروه خبر: جمعی از زندانیان سیاسی سابق در بیانیهای به رفتارهای صورت گرفته با دراویش اعتراض کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: “سالیانی است که ایران عزیزمان گرفتار ندانمکاریها و عدم پذیرش مسئولیت صاحبمنصبان در قبال برخورداری از قدرت و کارهای صورت گرفته است و در اغلب موارد نیز با خویشتنداری و مدارای مردم از بحرانهای دامنهدار ممانعت به عمل آمده است.”
به گزارش کلمه دوشنبه شب گذشته در جریان تجمع دراویش گنابادی مقابل کلانتری ۱۰۲ خیابان پاسداران که یکی از رهبران دراویش در آنجا بازداشت بود، میان نیروهای انتظامی و تجمعکنندگان درگیری رخ داد. جمعی از دراویش گنابادی روز دوشنبه در اعتراض به بازداشت نعمتالله ریاحی، از اعضای این گروه در محل یادشده تجمع کرده و خواستار آزادی او شدند. این تجمعات به درگیری گسترده میان دراویش و و نیروی انتظامی منجر شد و پیش از ۲۰۰ نفر از دراویش بازداشت شده و تعدادی نیز بشدت مجروح شدند. همچنین طی این درگیریها سه نیروی انتظامی کشته شدند.
به گزارش کلمه متن این بیانیه به شرح زیر است:
سالیانی است که ایران عزیزمان گرفتار ندانمکاریها و عدم پذیرش مسئولیت صاحبمنصبان در قبال برخورداری از قدرت و کارهای صورت گرفته است و در اغلب موارد نیز با خویشتنداری و مدارای مردم از بحرانهای دامنهدار ممانعت به عمل آمده است.
طی چند ماه اخیر حوادث تاثرآوری در خیابان گلستان هفتم، مکانی که منزل قطب دراویش گنابادی است به وقوع پیوسته است که بوضوح ضرورت تامل و تدبیر بیشتر حکومت را یادآور میشود.
در جریان این وقایع، برخی از نیروهای ضد شورش و لباس شخصی و بسیج مبادرت به اعمال خشونت و ضرب و جرح دراویش کردند که گمان می رود عکسالعمل و خشم ناگهانی دراویش را درپی داشته و نهایتا نتایج ناخوشایندی را به بار آورد. ما امضا کنندگان این نامه که سالیانی را در زندان همبند دوستان دراویش بودهایم، ضمن تقدیر از درایت دلسوزان نیروی انتظامی و محکوم نمودن حمله لباس شخصیها و نیروی بسیج به گلستان هفتم و نیز تاکید بر مشی آرام و صلحطلب دراویش، نگرانی خود را نسبت به وضع و حال دوستان مجروحی که در بازداشت بسر میبرند و سابقه بیماریهای مزمن دارند اعلام میداریم.
در پایان ضمن تاکید بر وظیفه صاحبان حکومت بر تامین عدالت و قانون، مسئولیت قطعی آنها را در حفظ جان و سلامتی دراویش زندانی یادآوری می نماییم.
امضا کنندگان:
امید نوروزیان
امیرنوذر نوری پور
عارف درویش
مهدی یوسف پور
کاظم معتمد
امیرحسین قنبری
نوید کامران
حسن طرلانی
بابک آسیایی
کوروش کوهکن
مسعود سیفی زاده
امیر بهمنی
کوروش قاسمی
رضا رستگار
حمیدرضا یزدانی
عمران معصومی
مهدی نوذر
مصطفی عزیزی
سید محمد ابراهیمی
سهیل اسماعیل زنجانی
محمود اسدی
مجید تمجیدی
کامران ایازی













