معاون سیاسی رییس جمهور: پس از این انتخابات باشکوه هیمنه قانون اساسی را نشکنیم
چکیده :کلمه – گروه خبر: معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور در واکنش به اطلاعیه اخیر سپاه اصول ۱۷۵ و ۱۷۶ قانون اساسی را به این نهاد نظامی یادآوری کرده است. به گزارش کلمه، براساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی، به منظور تامین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی “شورای عالی امنیت...
کلمه – گروه خبر: معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور در واکنش به اطلاعیه اخیر سپاه اصول ۱۷۵ و ۱۷۶ قانون اساسی را به این نهاد نظامی یادآوری کرده است.
به گزارش کلمه، براساس اصل ۱۷۶ قانون اساسی، به منظور تامین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی “شورای عالی امنیت ملی” به ریاست رییس جمهور تشکیل می شود.
روابط عمومی سپاه پاسداران پس از سخنان رییس جمهور مبنی بر اینکه «اقدامی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای آماده کردن موشک و پرتاب آن به نقاطی که سران داعش در دیرالزور بودند، انجام داد تصمیم فرد یا یک رکن نظامی نیست، بلکه اینگونه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ می شود.» اطلاعیه ای برای رد این سخنان منتشر کرد.در این اطلاعیه تاکید شده بود که حمله به مرکز فرماندهی و مواضع تروریستهای تکفیری در استان دیرالزور سوریه در سلسله مراتب نظامی و با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح و تحت امر فرمانده معظم کل قوا انجام شده است.
ابوطالبی نوشته است:
۱)- درکشورهیچ تصمیم مهمی اخذنشده، مگرآنکه درشورای عالی امنیت ملی بحث واتخاذشده باشد: ازنابودی تروریستهای منافق درعراق،تاتروریستهای داعش درسوریه
۲)- موشک همان موشک است وهواپیماهمان هواپیما؛ برون مرزی همان برون مرزی؛حمله مقتدرانه همان حمله مقتدرانه؛ وشورای عالی امنیت ملی همان شورای عالی؛
۳)- رییس جمهورمسئول وضامن اجرای قانون اساسی ورییس شورای عالی امنیت ملی است؛ بعدازاین انتخابات باشکوه،هیمنه قانون اساسی را نشکنیم.













