سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » طرح اتحادیه اروپا برای کمک‌رسانی به ساکنان حلب...

طرح اتحادیه اروپا برای کمک‌رسانی به ساکنان حلب

چکیده :اتحادیه اروپا طرحی پیشنهاد کرده که طی آن به ساکنان شهر حلب که در بخش‌های تحت محاصره شورشیان مخالف دولت سوریه زندگی می‌کنند، کمک‌های بشردوستانه برساند....


اتحادیه اروپا طرحی پیشنهاد کرده که طی آن به ساکنان شهر حلب که در بخش‌های تحت محاصره شورشیان مخالف دولت سوریه زندگی می‌کنند، کمک‌های بشردوستانه برساند.

به گزارش بی بی سی، اتحادیه اروپا گفته که بر اساس این طرح دارو، عذا و آب به ارزش حدود ۲۸ میلیون دلار با همکاری سازمان ملل متحد به هزاران شهروند سوریه که در مناطق شرقی حلب زندگی‌ می‌کنند، برساند.

در این طرح آمده که کمک‌رسانی نباید از هیچکدام طرف‌های درگیری حمایت کند و مسئولیت پخش این کمک‌های بر عهده سازمان‌های امدادی خواهد بود.

همچنین براساس این طرح اتحادیه اروپا برای خروج کسانی که احتیاج به مراقبت‌های پزشکی دارند به سازمان ملل متحد کمک خواهد کرد.

با افزایش درگیری میان دو طرف در حلب وضعیت زندگی ساکنان بخش‎های محاصره شده توسط شورشیان بسیار نگران کننده شده است.

استیون اوبراین، مسئول کمک‌های بشر دوستانه سازمان ملل متحد گفته است که با بالاگرفتن درگیری میان دو طرف ساکنان این شهر با مشکل کمبود شدید غذا روبه‌رو هستند که به گفته او بعید است بتوانند جان سالم به در ببرند.

او زندگی در مناطق را به “جهنمی زنده” تشبیه کرده است.

افزایش شدید قیمت مواد غذایی عاملی شده است که بسیاری نتوانند حتی برای رفع گرسنگی غذا تهیه کنند.

اوبراین از طرف‌های درگیری خواسته است که به کسانی که به غذا و درمان نیاز دارند، اجازه دهند انی مناطق را تخلیه کنند.

به گفته ناظران مواضع شورشیان در مناطق محاصره شده شب گذشته هدف حملات هوایی هواپیماهای روسیه قرار گرفته است.

این حملات ورود نیروهای زمینی ارتش سوریه را به این مناطق شمالی شهر حلب تسهیل کرده است.

ساعاتی بعد ارتش به شورشیان پیشنهاد داد در صورتیکه حاضر شوند شرق حلب را تخلیه کنند، به آنها اجازه می‌دهد که بدون آسیب دیدن آنجا را ترک کنند.

ارتش یک بار دیگر این پیشنهاد را به شورشیان در ماه ژوئیه ارائه کرد که پذیرفته نشد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.