نگرانی کشورهای اروپایی نسبت به نقض گسترده حقوقبشر در بحرین
چکیده :برخی از کشورهای اروپایی نسبت به ادامه نقض آزادیها و حقوق معترضان صلحطلب در بحرین از سوی نهادهای رسمی و مسئولان این کشور ابراز نگرانی کردند....
برخی از کشورهای اروپایی نسبت به ادامه نقض آزادیها و حقوق معترضان صلحطلب در بحرین از سوی نهادهای رسمی و مسئولان این کشور ابراز نگرانی کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه المنار، سوئیس در سی وسومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در شهر ژنو نسبت به منحل شدن جمعیت الوفاق بحرین(بزرگترین گروه اپوزیسیون یمن) و تشدید محاکمه شیخ علی سلمان، دبیر کل این جمعیت ابراز نگرانی کرد.
سوئیس همچنین نسبت به ممنوعیت سفر مدافعان حقوق بشر و مسئولان سازمانهای مردم نهاد به بحرین ابراز نگرانی کرد و از دولت منامه خواست تا نسبت به تعهدات بین المللی خود به ویژه حق آزادی بیان و تجمع مسالمت آمیز پایبند باشد.
جمهوری چک نیز از حمله نیروهای دولتی به مخالفان و سختگیریها نسبت به آیت الله شیخ عیسی قاسم، مرجع شیعیان بحرین و شیخ میثم سلمان، فعال حقوقی این کشور انتقاد کرد.
نماینده دانمارک نیز آزادی عبدالهادی الخواجه، فعال حقوقی و قربانی تحت شکنجه بحرین را خواستار شد. این کشور همچنین خواهان توقف بازداشتهای خودسرانه و آزادی تمامی بازداشت شدگان به این نحو شد.
پیشتر نیز ایرلند نگرانی خود را نسبت به محدودیتهای اعمال شده در خصوص آزادی بیان، تحصن و خاموش کردن صدای جامعه مدنی و حقوقی در بحرین اعلام کرده بود.
از سوی دیگر، ایران در شورای حقوق بشر اعلام کرد: عربستان عبادتگاهها را در یمن تخریب کرده است.













