سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » برادرزاده اسب‌سوار بشار اسد در تهران...

برادرزاده اسب‌سوار بشار اسد در تهران

چکیده :دبیر فدراسیون سوارکاری در پایان و در پاسخ به اینکه او دختر بشار اسد بود یا ماهر اسد گفت: «ما اطلاعات را بر اساس مشخصات پاسپورت مرور می کنیم. کاری هم به چیز دیگری نداریم. در هر صورت ذهن ما درگیر مسائل سیاسی نیست و ما فقط فعالیت ورزشی انجام می دهیم. یک بار دیگر تاکید می کنم که به لطف سربازان ایران، کشور ما آنقدر امن است که از کشورهای دیگر برای مسابقات بین المللی به ایران می آید.»...


در پایان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی پرش با اسب در رده سنی نونهالان و نوجوانان در باشگاه بام تهران، برادر زاده بشار زاده مقام اول را به خود اختصاص داد.

به گزارش کلمه، بعد از آنکه خبرگزاری‌ها خبر از برنده شدن شام الاسد در مسابقات اسب سواری در تهران دادند، رییس فدراسیون اسب سواری این خبر را تکذیب کرد.

با نگاهی به تاریخچه فعالیت های ورزشی شام الاسد به راحتی می توان دریافت که وی برادرزاده رییس جمهوری سوریه است که پیش از این نیز در مسابقات پرش با اسب شرکت کرده است.

اما سال گذشته ماهر اسد برادر رییس جمهوری سوریه برای اولین بار به عکاسان اجازه داد که عکس هایی از دخترش شام الاسد را منتشر کنند.

به گزارش خبرگزاری ها شام الاسد با اسبی به نام باب سودی از سوریه مقام اول را در مسابقات اسب سواری کسب کرده است.

رقابت‌های بین‌المللی پرش با اسب با حضور سوارکاران ۹ کشور طی سه روز گذشته، در تهران برگزار شد که حضور “زین الشام بشار الاسد” که گفته‌ می‌شد دختر برادر بشار اسد رئیس جمهور سوریه است، در این رقابت ها و کسب عنوان قهرمانی از نکته قابل توجه این مسابقات بود. در حالی که برخی منابع به دنبال انکار حضور دختر بشار اسد در این رقابت ها بود اما محمد کاظمیان دبیر فدراسیون سوارکاری این موضوع را در گفت‌وگو با ایسنا تایید کرد و عنوان کرده بود که دختر بشار اسد در این رقابت ها حضور داشته و حتی کارهای مربوط به حضور این ورزشکار را هم سفارت سوریه انجام داده است.

اما پس از این مطلب و تایید آن از سوی دبیر فدراسیون، مسعود خلیلی به عنوان رئیس فدراسیون این موضوع را تکذیب کرد و در پیگیری‌های صورت گرفته روابط عمومی این فدراسیون اعلام کرد که آنها به هیچ عنوان اجازه ندارند نسبت خانوادگی ورزشکاران را رسانه ای کنند و این موضوع تنها تشابه اسمی بوده است.

پیرو این موضوع فدراسیون سوارکاری هم بلافاصله اطلاعیه‌ای صادر کرد و در آن قید کرده است که به هیچ عنوان این خبر درست نیست و فرزند اسد در این رقابت‌ها حضور نداشته است.

این در حالی است که محمد کاظمیان دبیر فدراسیون سوارکاری ضمن تایید حضور دختر اسد در ایران در این مورد می‌گوید: «بله،دختر اسد در مسابقات بین المللی تهران شرکت کرد. در این مسابقات ۸ تا کشور شرکت کرده بودند که شام اسد در رده سنی نونهالان و در بین ۲۰ نفر عنوان قهرمانی را از آن خودش کرد. ما به بعد سیاسی ماجرا کاری نداریم اما چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که ایران آنقدر امن است که از سوریه هم در مسابقات سوارکاری تهران شرکت می کند. اسد سوارکار خوبی هم بود و کارهای ریسکی خوب می کرد. اسد بدون خطا موفق شد در این دوره قهرمان شود. می‌دانم که سوال‌های زیادی در ذهن مخاطبان وجود دارد اما سوریه‌ای‌ها و حتی عضوی از خانواده رییس جمهور هم می‌تواند پس از فراخوان در سایت فدراسیون جهانی ثبت نام و در مسابقه شرکت کند.»

دبیر فدراسیون سوارکاری در پایان و در پاسخ به اینکه او دختر بشار اسد بود یا ماهر اسد گفت: «ما اطلاعات را بر اساس مشخصات پاسپورت مرور می کنیم. کاری هم به چیز دیگری نداریم. در هر صورت ذهن ما درگیر مسائل سیاسی نیست و ما فقط فعالیت ورزشی انجام می دهیم. یک بار دیگر تاکید می کنم که به لطف سربازان ایران، کشور ما آنقدر امن است که از کشورهای دیگر برای مسابقات بین المللی به ایران می آید.»


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.