سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » کما در حال بازجویی و مرگ مشکوک جوان آبادانی در بازداشتگاه پلیس...

کما در حال بازجویی و مرگ مشکوک جوان آبادانی در بازداشتگاه پلیس

چکیده :هنوز یک روز از شکایت سازمان زندان‌ها علیه گزارش "آن ۲۴ ساعت لعنتی" نگذشته که یک جوان در بازداشتگاه پلیس در گذشت. این جوان که در جریان بازجویی در کما فرو رفته بود در حالی جان باخت که رئیس پلیس آبادان مرگ وی بر اثر شکنجه را تکذیب کرد....


کلمه – گروه خبر: هنوز یک روز از شکایت سازمان زندان‌ها علیه گزارش “آن ۲۴ ساعت لعنتی” نگذشته که یک جوان در بازداشتگاه پلیس در گذشت. این جوان که در جریان بازجویی در کما فرو رفته بود در حالی جان باخت که رئیس پلیس آبادان مرگ وی بر اثر شکنجه را تکذیب کرد.

به گزارش ایرنا، نادر شریفی فرد جان خود را در بیمارستان طالقانی آبادان از دست داد و برای مشخص شدن علت مرگ وی، جسدش برای کالبدشکافی به پزشکی قانونی منتقل شد.

این اولین بار نیست که شهروندانی در بازداشتگاه جان خود را از دست می دهند.

در همین حال، پلیس فتا برای آن دسته از افرادی که خبر مرگ این جوان را در فضای مجازی منتشر کرده اند، خط و نشان کشید و از تعدادی از آنان بازجویی کرد.

سرهنگ سید محسن تقی‌زاده فرمانده انتظامی شهرستان آبادان در این باره گفت: در پی انتشار خبر به کما رفتن جوان آبادانی در شبکه‌های اجتماعی متأسفانه برخی از افراد ناآگاه به واسطه تعدادی افراد مغرض مدعی شدند که این پسر جوان توسط مأموران کتک خورده است. وی در ادامه گفت: مأموران پلیس آگاهی با هماهنگی قضایی این پسر جوان- نادر- را برای بازجویی احضار کردند و پلیس طبق وظیفه ذاتی و قانونی‌اش با وی برخورد کرده و طبق مشاهدات، هیچ‌گونه جای ضرب و شتمی نیز روی بدن نادر وجود ندارد.

وی ادامه داد: دادستان آبادان و بنده به صورت مستقیم در حال پیگیری موضوع هستیم و اگر مأموران ما قصوری داشته باشند به‌طور قطع با آنها برخورد خواهیم کرد اما تاکنون هیچ شواهدی مبنی بر اینکه پلیس وی را شکنجه داده وجود ندارد.

سرهنگ تقی‌زاده خاطرنشان کرد: افرادی که این موضوع را نشر داده‌ و ادعا کرده‌اند پلیس، نادر را شکنجه کرده از طریق پلیس فتا و دایره حقوقی ناجا تحت تعقیب قرار گرفتند و به اتهام تشویش اذهان عمومی و خدشه دارکردن چهره پلیس و نشر اکاذیب با آنها برخورد خواهد شد.گفتنی است صبح دیروز چند تن از این افراد در پلیس فتا تحت بازجویی قرار گرفتند اما اظهار داشته‌اند که چون در شبکه‌های اجتماعی این موضوع را دیده‌اند، آن را پخش کرده‌اند که البته همین اقدام نیز مسئولیت حقوقی دارد.

در حال حاضر جسد نادر برای بررسی علت اصلی مرگ در پزشکی قانونی است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.