سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هوای پایتخت سالم است/ کیفیت هوای اراک و نیشابور در وضعیت هشدار...

هوای پایتخت سالم است/ کیفیت هوای اراک و نیشابور در وضعیت هشدار

چکیده :در حالی که معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران می‌گوید هوای پایتخت همچنان در شرایط سالم قرار دارد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: کیفیت هوای اراک در روز جمعه برای گروه های جمعیتی حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد. در همین حال مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور گفت: بر اثر طوفان شدید شب گذشته وضعیت شهرستان نیشابور در حالت زرد قرار گرفت....


کلمه – گروه خبر: در حالی که معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران می‌گوید هوای پایتخت همچنان در شرایط سالم قرار دارد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: کیفیت هوای اراک در روز جمعه برای گروه های جمعیتی حساس در وضعیت ناسالم قرار دارد. در همین حال مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور گفت: بر اثر طوفان شدید شب گذشته وضعیت شهرستان نیشابور در حالت زرد قرار گرفت.

هوای پایتخت سالم است

محمد رستگاری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا گفت: براساس اطلاعات رسیده از ایستگاه های سنجش آلودگی هوای شهر تهران، شاخص کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز، در شرایط سالم قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲٫۵ میکرون، نسبت به دیروز با هفت عدد کاهش در حد مجاز بوده و بر روی عدد ۷۶ قرار دارد.

رستگاری با اشاره به افزایش آلاینده منواکسید کربن از ۲۴ به ۲۵ خاطرنشان کرد: در همین مدت، میزان میانگین غلظت آلاینده های ازن از ۳۶ به ۳۳ و ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون نیز ۶۴ به ۶۰ کاهش یافته است.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران یادآور شد: ایستگاه های شادآباد (منطقه ۱۸)، شهرداری منطقه ۱۵ و بوستان قائم (منطقه ۱۸) به ترتیب شاخص عددی ۱۱۷، ۱۰۳ و ۱۰۲ (در شرایط ناسالم برای گروه های حساس) بیشترین میزان آلایندگی جوی در ۲۴ ساعت گذشته را داشتند.

وی افزود: ایستگاه های بوستان رز با ۴۹، پیروزی (منطقه ۱۳) با ۵۳ و شهرداری منطقه ۲ با ۵۵ نیز کمترین حجم آلاینده های جوی را دراین مدت داشتند.

کیفیت هوای اراک برای گروه های حساس در وضعیت ناسالم است

حسینعلی ابراهیمی کارنامی در گفت و گو با ایرنا گفت: بر اساس اطلاعات مرکز پایش کیفیت هوا، غلظت ذرات معلق موجود در هوای اراک در روز جاری بالاتر از استانداردهای زیست محیطی است و برای سلامت زیان دارد.

وی بیان کرد: میانگین غلظت ذرات معلق کمتر از دو نیم میکرون در هوای اراک، درساعت هفت روز جمعه به ۴۷ میکروگرم بر متر مکعب رسید، در حالیکه استاندارد زیست محیطی سنجش این آلاینده در هوا ۳۵ میکروگرم بر متر مکعب است.
وی، به گروه های حساس جمعیتی نظیر کودکان، زنان باردار، بیماران قلبی و تنفسی و سالمندان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی توصیه کرد که از حضور در فضاهای آزاد و پرتردد شهر به جز موارد اضطراری خودداری کنند.

اعلام وضعیت زرد در نیشابور

سعود حاجی بگلو در گفت‌وگو با فارس با اشاره به طوفان و وزش باد شدید در نیشابور اظهار کرد: باد شدیدی که از حدود ساعت ۲۱ شب گذشته آغاز شد باعث تماس بیش از ۷۰ شهروند با آتش‌نشانی شهرستان شده است.

وی بیان کرد: در دو روستای هلالی و اعتمادیه با شکست درختان و برق مواجه بوده‌ایم و در مناطق شهرک اندیشه، شهید بهشتی و شایسته فقط با قطع برق مواجه شده‌اند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی تأکید کرد: در مسیرهای خیام، شهرک جانبازان و طالقانی غربی افتادن درخت بر روی تیر چراغ‌برق و مسدود شدن مسیر را شاهد بودیم که با سرعت عمل همکاران بازگشایی‌ها انجام‌ شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور گفت: در افلاک نمای نیشابور شاهد یک مورد آتش‌سوزی درخت بوده‌ایم و خیابان رسالت غربی افتادن درخت باعث آسیب به یک دستگاه خودرو شده است.

حاجی بگلو تصریح کرد: دو مورد گیر افتادگی در آسانسور در شهرک فیروزه و مسکن مهر نیشابور گزارش شد که با حضور همکاران آزادسازی افراد انجام شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور با اشاره به یک مورد افتادگی درخت بر روی خودرو و اعلام وضعیت زرد در نیشابور گفت: به همشهریان توصیه می‌کنم از پارک خودروهای خود در زیر درختان خودداری کنند و در صورت امکان در مکان‌های مسقف توقف کنند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.