سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نجفی: باید بررسی شود که چقدر از سرمایه کشور به عنوان «دور زدن تحریم‌ها» غارت شد...

نجفی: باید بررسی شود که چقدر از سرمایه کشور به عنوان «دور زدن تحریم‌ها» غارت شد

چکیده :محمدعلی نجفی خطاب به کسانی که می گفتند تحریم نعمت است و قدر این نعمت را ندانستیم و حالا که برداشته شده ناراحت هستند، افزود: باید بررسی شود که چقدر از سرمایه دولت تحت عنوان «دور زدن تحریم‌ها» به افرادی در داخل و خارج داده و برده و در حقیقت غارت شد و برگردانده نشد. بخاطر مخالفت سیاسی با دولت و زمین خوردن این دولت بر واقعیت ها چشم می بندند و با نادیده گرفتن هر حقیقتی منافع و مصالح ملی برایشان کوچکترین ارزشی ندارد....


محمدعلی نجفی مشاور رئیس جمهوری گفت: پدیده دور زدن تحریم ها در گذشته سبب پیدا شدن افرادی مثل خاوری ها و بابک زنجانی ها شد.

به گزارش ایرنا، محمدعلی نجفی عصر سه شنبه در همایش بزرگ فرهنگیان در شیراز خطاب به کسانی که می گفتند تحریم نعمت است و قدر این نعمت را ندانستیم و حالا که برداشته شده ناراحت هستند، افزود: باید بررسی شود که چقدر از سرمایه دولت تحت عنوان «دور زدن تحریم‌ها» به افرادی در داخل و خارج داده و برده و در حقیقت غارت شد و برگردانده نشد.

وی با بیان اینکه این تحریم ها چه هزینه های مالی سنگینی را بر کشور تحمیل کرد اظهار داشت: کار بجایی رسیده بود که کارهای نقل انتقالات مالی این کشور را یک صرافی انجام می داده و در حقیقت به لحاظ جایگاه مالی به قرن ۱۹نزول کرده بودیم.

نجفی ادامه داد: یا یک عده ای خیلی کج فهم هستند که این مسائل را نمی فهمند و یا اینکه بخاطر مخالفت سیاسی با دولت و زمین خوردن این دولت بر واقعیت ها چشم می بندند و با نادیده گرفتن هر حقیقتی منافع و مصالح ملی برایشان کوچکترین ارزشی ندارد.

وی از اسرائیل، عربستان، لابی صهیونیست ها در آمریکا و حزب جمهوری خواه آمریکا که شرورترین گروههای عالم بشریت محسوب می شوند بعنوان مخالفان برجام یاد کرد که چه هزینه های هنگفتی در این را خرج کردند ولی موفق نشدند.

نجفی افزود: در داخل مسائل سیاسی بقدری برخی ها را کور کرده که بدون توجه به منافع و مصالح ملی و با کج اندیشی و کج فهمی بطور ناخواسته با این چهار گروه شرور در قبال رفع تحریم ها و موفقیت برجام هم موضع شده اند.

وی از برجام به عنوان یک موفقیت بزرگ تاریخی یاد کرد و افزود: بدون شک با حضور حماسی مردم در دور دوم انتخابات پیش رو، مجلسی توانمند و کارگشا و در عین حال هماهنگ با دولت شکل خواهد گرفت که از تغییر نگاه و فضای بین المللی ایجاد شده به کشورمان نهایت استفاده را در راستای رفع مشکلات و آبادانی مملکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: با همتی که مردم بخصوص اقشار فرهنگی جامعه که ضریب نفوذ بالایی در آرای مردم دارند، مجلسی هماهنگ با دولت را در هشتم خردادماه سالجاری خواهیم داشت و لذا می طلبد در شهرهایی که انتخابات به مرحله دوم کشیده شد مردم با حضور حماسی خود کار را برای تکمیل یک مجلس معتدل و با اقتدار به سرانجام رسانند.

عضو حزب کارگزاران سازندگی دور نمای آینده کشور را به رغم مواجه بودن با مشکلات موجود امیدوار کنننده خواند و اظهار داشت: این بالا و پائین شدن و حالت عصبی کشورهایی چون عربستان ناشی از شکستی است که این کشور به رغم هزینه کردن های زیاد در جهت منزوی کردن کشورمان به جایی نرسید.

مشاور رئیس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دولت علاقه دارد برای حل مشکلات فرهنگیان کشور اقدام کند ولی با توجه به عمق مشکلات وگرفتاری ها که بخشی به فشارهای خارجی و بخشی به بی تدبیری های برخی مدیران گذشته از ابتدای انقلاب تاکنون بر می گردد تاکنون نتوانسته اقدام عاجلی انجام دهد.

نجفی با اشاره به جایگاه رفیع فرهنگیان و تعلیم و تربیت در جامعه افزود: بهرحال مجموعه مشکلات و معضلاتی که برای اداره کشور وجود دارد اجازه نداده دولت آن چیزی که می خواهد و در نظر دارد در رابطه با آموزش و پرورش اجرا کند.

وی گفت: امید است که مجلسی شکل بگیرد مفیدتر و متخصص تر از مجلس قبلی تا دولت با یاری و همراهی این مجلس بتواند همه برنامه های خود بخصوص در بخش آموزش و پرورش را به نتیجه برساند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.