اژهای: امید کوکبی هماکنون [که کلیهاش سرطانی شد و از دست رفت] از امکانات لازم درمانی برخوردار است
چکیده :سخنگوی قوه قضاییه بدون اشاره به اینکه امید کوکبی در دوران حبس و بر اثر شرایط نامطلوب زندان مبتلا به سرطان شده و یک کلیه خود را از دست داده، مدعی شد که او هم اکنون از امکانات لازم درمانی برخوردار است....
کلمه – گروه خبر: سخنگوی قوه قضاییه بدون اشاره به اینکه امید کوکبی در دوران حبس و بر اثر شرایط نامطلوب زندان مبتلا به سرطان شده و یک کلیه خود را از دست داده، مدعی شد که او هم اکنون از امکانات لازم درمانی برخوردار است.
محسنی اژه ای در نشست خبری امروز خود توضیح نداده که چرا همین امکانات درمانی که اکنون در حد تخلیه کلیه در اختیار کوکبی قرار گرفته است، در سالهای گذشته وجود نداشت تا به جای تخلیه کلیه، از بیماری او پیشگیری شود.
به گزارش کلمه، منابع مطلع پزشکی گفته اند که حتی انجام یک سونوگرافی بموقع می توانست خیلی زودتر از این، از پیشرفت بیماری کوکبی جلوگیری کند و نگذارد کار به از دست رفتن کلیه وی برسد.
خانواده کوکبی بارها در نامه ها و مصاحبه های خود اشاره کرده بودند که امید از درد در ناحیه کلیوی رنج می برد، با این حال درخواست های متعدد آنها برای اعزام درمانی امید کوکبی بی پاسخ مانده بود.
مقامات قضایی در این پنج سال حتی یک بار هم به او اجازه ندادند از زندان به مرخصی بیاید و بدین ترتیب عملا زمینه ساز شرایطی شدند که حالا اژه ای می گوید امکانات کامل درمانی (البته برای خارج کردن کلیه از بدن این زندانی!) در اختیار وی قرار گرفه است.
مادر امید کوکبی در مهرماه سال گذشته در نامه ای به رهبری نوشته بود که «فرزندم بعد از گذراندن ۵ سال، دچار مشکلات و بیماریهای متعدد شده اند که خانواده را بسیار نگران کرده است. او با درد فراوان و بدون هیچ درمانی تابحال در طول این دوره ۴ بار سنگ کلیه دفع کرده، مشکلات شدید معده داشته و تاکنون ۴ عدد از دندانهایش را از دست داده وخصوصاً اینکه به خاطر فشارهای زیاد زندان دچار تپش قلب و مشکلات قلبی شده است و علیرغم تجویز و تاکید پزشک زندان مبنی بر ضرورت درمان درخارج زندان، همچنان از درمان محروم مانده است.»
اما آن نامه هم اثری نداشت، تا آنکه کلیه امید با بزرگ شدن توده سرطانی، به طور کامل از کار افتاد.
سخنگوی قوه قضاییه در عین حال در مصاحبه امروز خود این احتمال را مطرح کرده که با نظر مثبت پزشکی قانونی، خطرناک بودن ادامه حبس باعث آزادی وی شود.
محسنی اژه ای در بخشی از پاسخ عصبانی خود به خبرنگاران درباره وضعیت امید کوکبی، او را به خیانت و جاسوسی هم متهم ساخته است، حال آنکه وکیل این زندانی همین امروز به خبرگزاری ایلنا گفته بود اتهام کوکبی که بر اساس آن حکم ده سال حبس صادر شده، ارتباط با دول متخاصم از طریق گرفتن بورس تحصیلی! بوده است.
این بهانه گیری پوچ قوه قضاییه برای زندانی کردن کوکبی در حالی است که مطلعان می گوید او در حقیقت به علت رد کردن پیشنهاد همکاری با پروژه های هسته ای و در نتیجه لجبازی عوامل امنیتی و اعمال فشار آنها محکوم شده است.
به نوشته ایسنا، اژه ای گفته است: به نظرتان آیا اگر کارمند معمولی جاسوسی کند مهمتر است یا کارمند فنی که میتواند با دادن اطلاعات به بیگانه خسارت بیشتری را به کشور وارد کند!
او توضیح نداده که مگر امید کوکبی کارمند جایی بوده که به اسناد محرمانه دسترسی داشته باشد که بخواهد جاسوسی کند؟!













