سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پیام کروبی به رونقی: تقدیر از اعتراض به قانون شکنی‌ها؛ درخواست پایان اعتصاب غذا...
» ظالمان در همین دنیا به سزای اعمالشان خواهند رسید

پیام کروبی به رونقی: تقدیر از اعتراض به قانون شکنی‌ها؛ درخواست پایان اعتصاب غذا

چکیده :مهدی کروبی با ببان این‌که «چشم امید مردم به شما جوانان غیرتمند است تا در کمال سلامت به قله‌های افتخار برسید»، گفته‌ است که «مطمئن باشید ظالمین به شما، سزای اعمال‌شان را در همین دنیا و نیز در آخرت خواهند چشید.»...


خانواده مهدی کروبی با ابراز نگرانی از وضعیت جسمی حسین رونقی ملکی، از وی خواستند تا به اعتصاب غذای اعتراضی خود پایان دهد.

به گزارش «سحام»، ایشان هم‌چنین به نقل از شیخ محصور جنبش سبز گفتند که مهدی کروبی با اطلاع از این اعتصاب غذا، ضمن تقدیر از این زندانی سیاسی در «بیان اعتراض خود نسبت به قانون شکنی‌ها»، از وی خواسته‌ا تا «برای حفظ سلامتی خود، به اعتصاب غذای خود پایان دهد.»

مهدی کروبی با ببان این‌که «چشم امید مردم به شما جوانان غیرتمند است تا در کمال سلامت به قله‌های افتخار برسید»، گفته‌ است که «مطمئن باشید ظالمین به شما، سزای اعمال‌شان را در همین دنیا و نیز در آخرت خواهند چشید.»

به گزارش کلمه، سیدحسین رونقی ملکی زندانی سیاسی سبز که از هفتم اسفند ماه در اعتصاب غذا به سر می‌برد، روز شنبه به دلیل وخامت وضع جسمی به بیمارستان هاشمی نژاد تهران اعزام و پس از معاینات پزشکی به زندان بازگردانده شد.

او که علاوه بر بیماری‌های گوارشی و کلیوی، به بیماری دیسک کمر و آرتروز گردن و زانو مبتلا شده، علی‌رغم دستور پزشکی قانونی در زندان به سر می برد.

حسین رونقی ملکی  از هفتم فروردین ماه در اعتراض به «عدم رسیدگی به پرونده پزشکی‌»اش و «بی‌توجهی» مسئولین قوه قضائیه به گواهی «عدم تحمل کیفر» خود، دست به اعتصاب غذا زده است.

وی از بیماری‌های مختلف جسمی رنج می‌برد که در تاریخ ۲۹ خردادماه ۱۳۹۴ به مرخصی درمانی اعزام شد. همان زمان اعلام گردید که او مورد عفو رهبری قرار گرفته، اما خدابخشی دادیار وقت ناظر بر زندانیان سیاسی، به خانواده آقای رونقی اعلام کرد که زیر بار عفو رهبری نمی‌رود و این زندانی سیاسی را به زندان باز می‌گرداند.

در نهایت پس از کش و قوس‌های فراوان، حسین رونقی در تاریخ اول بهمن ۱۳۹۴ پس از تهدید دادسرا برای به اجرا گذاردن وثیقه یک میلیارد و چهارصد میلیون تومانی خود و در حالی که به درمان بیماری‌های جدی کلیوی و گوارشی خود مشغول بود، به اجبار به زندان اوین بازگشت.

بازجویان سپاهی این زندانی سیاسی در پرونده جدیدی اعلام کرده‌اند که حسین رونقی برای بازگشت به زندان، تعلل کرده و «غیبت» داشته است. این بازجویان با این ادعا که وی برای بازگشت به زندان «فرار» کرده، برای او پرونده اتهامی جدیدی تشکیل داده‌اند. وی برای تفهیم این اتهام روز ۱۶ فروردین‌ماه به دادگاه انقلاب تهران اعزام شد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.