سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » شرکت فرانسوی «پژو» برای سرمایه‌گذاری در ایران مجوز رسمی گرفت...

شرکت فرانسوی «پژو» برای سرمایه‌گذاری در ایران مجوز رسمی گرفت

چکیده :ژان کریستف کمار، قائم‌مقام و مدیر منطقه آفریقا و غرب آسیای «پژو»، از صدور مجوز رسمی سرمایه‌گذاری این شرکت خودروساز فرانسوی در ایران خبر داد....


ژان کریستف کمار، قائم‌مقام و مدیر منطقه آفریقا و غرب آسیای «پژو»، از صدور مجوز رسمی سرمایه‌گذاری این شرکت خودروساز فرانسوی در ایران خبر داد.

به گزارش رادیو فردا به نقل از سایت فرانسوی «چلنج»، ژان کریستف کمار گفته است که شرکت پژو هفته گذشته توانست مجوز رسمی سرمایه‌گذاری را دریافت کند و با این مجوز شرکت مشترک پژو و ایران‌خودرو تا فصل تابستان آینده در ایران تاسیس می‌شود.

گروه خودروسازی فرانسوی پژو- سیتروئن به‌ تازگی و پس از چهار سال توقف، تحویل قطعات خودرو به ایران‌خودرو را از سر گرفته است.

شرکت پژو در جریان سفر حسن روحانی، رییس‌جمهوری ایران به پاریس در بهمن‌ماه سال ۹۴، قرارداد تأسیس شرکت مشترک با ایران‌خودرو را امضا کرد که بر اساس این قرارداد هریک از طرفین ۵۰ درصد سهام مشترک را در اختیار خواهند داشت.

ژان کریستف کِمار پیش‌ از این در گفت‌وگو با روزنامه ایران و پایگاه خبری عصر خودرو، گفته بود تولید و عرضه مدل‌های ۲۰۸، ۲۰۰۸ و ۳۰۱ پژو اولویت کاری این خودروساز فرانسوی در ایران خواهد بود.

این مدیر شرکت فرانسوی پژو- سیتروئن تصریح کرده بود که مذاکراتی درباره تولید مدل‌های ۳۰۸ و ۵۰۸ نیز در ایران، صورت گرفته است که به گفته او «هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.«

کمار در ادامه بیان کرد: ایران کشور دشواری است، پس از ماه‌های طولانی و مذاکرات زیاد، این طرح پژو توانست حمایت حسن روحانی را دریافت کند.

مدیر منطقه‌ای پژو، قرارداد منعقدشده بین دو خودروساز ایرانی و فرانسوی را قراردادی توصیف کرد که برای هر دو طرف سود داشته است.

برخی کارشناسان صنعت خودرو در ایران، پیش‌بینی کرده‌اند شمارگان تولید خودرو در ایران تا پایان امسال به بیش از یک‌میلیون دستگاه برسد که بیانگر افزایش ۱۵ درصدی سطح تولید است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.