سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » هشدار معاون نماینده ولی فقیه در سپاه: اپوزیسیون رهبری وارد مجلس خبرگان نشوند...

هشدار معاون نماینده ولی فقیه در سپاه: اپوزیسیون رهبری وارد مجلس خبرگان نشوند

چکیده :معاون سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه که از اقبال مردمی به اصلاح‌طلبان و تحول‌خواهان نگران است و ردصلاحیت‌های گسترده را هم چاره ساز این دغدغه‌ی قدرطلبی جناح اقتدارگرا نمی‌بیند، می‌گوید که مجلس خبرگان باید از رهبری و ولایت فقیه دفاع کند نه اینکه اپوزیسیون آن باشد، پس باید کسانی وارد این مجلس شوند که اعتقاد به ولایت فقیه داشته باشند....


کلمه – گروه خبر: معاون سیاسی نماینده ولی‌فقیه در سپاه که از اقبال مردمی به اصلاح‌طلبان و تحول‌خواهان نگران است و ردصلاحیت‌های گسترده را هم چاره ساز این دغدغه‌ی قدرطلبی جناح اقتدارگرا نمی‌بیند، می‌گوید که مجلس خبرگان باید از رهبری و ولایت فقیه دفاع کند نه اینکه اپوزیسیون آن باشد، پس باید کسانی وارد این مجلس شوند که اعتقاد به ولایت فقیه داشته باشند.

سردار رسول سنایی‌راد با بیان اینکه حضور عناصر نفوذی در مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز باعث سست شدن پایه‌های نظام می‌شود، مدعی شده است: در این شرایط انتخابات پیش رو از اهمیت بیشتری برخورد می‌شود. ما در این انتخابات با خطر نفوذ مواجه هستیم و باید تلاش کنیم تا انتخابات زمینه فرصت‌طلبی دشمن را فراهم نکند.

او همچون دیگر هم‌گروهی‌های خود در پروژه‌ی مهندسی انتخابات از حضور مردم و اصلاح‌طلبان در انتخابات نگران است و با تلاش به برچسب زدن‌های غیرمستند به اصلاح‌طلبان درباره‌ی وابستگی به غرب، می‌گوید: دشمن تلاش می‌کند در انتخابات پیش‌رو با حمایت از غربگرایان به مراکز تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز نظام نفوذ کند.

به گزارش فارس، خبرگزاری وابسته به سپاه معاون سیاسی نماینده ولی فقیه در سپاه تأکید دارد که مهمترین تهدید بعد از برجام نفوذ است.

طی ماه‌های گذشته پروژه‌ی مهندسی انتخابات و سرکوب فعالان سیاسی و روزنامه‌نگاران به بهانه‌ی «نفوذ» کلید خورده است. بهانه‌ای که در این مدت هیچ مصداق مشخص و اثبات شده ای برای آن ارائه نشده است.

سنایی‌راد همچنین با اشاره به اینکه باید در انتخابات پیش رو سد نفوذ دشمن شویم، گفت: در انتخابات پیش رو، کسانی شایستگی ورود به مجلس را دارند که به کارآمدی نظام کمک کنند و در جبهه انقلاب تعریف شوند.

وی در ادامه ادعا کرده است: در داخل نیز برخی همنوا با دشمن عنوان می‌کنند که گفتمان حاکم امروز، نرمالیزاسیون است و آن هم به معنی عبور از استثنا بودن. این افراد می‌گویند انقلاب و دولت انقلابی یک استثنا است، نمی‌تواند ادامه پیدا کند و انقلاب هم مانند تحریم باید پشت سر گذاشته شود، به همین خاطر عنوان می‌کنند که ما فعلاً در حوزه سیاست خارجی، عادی‌سازی را شروع کردیم، در داخل نیز باید آن را دنبال کنیم.

معاون سیاسی نماینده ولی فقیه در سپاه در ادامه اظهار داشت: در این شرایط، انتخاب صحیح در انتخابات بسیار مهم می‌شود، از اینکه افرادی سر کار بیایند تا با روحیه دینی و انقلابی بتوانند از نظام صیانت کنند.

سنایی‌راد مجلس خبرگان رهبری را مشروعیت‌بخش نظام عنوان کرد و گفت: مجلس خبرگان باید از رهبری و جایگاه ولایت فقیه دفاع کند و نه اینکه اپوزیسیون آن باشد، پس باید کسانی وارد این مجلس شوند که اعتقاد به ولایت فقیه داشته باشند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.