سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » جلوگیری از سخنرانی شکوری راد و فائزه هاشمی در شیراز، در پی فشار تندروها...
» نماینده رهبری در دانشگاه با برگزاری این برنامه مخالفت کرده بود

جلوگیری از سخنرانی شکوری راد و فائزه هاشمی در شیراز، در پی فشار تندروها

چکیده :انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز در بیانیه‌ای با اعتراض به لغو مجوز صادر شده برای سخنرانی علی شکوری‌راد در این دانشگاه در پی «فشار گروه‌های خودسر و تندرو» نسبت به عدم استقلال رأی هیئت ناظر بر تشکل‌های دانشگاه و تصمیم‌های محافظه‌کارانه‌ی اعضای این هیئت در قبال اهرم‌های فشارهای بیرونی که موجب سلب حقوق قانونی و مشروع دانشجویان می‌شود هشدار داده‌اند....


کلمه – گروه خبر: انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز در بیانیه‌ای با اعتراض به لغو مجوز صادر شده برای سخنرانی علی شکوری‌راد در این دانشگاه در پی «فشار گروه‌های خودسر و تندرو» نسبت به عدم استقلال رأی هیئت ناظر بر تشکل‌های دانشگاه و تصمیم‌های محافظه‌کارانه‌ی اعضای این هیئت در قبال اهرم‌های فشارهای بیرونی که موجب سلب حقوق قانونی و مشروع دانشجویان می‌شود هشدار داده‌اند.

در همین زمینه علی شکوری‌راد نیز در پیامی ضمن ابراز تاسف از این اقدام تصریح کرده است: وقتی بهترین فرزندان اسلام و انقلاب به بهانه‌ها و عناوین واهی از جمله عدم التزام به اسلام و قانون اساسی توسط رقبای سیاسی و انتخاباتی که بر مسند نهاد نظارت نشسته‌اند از گردونه رقابت انتخاباتی حذف می‌شوند دور از انتظار نیست که سخنرانی و روشنگری امثال بنده حقیر را نیز تحمل نکنند.

به گزارش کلمه، اعضای انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز که برگزارکننده‌ی همایش “گفتگوی عقلانی، مقدمه‌ی همدلی و همزبانی” است، روز گذشته خبردار شدند که علیرغم دریافت مجوز برای سخنرانی علی شکوری‌راد و فائزه هاشمی، این مجوز لغو شده است.

حجت الاسلام نیری، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در گفتگو با سایت غریو گفته است: هنوز مجوزی به صورت رسمی صادر نشده است، صدور مجوز در این مورد منوط به دریافت استعلام از مراجع امنیتی است و نظر بنده منفی بوده و با ورود محکومین فتنه به دانشگاه شیراز مخالف هستم.

متن بیانیه بیانیه انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز و پیام علی شکوری‌راد را با هم می‌خوانیم:

بسمه تعالی

“وَ مَا تَنقِمُ مِنَّا إِلَّا أَنْ ءَامَنَّا بِایَاتِ رَبِّنَا لَمَّا جَاءَتْنَا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبرْا وَ تَوَفَّنَا مُسْلِمِین‏”

انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز با استعانت از الطاف الهی و در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری و در جهت تقویت و نهادینه‌سازی فضای عقلانی و ضابطه‌مندی در تضارب آرا و مداومت در تحرک و کوشش علمی همایشی با عنوان “گفتگوی عقلانی، مقدمه‌ی همدلی و همزبانی” را برنامه‌ریزی و پیش‌بینی نموده بود و در همین راستا موافقت های لازم جهت برگزاری این همایش پنج روزه به همراه دعوت از جناب دکتر علی شکوری‌راد دبیرکل محترم حزب اتحاد ملت ایران اسلامی جهت سخنرانی در مراسم افتتاحیه این مراسم را از هیئت ناظر بر تشکل‌های اسلامی در جلسه‌ی برگزار شده‌ی این هیئت روز شنبه مورخ ۲۴ بهمن ماه این هیئت اخذ نموده بود که متاسفانه نیمه شب گذشته پس از صدور بیانیه های مختلف و شدیدالحن توسط نیروهای تندرو خودسر و تهدید به انجام حرکات انقلابی خارج از اصول اسلام و قانون از سوی ایشان، خبر لغو این سخنرانی به صورت پیامک به این تشکل اعلام گردید.

انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز ضمن اعلام اعتراض خود نسبت به عدم استقلال رأی هیئت ناظر بر تشکل‌های دانشگاه شیراز و تصمیم‌های محافظه‌کارانه‌ی اعضای این هیئت در قبال اهرم‌های فشارهای بیرونی که موجب سلب حقوق قانونی و مشروع دانشجویان می‌شود و در ادامه‌ی باقی ماندن فضای سنگین بغض‌آلود و کینه‌ورزانه نسبت به تشکل‌های دانشجویی اصلاح‌طلب دانشگاه‌های کشور و استمرار خودسری‌هایی شبیه به آنچه که در حادثه‌ی تلخ حمله به دکتر علی مطهری و دکتر محمدرضا عارف بر این تشکل تحمیل شد، درخواست اصلاح روند ناصواب فعلی و ایجاد فضایی جهت بهره‌مندی از فضای آزاد نقد و مطالبه‌گری را دارد.

ما دانشجویان عضو انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز ضمن پافشاری بر مواضع حق‌طلبانه و آزادی‌خواهانه خود که همواره تمسک جستن به آزادی‌های مشروع از مسیرهای قانونی می‌باشد از تمامی مردم شریف ایران و به خصوص دانشجویان آزادی خواه این مرز و بوم درخواست داریم تا در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با حضور پر شور در پای صندوق‌های رای ضمن اعلام برائت خود نسبت به اینگونه قانون‌شکنی‌ها و تندروی‌ها و رفتارهای خلاف اصول واضح و مبرهن مردم سالاری دینی، پاسخی محکم و دندان‌شکن به تمامی بدخواهان، بدعهدان و کارشکنان دهند و با اعلام رسمی مواضع خردمندانه و اخلاق‌مدار خود و بیزاری خود از کاندیداهای متعلق به این اقلیت تندرو و مواضع ایشان در کنار بنا نهادن مجلسی قانون‌مدار و عقلانی، شرایط بهره‌مندی فرزندان شریف این مرز و بوم از حقوق اولیه‌ی آزادی بیان و اندیشه در دانشگاه‌ها را به صورت عیان و نه فقط در کلام فراهم آورند.

انجمن فرهنگ و سیاست دانشجویان دانشگاه شیراز

* * * * *

علی شکوری راد، دبیرکل حزب اتحاد در پیامی، به چگونگی لغو سخنرانی خود در دانشگاه شیراز اعتراض کرد.

بسمه تعالی

برادران و خواهران عزیز انجمن فرهنگ و سیاست دانشگاه شیراز

با سلام خدمت شما دانشجویان عزیز و با تشکر از دعوتتان از اینجانب برای شرکت و سخنرانی در همایش “گفتمان عقلانی، مقدمه همدلی و همزبانی” از اینکه مجوز صادر شده برای این همایش و سخنرانی پس از اعمال تهدید گروه‌های فشار توسط هیات نظارت لغو گردیده است بسیار متاسفم.

وقتی این روزها شاهد هستیم که بهترین فرزندان اسلام و انقلاب به بهانه‌ها و عناوین واهی از جمله عدم التزام به اسلام و قانون اساسی توسط رقبای سیاسی و انتخاباتی که بر مسند نهاد نظارت نشسته‌اند از گردونه رقابت انتخاباتی حذف می‌شوند دور از انتظار نیست که سخنرانی و روشنگری امثال بنده حقیر را نیز تحمل نکنند.

بسیار متاسف شدم که رئیس نهاد نمایندگی رهبری در آن دانشگاه تحت فشار نیروهای غیر مسئول، شانه از زیر بار مسئولیت خالی کرده است و در مصاحبه خود با اعلام اینکه مانع از ورود محکومان فتنه ادعایی غوغا سالاران به دانشگاه شیراز خواهد شد زمینه لغو مجوز صادره را فراهم نموده است.

اینجانب ضمن احترام عمیق به کسانی که پس از انتخابات سال ۸۸ ناعادلانه محاکمه و محکوم شدند اعلام می‌دارم که نه تنها هیچگونه محکومیت قطعی در این زمینه نداشته‌ام بلکه یکبار نیز حکم تبرئه کامل از این نوع اتهامات را از دادگاه دریافت کرده‌ام.

به همه شما عزیزان درود می‌فرستم و این بشارت را به شما می‌دهم که در انتخابات پیش روی مجلس و خبرگان رهبری مردم، که به تعبیر امام بزرگوار ولی‌نعمت همه مسئولین هستند با رای خود کاری خواهند کرد کارستان و ثابت خواهند کرد که حق در کدام سمت ایستاده است.

دوستدار شما

علی شکوری راد


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.