سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بازداشت یک مدیر دولت سابق به اتهام فساد در انعقاد قراردادها...

بازداشت یک مدیر دولت سابق به اتهام فساد در انعقاد قراردادها

چکیده :قراردادی قبل از این دولت منعقد شده بود و مدیری که بازداشت شده است نیز از دولت قبل در شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شده بود. ما اخباری را بعدها در این زمینه شنیدیم و با بررسی های انجام شده متوجه ابهام در این زمینه شدیم. بر این اساس ایشان را عزل کردیم. ...


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد انتشار اخباری مبنی بر بازداشت یکی از مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل فساد در یک قرارداد ارتباطی توضیح داد.

به گزارش مهر، محمود واعظی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه افتتاح پروژه های شرکت ارتباطات زیرساخت در دهه فجر ۹۴ در پاسخ به سوالی در خصوص بازداشت یکی از مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: قراردادی قبل از این دولت منعقد شده بود و مدیری که بازداشت شده است نیز از دولت قبل در شرکت ارتباطات زیرساخت منصوب شده بود.

وی افزود: ما اخباری را بعدها در این زمینه شنیدیم و با بررسی های انجام شده متوجه ابهام در این زمینه شدیم. بر این اساس ایشان را عزل کردیم. البته من هیچ خبری ندارم که این اتهام درست است یا خیر، اما این را به جرأت می توانم بگویم که این دولت از روز اول در تمامی کارها شفاف عمل کرده و با فساد مخالف است.

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه در زمینه اتهام وارد شده قضاوت نمی کنیم، تصریح کرد: اما به محض شنیدن حرف و حدیث در مورد قرارداد انجام شده و اتفاقاتی که در این زمینه افتاده است، جای مدیر را عوض کردیم.

واعظی با تاکید بر اینکه هیچ اتفاقی در این زمینه در این دولت نیفتاده و هم مدیر و هم قرارداد منعقد شده مربوط به دولت قبلی بوده است، گفت: با این وجود گروهی را مسئول بررسی این موضوع کرده ام و با وجود اینکه قیمت قرارداد مبلغ بالایی بوده است، به طور قطع قوه قضائیه بررسی های مناسبی را انجام خواهد داد. به جرأت می توانم بگویم همه مدیران وزارت ارتباطات افرادی درستکار هستند.

تصمیم دولت برای کاهش تعرفه پهنای باند و قیمت اینترنت

وزیر ارتباطات در مورد وضعیت فعلی قیمت پهنای باند بین الملل و اینترنت کاربران خاطرنشان کرد: موضوع قیمت همیشه مورد توجه من بوده و معتقدم که سهم اینترنت در سبد خانوار حتی با توجه به افزایش پهنای باند باید رقم ثابتی باشد. به همین دلیل به دنبال این هستیم که مانند سال گذشته که تعرفه پهنای باند ثابت ۲۵ درصد و پهنای باند تلفن همراه به یک دهم کاهش پیدا کرد، برای سال آینده نیز این موضوع را در دستور کار قرار دهیم.

وی ادامه داد: هم اکنون در حال بررسی این موضوع هستیم که نتیجه آن تا پایان سال اعلام می شود و از سال آینده قصد داریم در یک مرحله تعرفه پهنای باند بین الملل را کاهش داده تا اینترنت با قیمت پایین تری به دست مصرف کننده برسد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.