سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پس از موشک‌پرانی آزمایشی سپاه؛ مقام‌های نظامی آمریکا اقدام سپاه را تحریک‌آمیز می‌دانند...

پس از موشک‌پرانی آزمایشی سپاه؛ مقام‌های نظامی آمریکا اقدام سپاه را تحریک‌آمیز می‌دانند

چکیده :«نیروهای دریایی سپاه» ایران، نزدیک یک ناو هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس، اقدام به «موشک‌پرانی آزمایشی» کرده‌اند و با وجود آنکه موشک‌ها به سوی ناو آمریکایی یا کشتی دیگری پرتاب نشده‌اند، اما یک مقام آن کشور این اقدام را «بسیار تحریک آمیز» توصیف کرده است....


به گزارش رادیو فردا «نیروهای دریایی سپاه» ایران، نزدیک یک ناو هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس، اقدام به «موشک‌پرانی آزمایشی» کرده‌اند و با وجود آنکه موشک‌ها به سوی ناو آمریکایی یا کشتی دیگری پرتاب نشده‌اند، اما یک مقام آن کشور این اقدام را «بسیار تحریک آمیز» توصیف کرده است.

شبکه خبری ان‌بی‌سی به نقل از یک مقام نظامی ایالات متحده که نامش را فاش نکرده می‌گوید «موشک‌پرانی آزمایشی نیروهای سپاه پاسداران» در ۱۵۰۰ یاردی (تقریبا ۱۴۰۰ متری) ناو هواپیمابر «ترومن»، در هفته گذشته، انجام شده است.

خبرگزاری رویترز، ۸ دی ماه، به نقل از کایل رینز، یکی از سخنگویان «فرماندهی مرکزی ایالات متحده» می‌گوید «چند کشتی» سپاه پاسداران «در مجاورت» ناو جنگی آمریکایی دست به پرتاب آزمایشی موشک‌های خود زده‌اند. این اقدام «تنها پس از هشدار اولیه ۲۳ دقیقه‌ای» رخ داده است.

کایل رینز گفته است «این اقدام‌ بسیار تحریک‌آمیز، نا‌امن و غیرحرفه‌ای بود و تعهد ایران به حفظ امنیت این مسیر دریایی حیاتی برای جهان را زیر سوال می‌برد».

خبرگزاری فرانسه نیز می‌گوید مقام‌های رسمی ایالات متحده واقعه هفته گذشته را تائید کرده‌اند.

به گزارش ان‌بی‌سی علاوه بر نام هواپیمابر هری ترومن، یک ناوشکن آمریکایی و یک ناوچه فرانسوی نیز در منطقه بوده‌اند. این واقعه ۲۶ دسامبر رخ داده است و خبرگزاری فرانسه نیز می‌گوید تنها اندکی پیش از انجام آن بود که نیروهای سپاه پاسداران یک هشدار رادیویی صادر کرده‌اند.

ناو هواپیمابر ترومن، همراه دو کشتی جنگی دیگر از ائتلاف به رهبری ایالات متحده علیه گروه موسوم به «حکومت اسلامی»، از طریف تنگه هرمز، در حال عزیمت در مسیر معمول خود به خلیج فارس بوده‌اند، که این واقعه رخ داده است.

آمریکا گفته است با وجود توافق هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی، به اقدامات خود برای ایجاد سپر دفاع ضد موشکی در منطقه پیرامون خلیج فارس، ادامه می‌دهد.

بی بی سی هم گزارش داده که زمستان گذشته در نخستین روز رزمایش جدید نیروی دریایی سپاه پاسداران در خلیج فارس، سپاه با شلیک ۴ موشک و ۴۰۰ راکت، ماکت ۳۳۳ متری یک ناو هواپیمابر “نیمیتز” آمریکایی را منهدم کرده بود.

در بهار گذشته هم تنش میان نیروهای دریایی دو کشور با حضور کشتی های ایرانی و آمریکایی در آب های نزدیک یمن بالا گرفت. آمریکا می گفت که کشتی های ایرانی شاید حامل سلاح برای شورشیان یمن باشند. در نهایت یک ناو هواپیمابر آمریکایی و کشتی های ایرانی از منطقه دور شدند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.