سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مدیر سایت “روانگه” با قرار وثیقه آزاد شد...

مدیر سایت “روانگه” با قرار وثیقه آزاد شد

چکیده :حسن شیخ آقایی، روزنامه نگار مهابادی و مدیر سایت خبری تحلیلی “رُوانگِه” که با حکم شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب مهاباد نیمه مهرماه امسال بازداشت شده‌ بود، پس از ۶۰ روز، در تاریخ ۱۵ آذرماه به قید وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد....


حسن شیخ آقایی، روزنامه نگار مهابادی و مدیر سایت خبری تحلیلی “رُوانگِه” که با حکم شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب مهاباد نیمه مهرماه امسال بازداشت شده‌ بود، پس از ۶۰ روز، در تاریخ ۱۵ آذرماه به قید وثیقه ۲۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

یکی از نزدیکان این روزنامه نگار با تایید این خبر به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: “دلیل دستگیری او برخی مقالات و کاریکاتورهای مننتشر شده در سایت روانگه و مصاحبه‌ای بوده که چند سال پیش با تلویزیون “روداو” داشته است.” به گفته او، حسن شیخ آقایی این دوماه را در بازداشتگاه مرکزی وزارت اطلاعات ارومیه زندانی بوده و حدود ۳۰ روز آن را هم در سلول انفرادی گذرانده است.

این منبع مطلع گفت به نظر می‌رسد اتهام حسن شیخ آقایی “تبلیغ علیه نظام” باشد: “در مورد مصادیق اتهامات فعلا تنها بر اساس روند بازجویی‌ها گمانه زنی می‌شود، وگرنه چون هنوز کیفر خواستی صادر وابلاغ نشده لذا نوع و تعداد اتهامات مشخصا معلوم نیست.”

فعالیت وب سایت روانگه از زمان بازداشت حسن شیح آقایی متوقف شده است. منبع یاد شده گفت با وجود درخواست برای ادامه فعالیت هنوز پاسخی به مدیر سایت داده نشده است. “روانگه” یک وب سایت خبری تحلیلی است که بر پوشش اخبار غرب ایران تمرکز دارد و مطالب را به دو زبان فارسی و کردی منتشر می‌کند.

حسن شیخ آقایی، روزنامه نگار و مدیر سایت “روانگه” پیش از این و در سال ۱۳۸۸ هم بازداشت و پس از مدتی آزاد شده بود، گفته می‌شود دلیل آن بازداشت عضویت در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بوده است.

اما حسن شیخ آقایی تنها روزنامه نگاری که پاییز امسال دستگیر شد نیست. بازداشت روزنامه نگاران در ماه‌های اخیر شدت گرفته است. احسان مازندرانی، مدیر مسئول روزنامه فرهیختگان، آفرین چیت‌ساز، یادداشت نویس روزنامه ایران، سامان صفرزایی، دبیر بین‌الملل نشریه اندیشه پویا، و عیسی سحرخیز، فعال سیاسی و روزنامه‌نگار، از جمله بازداشت شدگان اخیر هستند، که سپاه پاسداران دستگیری آن‌ها را تایید کرده است، اما با این وجود هنوز از دلایل بازداشت و وضعیت پرونده قضایی آنها اطلاعاتی در دست نیست. اواخر آبان ماه نیز هادی حیدری کاریکاتوریست در پی حضور ماموران امنیتی در تحریریه روزنامه شهروند و برای اجرای محکومیت یک ساله قبلی خود، بازداشت شد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.