سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ممانعت از درمان سیدسراج الدین میردامادی، جانباز دفاع مقدس...
» به علت اصرار غیرقانونی مموران برای زدن دستبند و پابند

ممانعت از درمان سیدسراج الدین میردامادی، جانباز دفاع مقدس

چکیده :سیدسراج الدین میردامادی، زندانی سیاسی سبز که از جراحاتی در ناحیه دست و پای راست خود رنج می برد، هفته گذشته پس از مقاومت در برابر اصرار غیرقانونی ماموران زندان برای زدن دستبند و پابند و پوشیدن لباس زندان، از اعزام به بیمارستان برای درمان محروم شد....


سیدسراج الدین میردامادی، زندانی سیاسی سبز محبوس در بند ۸ زندان اوین که از مشکلات متعدد به جا مانده از دوران دفاع مقدس رنج می برد، از پیگیری روند درمان خود محروم شده است.

به گزارش خبرنگار کلمه، این روزنامه نگار زندانی که از جراحاتی در ناحیه دست و پای راست خود رنج می برد، هفته گذشته پس از مقاومت در برابر اصرار غیرقانونی ماموران زندان برای زدن دستبند و پابند و پوشیدن لباس زندان، از اعزام به بیمارستان برای درمان محروم شد.

این در حالی است که زدن دستبند و پابند به این زندانی سیاسی، مغایر با نامه صریح دادستان تهران درباره ی زندانیان جنبش سبز است که چند سال قبل به زندان ها ابلاغ شده بود.

سراج الدین میردامادی که از اقوام نزدیک رهبری و در عین حال از منتقدان حاکمیت اقتدارگراست، در خردادماه سال جاری برای درمان به بیمارستان امام خمینی(س) اعزام شده و ترکش از ناحیه کتف وی خارج شده بود.

اما به علت وجود ترکشی دیگر در ناحیه پای او، ساق های پای راست و تاندون پایش کوتاه شده و به همین علت در زندان بارها پای او پیچ خورده و آسیب هایی به ناحیه زانو و مچ پای وی وارد شده است.

این زندانی سیاسی در چند ماه اخیر مکررا از درد در ناحیه زانوی پای راستش که ناشی از عوارض جانبازی در دوران دفاع مقدس است، گلایه کرده است.

اما با وجود دستور پزشک متخصص زندان اوین مبنی بر ضرورت انجام عمل جراحی زانو، اقدام غیرقانونی ماموران مانع از اعزام وی به بیمارستان شده است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.