سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » شکوری راد: بازداشت‌های اخیر نوعی تسویه حساب است...

شکوری راد: بازداشت‌های اخیر نوعی تسویه حساب است

چکیده :دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با اشاره به دستگیری‌های اخیر تعدادی از فعالان رسانه‌ای اظهار کرد: به نظر می‌رسد که دستگیری‌های اخیر نوعی تسویه حساب با دولت و شخص رییس‌جمهور است که متاسفانه در شکل قانونی در حال انجام است....


دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با اشاره به دستگیری‌های اخیر تعدادی از فعالان رسانه‌ای اظهار کرد: به نظر می‌رسد که دستگیری‌های اخیر نوعی تسویه حساب با دولت و شخص رییس‌جمهور است که متاسفانه در شکل قانونی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا، علی شکوری‌راد در بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات با اشاره به بازداشت‌های اخیر تعدادی از فعالان رسانه‌ای و همچنین واکنش رییس‌جمهور و دبیر شورای عالی امنیت ملی نسبت به این دستگیری‌ها، با بیان اینکه شکل این نوع بازداشت‌ها و اعلان‌ها دلالت بر سیاسی بودن ماجرا می‌کند اظهار کرد: همیشه در جامعه کسانی هستد که ممکن است مرتکب تخلفاتی شوند که این موضوع نیاز به بررسی توسط نهاد قضایی دارد یا نهاد اطلاعاتی ممکن است بخواهد در مورد آن بررسی‌هایی انجام دهد اما این موضوع نیاز به جار و جنجال ندارد.

وی گفت: زمانی که موضوعی با جار و جنجال مطرح می شود بدان معناست که سیاسی است به ویژه در مورد موضوع دستگیری تعدادی از فعالان رسانه‌ای که پس از شدت گرفتن حملات به دولت و بعد از توافق برجام در حال اتفاق افتادن است.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی ادامه داد: به نظر می‌رسد که این اتفاقات اهداف خاصی دارد تا نگذارند برجام دستاوردهای خود را برای دولت داشته باشد به همراه دارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با تاکید بر اینکه در این ماجرا نوعی تسویه حساب با دولت و با شخص رییس‌جمهور در حال انجام شدن است، خاطرنشان کرد: متاسفانه این تسویه حساب با شکلی قانونی در حال انجام است.

وی در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت‌های حزب اتحاد ایران اسلامی برای انتخابات پی‌شرو با بیان اینکه حزب اتحاد ملت در روند انتخابات با مجموعه اصلاح‌طلبان مشارکت دارد و در جهت تقویت و انسجام این مجموعه فعالیت می‌کند، اظهار کرد: خوشبختانه در جلسه اخیر شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان روند همگرایی بسیار خوبی شکل گرفت و دکتر عارف نیز به عنوان رییس این شورا انتخاب شدند.

شکوری راد افزود: اصلاح‌طلبان می‌توانند گام‌های بلندتری به سمت انتخابات بردارند و آنطور که به نظر می‌رسد مشکل عمده‌ای پیشروی ما نخواهد بود.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی با تاکید بر اینکه فضای اجتماعی کاملا همراه اصلاح‌طلبان است، گفت: اگر انتخابات به شکلی سالم، صحیح و آزاد برگزار شود شاهد شکل‌گیری مجلسی خواهیم بود که در آن عقلانیت حاکم است و دولت برآمده از رای مردم را حمایت می‌کند. ان‌شاء لله در این زمینه دولت بتواند به جز برجام دستاوردهای دیگری نیز داشته باشد.

این فعال سیاسی در پایان با اشاره به آغاز به کار سایت مربوط به حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در فضای مجازی در مورد انتشار نشریه‌ای به عنوان ارگان رسانه‌ای این حزب، اظهار کرد: حزب در آینده نشریه‌ خود را منتشرخواهد کرد اما در حال حاضر در این مورد اقدام خاصی انجام نگرفته اما این احتمال وجود دارد که با یک هفته‌نامه فعالیت رسانه‌ای خود را آغاز کنیم.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.