سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » معلمان خطاب به وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: عزت و امنیت فکری می‌خواهیم...
» آقای فانی! شعارهایتان چه شد؟ برای معلمان زندانی چه کرده‌اید؟

معلمان خطاب به وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: عزت و امنیت فکری می‌خواهیم

چکیده :یک عضو شورای صنفی معلمان استان خراسان در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با اعتراض به اینکه چرا مسئولان در مقابل سرکوب ها و برخوردهای امنیتی و تبعیض واکنشی ندارند گفت: قبل از هرچیز ما امنیت فکری و جانی و منزلتی می خواهیم. ما احترام و عزت معلمی می خواهیم، عزت ما را برگردانید. ما نیازمند آسودگی خاطریم تا بتوانیم به فرزندان این سرزمین در جهت اعتلای اهداف آموزش و پرورش خدمت کنیم. ...


کلمه – گروه خبر: یک عضو شورای صنفی معلمان استان خراسان در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با اعتراض به اینکه چرا مسئولان در مقابل سرکوب ها و برخوردهای امنیتی و تبعیض واکنشی ندارند گفت: قبل از هرچیز ما امنیت فکری و جانی و منزلتی می خواهیم. ما احترام و عزت معلمی می خواهیم، عزت ما را برگردانید. ما نیازمند آسودگی خاطریم تا بتوانیم به فرزندان این سرزمین در جهت اعتلای اهداف آموزش و پرورش خدمت کنیم.

فانی، وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سخنان با تاکید بر اینکه معلمان باید صدای اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند، تصریح کرده که در خصوص معلمان زندانی و بازداشتی ما کارهای اثرگذاری را انجام داده اند تصمیم بر رسانه ای نشدن آن است.

این اعتراض باعث شد که وزیر آموزش و پرورش اعلام کند که در جلسه ای فوق العاده می خواهد سخنان غعالان فرهنگی این استان را بشنود.

آقای وزیر! بگویید برای معلمان بازداشتی چه کرده اید؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حقوق معلم و کارگر، در سفر وزیر آموزش و پرورش به استان خراسان شمالی در پنجشنبه ۲۳ مهرماه محمدرضا رمضان زاده از کنشگران فرهنگی و عضو شورای صنفی فرهنگیان استان خطاب به وزیر و اعتراض به روند برخورد با کنشگران صنفی گفت: من به نمایندگی از خیل عظیمی از فرهنگیان کل کشور از شما گلایه هایی دارم. درد ما امروز تنها فضا و مکان نیست هرچند که فضای مناسب آموزشی و فرهنگی نیز نیازی بسیار مهم است اما قبل از هرچیز ما امنیت فکری و جانی و منزلتی میخواهیم. ما احترام و عزت معلمی میخواهیم. برایمان از اینها بگویید که امروزه خیلی کمیاب شده. برایمان بگویید برای معلمان زندانی صنفی چه کرده اید؟ برای آن عزیزانی که هر روز از طرف محاکم قضایی فراخوانده می شوند و بازداشت و تهدید می شوند چه اقداماتی شده است؟ مگر اعتراض و پیگیری خواسته های صنفی و معیشتی معلمان جرم است؟

وی در ادامه افزود: برایمان بگویید برای محکوم کردن حادثه تلخ و برخورد ناشایست و حرمت شکنانه بافرهنگیان در مقابل مجلس در ۳۱ تیر ماه چه بیانیه ای صادر کردید؟حدود ۲۰۰ معلم را در آنروز بازداشت کردند، این برخوردهای ناشایست را چگونه تعبیر می کنید؟

این کنشگر فرهنگی گفت: درد ما اینهاست. درد ما فرق است و تبعیض!!! مقام معظم رهبری و رییس جمهور محترم تاکید بر رسیدگی جدی مسایل در حوزه آموزش و پرورش بویژه خواسته های صنفی معلمان کرده اند، در این راستا چه قدم هایی برداشته اید، نتایجش چه شد؟

عزت معلمیمان را به ما بازگردانید

محمدرضا رمضان زاده همچنین خاطرنشان کرد: طرح رتبه بندی اجرا شد، چطوری اجرا شد؟ مگر معلم های جوان ابتدای خدمت وزیر مشکل زندگی ندارند؟ مگر بازنشسته های بزرگوار ما دیگر نیازی به خرج و مخارج ندارند آنهم با دنیایی از معضلات و مشکلات؟ چقدر درین طرح بر حقوق فرهنگیان افزوده شد که مدتهاست رسانه ها بر سر ما آوار شده اند و از افزایش حقوق دست نیافته ما سخن میگویند؟

وی در انتها تصریح کرد: جناب آقای فانی درد ما اینهاست، ابتدا عزت ما را برگردانید. ما نیازمند آسودگی خاطریم تا بتوانیم به فرزندان این سرزمین در جهت اعتلای اهداف آموزش و پرورش خدمت کنیم. برایمان از این دردها سخن بگویید.

وزیر: منتظر خبرهای خوش باشید

در ادامه این مراسم فانی ضمن بیان اینکه معلمان میتوانند صدای اعتراض خویش را به گوش مسئولین برسانند، گفت: در خصوص معلمان زندانی و بازداشتی ما کارهای خوب و اثرگذاری را انجام داده ایم که با اطلاع و همراهی خانواده های این عزیزان تصمیم بر این شده که در فضای موجود، پیگیری ها رسانه ای نشوند و این کار را به صلاح خود معلمان زندانی نمیدانم.

وی وعده داده که بزودی خبرهای خوشی را در این زمینه شاهد خواهیم بود. فانی همچنین در خصوص رتبه بندی نیز اظهار کرد: کار ما تمام نشده و درصدد رفع موانع سر راه و اجرایی شدن سایر بندهای این طرح در آینده باشید.

آقای وزیر شعارهایتان محقق نشده است

بر اساس این گزارش به دلیل گلایه های معلمان، وزیر آموزش و پرورش در جلسه ای فوق العاده در روز جمعه با جمعی از فرهنگیان استان خراسان شمالی دیدار کرد.

محمدرضا رمضان زاده مسئول شورا، به ارائه گزارشی در مورد وضعیت نیروی انسانی، عدم مدیریت درست بر توزیع متوازن نیروها، تحمیل ساعات موظف تا سقف ۲۰ ساعت به مدیران و معاونان مدارس، ضعف نیازسنجی نیروها و نامناسب بودن استخدام ها از نظر کمی و کیفی، مشکلات فضاهای آموزشی و استاندارد نبودن و به روز نبودن تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و ایمن نبودن و فرسوده بودن برخی ساختمان های مدارس و کلاس ها، بویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهرها، انتقاد از وضعیت بهداشت بعضی از مدارس و روند خصوصی سازی آموزشگاه ها که منجر به ایجاد و افزایش شکاف طبقاتی در جامعه می گردد، پرداخت.

وی در ادامه ضمن گلایه از عدم تحقق شعار وزیر مبنی بر “جایگزینی امنیت فرهنگی به جای فرهنگ امنیتی” خواستار حمایت دولت از تشکل های صنفی فرهنگیان شده و از دولت خواست تا ضمن بررسی موانع موجود بر سر راه مجوز برگزاری انتخابات قانونمند مجامع عمومی تشکل ها، از ظرفیت های وزارت آموزش و پرورش در جهت تعامل با وزارت کشور و رفع مشکلات اداری این تشکل ها، مساعدت کند.

رمضان زاده با مخاطب قرار دادن وزیر بعنوان متولی خانواده ی بزرگ فرهنگیان، و یادآوری مسئولیت او در قبال سرنوشت و امنیت تمامی معلمان، با نام بردن از معلمان زندانی صنفی، بداقی، باغانی، هاشمی، عبدی و بهشتی و سایر کنشگران صنفی، درخواست کرد تا وزیر با همه ی توان پیگیر آزادی این عزیزان و دیگر عزیزانی که به دلیل احکام زندان، محکوم به اخراج شده اند و بازگشت آنها به مدرسه و کانون خانواده گردند.

در ادامه این جلسه محمود صفدری، دیگر عضو این شورا، خواهان رفع سریع مشکلات بویژه بازنشستگان شده و در مورد گزارشات رسانه ای ناقص وزیر، پیرامون طرح رتبه بندی و مصاحبه ی بطحایی مبنی بر کاهش بودجه ی آموزش و پرورش در سال آینده، که باعث موج انتقاد و نگرانی در بین فرهنگیان شده است، سوالاتی مطرح کرد.

برای برنده شدن در جنگ نرم به معلمان توجه کنید

همچنین علی فروتن که به نمایندگی از فرهنگیان شهرستان شیروان در جلسه حاضر بود گفت: با توجه به بیانات اخیر رهبری در مورد جنگ نرم از آقای فانی می خواهم تا به گوش مسئولین برسانند که اگر می خواهند در جنگ نرم بازنده نباشند باید به سرداران جنگ نرم که همانا معلمان جامعه هستند توجه ویژه نمایند و اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و هرچه سریعتر معلمان بازداشت شده را آزاد نمایند.

در انتهای این جلسه، وزیر آموزش و پرورش با انتقاد از اطلاعات آماری بودجه ی ارائه شده، سهم بودجه آموزش و پرورش را در اواخر دولت دوم خاتمی ۱۴ درصد، در اواخر دولت احمدی نژاد این رقم را ۹/۱ و مجددأ در دوساله دولت روحانی، ۱۱/۲ از کل بودجه ی کشور اعلام کرد.

وی همچنین ضمن اشاره به تلاش های خود و وزارت تحت امرش، برای آزادی معلمان بازداشت شده در مقابل مجلس در ۳۱ تیرماه، ضمن تصریح و تاکید بر اصل استقلال قوا، درباره ی وضعیت معلمان زندانی اظهار داشت: جلسات متعددی با مسئولان ذیصلاح و صاحب نظر دخیل در موضوع (بدون اشاره به نام مراجع ذیصلاح) داشته ایم و برخی از این تلاش ها به نتیجه رسیده و برخی از معلمان آزاد شده اند و تلاش ها برای آزادی سایر معلمان زندانی صنفی نیز ادامه خواهد داشت و انشاالله باید امیدوار و منتظر شنیدن خبرهای خوش باشیم.

وی در پاسخ به سوال صفدری در باره رتبه بندی گفت: متاسفانه رسانه ها در انعکاس این مصاحبه سهل انگاری کرده و باعث ایجاد نگرانی در بین فرهنگیان شدند، زیرا مراد از اجرای رتبه بندی در سال جاری، ارتقای نسبی تطبیقی حقوق معلمان در قالب ۱۳۵۰ میلیارد تومان اعتبار بود و اجرای فاز دوم رتبه بندی در سال آینده، که برای آن ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده، با هدف ایجاد انگیزه و بهره وری و کیفیت بخشی به مهارت های شغلی معلمان، اجرایی خواهد شد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.