سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تعطیلی کلاس درس آیت الله جوادی آملی با فشار دلواپسان...

تعطیلی کلاس درس آیت الله جوادی آملی با فشار دلواپسان

چکیده : هنگامی که خبر تعطیلی کلاس در فضای مسجد پیچید، حاضران در مسجد اعظم به طلاب معترض گفتند: شما با این کارتان باعث شدید، درس آیت الله جوادی آملی تعطیل شود، ایشان ۳۰ سال است که حتی به خاطر سرماخوردگی درس اخلاق خود را تعطیل نکرده‌اند، اما امروز به خاطر تجمع شما و بهم ریختن جو مسجد، درس خود را تعطیل نمود، شما حق الناس را رعایت نکردید و باید پاسخگو باشید...


روزنامه ایران نوشت:

یک روز پس از تعطیلی کلاس درس آیت‌الله جوادی آملی به خاطر حضور شماری از طلاب معترض به «برجام»،جزئیات بیشتری از این رویداد منتشر شد.بنا به گزارشی که ایرنا منتشر کرده است،تعطیلی کلاس درس آیت‌الله جوادی آملی، واپسین رویداد از حلقه معترضان به «برجام» در یک هفته گذشته بوده است.

بنا بر این گزارش شماری از طلاب و روحانیون سه شنبه شب گذشته پس از لغو سخنرانی سعید جلیلی در مدرسه فیضیه، اولین اجتماع خود را صبح چهارشنبه در مدرسه فیضیه و بعد ازظهر آن روز نیز در مقابل دفتر رئیس مجلس شورای اسلامی درقم برگزار می‌کنند. معترضان با تأکید بر اینکه «دربرجام خطوط قرمز نظام رعایت نشده است»، از پنجشنبه شب هفته گذشته در مسجد اعظم قم تحصن می‌کنند.

تحصنی که تا روز شنبه ادامه داشته و با دخالت نیروی انتظامی به هم خورد. در پی حضور نیروی انتظامی در مسجد اعظم قم،روز یکشنبه روحانیون معترض به «برجام» برای اعتراض به نیروی انتظامی وارد محل درس اخلاق آیت الله جوادی آملی شوند.

بنا بر این گزارش، یکی از این طلاب در ابتدای ورود به مسجد اعظم به معترضان توصیه می‌کند: «بگذارید از بین شما فقط یک نفر با آیت الله جوادی آملی صحبت کند.» همچنین هنگامی که آنان وارد مسجد اعظم شدند، چند روحانی از طلاب معترض خواستند که اجازه دهند که درس اخلاق بدون خللی برگزار شود.

یکی از طلاب معترض نیز می‌گوید: «نیروی انتظامی رفتار مناسبی با طلاب متحصن نداشت، نیاز است این مطالب به آیت الله جوادی آملی رسانده شود تا شاهد ادامه بی حرمتی‌ها به طلاب و روحانیون نباشیم.» بعد از دقایقی یکی از روحانیون در جمع معترضان حاضر شده و می‌گوید که: «پیام شما را به آیت الله جوادی آملی رساندیم و ایشان گفتند که ما پیگیری می کنیم.»

این روحانی در ادامه گفته خود، تعطیل شدن درس این مرجع تقلید در روز یکشنبه را اعلام کرد.این گزارش می‌افزاید: «هنگامی که این خبر در فضای مسجد پیچید، حاضران در مسجد اعظم به طلاب معترض گفتند: شما با این کارتان باعث شدید، درس آیت الله جوادی آملی تعطیل شود، ایشان ۳۰ سال است که حتی به خاطر سرماخوردگی درس اخلاق خود را تعطیل نکرده‌اند، اما امروز به خاطر تجمع شما و بهم ریختن جو مسجد، درس خود را تعطیل نمود، شما حق الناس را رعایت نکردید و باید پاسخگو باشید.»


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.