سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نامه نماینده سابق بیجار به اژه‌ای: اگر ملت محرم و مستندات محکم است، فیلم دادگاه مهدی هاشمی را منتشر کنید...

نامه نماینده سابق بیجار به اژه‌ای: اگر ملت محرم و مستندات محکم است، فیلم دادگاه مهدی هاشمی را منتشر کنید

چکیده : محمد محمدرضایی نماینده سابق مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه از وی خواست ضمن پاسخ‌گویی و شفاف سازی نسبت به عملکرد قوه قضاییه در جریان محاکمه مهدی هاشمی، فیلم این دادگاه از صداوسیما پخش شود...


محمد محمدرضایی نماینده سابق مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضاییه از وی خواست ضمن پاسخ‌گویی و شفاف سازی نسبت به عملکرد قوه قضاییه در جریان محاکمه مهدی هاشمی، فیلم این دادگاه از صداوسیما پخش شود.

به گزارش «سحام»، این نماینده سابق مردم بیجار در بخشی از نامه خود آورده است: «از اتهام امنیتى این برداشت مى‌شود که فرزند آقاى هاشمى برعلیه امنیت و سرنوشت خانواده خود هم اقدام کرده است. با توجه عرق وعلاقه‌اى که در این خانواده وجود دارد پذیرش چنین امرى براى هر صاحب عقلى دشوار است. چرا که اگر جمهورى اسلامى صدمه‌اى بخورد اولین قربانیان همین خانواده خواهند بود.»

متن نامه محمد محمدرضایی خطاب به محسنی اژه‌ای به شرح زیر است:

عالیجناب حضرت حجت الاسلام اژه‌اى
سخنگوى محترم قوه قضاییه
با سلام و احترام

هدف از عدم افشاى نام متهم، نوع اتهام و جزییات پرونده‌هاى قضایى در مراحل دادرسى براى حفظ حیثیت و شونات اشخاص قبل از اثبات جرم‌شان در دادگاه صالحه و قطعیت احکام است. حال که رسیدگى به پرونده آقاى مهدى هاشمى در مراجع قضایى خاتمه یافته است و حکم صادره نیز در مرحله اجرا قرار دارد، شخص محکوم و وکیل مدافع قانونى ایشان، تقاضاى انتشار فیلم و دفاعیات خود در جلسات دادگاه را دارند.(دلیلى ندارد قوه محترم قضائیه حسب درخواست رسمى ذی‌نفعان انتشار تصاویر و دفاعیات متهم در دادگاهى که اصل برعلنى بودن آن بوده است، امتناع نماید.)

اگر ملت محرم و مستندات دادگاه محکم است، آن‌ها را انتشار دهند تا ولى نعمتان انقلاب در جریان ریز تخلفات این فرد قرار گیرند. اتهامات آقاى مهدى هاشمى ارتشا، اختلاس و جرایم امنیتى عنوان شده، اما میزان و چگونگى رد وبدل شدن رشوه، شخص یا اشخاص مرتشى و سبب پرداخت آن براى افکارعمومى نامعلوم است.

مفهوم اختلاس برداشت از وجوه و اموال دولتى تحت اختیار کارمند به نفع خود یا دیگرى است. لازم است جامعه در جریان شیوه اختلاس، محل و مبلغ آن و هم‌چنین مشخصات سایر هم‌دستان متهم قرار گیرد. وقوع جرم اختلاس در سطح کلان بدون هماهنگى و سازماندهى قبلى ممکن نیست. چرا نمونه اسناد مالى و ادارى اختلاس منتشر نمى‌شود!؟

همگان واقفند، یکى از استوانه‌هاى انقلاب جناب آقاى هاشمى رفسنجانى مى‌باشد. خواه ناخواه سرنوشت این خانواده به سرنوشت نظام گره خورده است. درست یا غلط عمل کرده باشند بر کسى پوشیده نیست حذف و هدم این شخصیت یکى از اهداف سرویس‌هاى امنیتى دشمنان بوده است. به همین دلیل است پیچیده‌ترین سیستم و زبده‌ترین تیم‌هاى حفاظتى کماکان حفاظت از آیت‌الله هاشمى را عهده‌دار هستند. بنا به راى دادگاه‌هاى غربى هم اکنون شخص آیت‌الله هم تحت تعقیب پلیس بین‌اللملى قرار دارد. به دلایلى که شما بهتر از من مى‌دانید براى استقرار جمهورى اسلامى بوده ولاغیر، پس موضوع ضدیت ایشان با اصل نظام و انقلاب منتفى و باور نکردنى است. هیچ ذی‌شعورى این شایعات را که منشاء آن بیگانگان و ایادى داخلى آن‌ها هستند، نمى‌پذیرد.

وقتى تنها مامن آیت‌الله هاشمى در جهان جز ایران نیست از اتهام امنیتى این برداشت مى‌شود که فرزند آقاى هاشمى برعلیه امنیت و سرنوشت خانواده خود هم اقدام کرده است. با توجه به عرق و علاقه‌اى که در این خانواده وجود دارد پذیرش چنین امرى براى هر صاحب عقلى دشوار است. چرا که اگر جمهورى اسلامى صدمه‌اى بخورد اولین قربانیان همین خانواده خواهند بود.

معماى دیگرى که طلسم‌اش باید شکسته شود این‌که پرونده‌اى که به قول جناب آیت‌الله جنتى مشتمل بر بیست هزار صفحه است و کیفرخواستش ١٢۵ صفحه مى‌باشد آیا فقط و فقط یک متهم داشته است؛ آن‌هم به نام مهدى هاشمى؟! اگر تا امروز مهدى هاشمى و خانواده ایشان در مظان انواع و اقسام اتهامات داخلى و خارجى قرار داشتند از امروز به بعد دستگاه قضایى به دلیل عدم اطلاع‌رسانى از جزئیات پرونده ایشان، در مظان اتهام افکارعمومى مى‌باشد. وظیفه ذاتى و شرعى حاکم و سخن‌گوى محترم قوه قضاییه پاسخ‌گویى و شفاف سازى براى جامعه اسلامى است.

با احترام
محمد محمد رضایى
٩۴/۵/٢۴


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.