سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » سخنگوی دولت: از اینکه احمدی‌نژاد مسئولیت تخلفات را بپذیرد تا بررسی شود، استقبال می‌کنیم...
» اسناد و مدارک تخلفات دولت قبل به دادگاه ارائه شده است

سخنگوی دولت: از اینکه احمدی‌نژاد مسئولیت تخلفات را بپذیرد تا بررسی شود، استقبال می‌کنیم

چکیده : ما استقبال می‌کنیم که هر یک از مسئولان دولت گذشته در مورد قبول مسئولیت نسبت به این تخلفات پاسخگو باشند؛ آنچه تاکنون اعلام شده یک از هزاران بوده٬ چراکه ما نمی‌خواستیم این بحث‌ها را رسانه‌ای کنیم. از این دوستان می‌خواهیم که دفاعیات خود را به قوه قضاییه منعکس کنند٬ ما هم آنچه را داوری و قضاوت دادگاه‌ها و محاکم قضایی باشد٬ پذیرا هستیم...


سخنگوی دولت گفت: خوشحال می‌شویم اگر رئیس دولت قبل٬ مسئولیت تخلفات گذشته٬ مثل تخلفات امثال بابک زنجانی را بپذیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدباقر نوبخت در نشست خبری امروز خود در خصوص مسائل مختلفی همچون شکایت احمدی‌نژاد از جهانگیری٬ دکل‌های نفتی٬ روند رسیدگی به توافق هسته‌ای و … صحبت کرد و به سوال‌های اصحاب رسانه پاسخ داد.

وی گفت: شکایت احمدی‌نژاد از جهانگیری عنوان کرد: بعد از اینکه دولت یازدهم فعالیت خود را آغاز کرد٬ شاید برخی انتظار داشتند ما شروع کنیم به اعلام اسنادی که در مورد تخلفات دولت قبل در دست داشتیم.

رییس سازمان‌ مدیریت و برنامه‌ریزی افزود: ما نمی‌توانستیم تمام روزهایی را که مردم منتظر مهار تورم بالای 40 درصد و تبدیل رشد منفی به رشد اقتصادی بودند را صرف این دعواها کنیم و وارد مشاجره شویم که وقت کشور را می‌گرفت.

سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: طبق قانون مدارکی را که در دست داشتیم به قوه قضاییه دادیم؛ الان هم خوشحال می‌شویم اگر رئیس دولت قبل٬ مسئولیت تخلفات گذشته٬ مثل تخلفات امثال بابک زنجانی را بپذیرد.

نوبخت با اشاره به اینکه هم اکنون جهانگیری رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی است٬ گفت: این ستاد یک هفته در میان جلسات خود را با حضور نمایندگانی از مجلس و قوه قضاییه در نهاد ریاست جمهوری تشکیل می‌دهد و طرح‌های زیادی برای مبارزه با فساد در این ستاد ارائه می‌شود٬ بنابراین آقای جهانگیری نیز حسب جایگاه قانونی که دارد نسبت به این تخلفات اطلاعات بسیاری دارد.

وی گفت: ما استقبال می‌کنیم که هر یک از مسئولان دولت گذشته در مورد قبول مسئولیت نسبت به این تخلفات پاسخگو باشند؛ آنچه تاکنون اعلام شده یک از هزاران بوده٬ چراکه ما نمی‌خواستیم این بحث‌ها را رسانه‌ای کنیم. از این دوستان می‌خواهیم که دفاعیات خود را به قوه قضاییه منعکس کنند٬ ما هم آنچه را داوری و قضاوت دادگاه‌ها و محاکم قضایی باشد٬ پذیرا هستیم.

سخنگوی دولت یادآور شد: برخی تلاش می‌کنند با ایجاد تناظر به گذشته بگویند اگر بابک زنجانی در دولت گذشته بود٬ در این دولت هم فردی مانند بابک زنجانی است و اگر در آن دولت اتهامی برای برخی مقام‌های دولتی وجود داشت٬ سعی می‌کنند در این دولت نیز برای مسئولان دولتی اتهاماتی را بتراشند٬ اما این موضوع کاملا برای افکار عمومی روشن است و قطعا قوه قضاییه با قاطعیت نسبت به این مسئله برخورد خواهد کرد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.