انجمن اسلامی معلمان کهگیلویه و بویراحمد: دولت به وعدههای خود از جمله رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی عمل کند
چکیده :انجمن اسلامی معلمان استان کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیه ای به مناسبت روز معلم، با تاکید بر اینکه معلمان از تنگناها و مشکلات دولت آگاه اند، ابراز امیدواری کرد که دولت به وعده های خود عمل کند و به ویژه در خصوص رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی و ایجاد فضای مناسب سیاسی و اجتماعی و زدودن فضای امنیتی اقدام سازنده و عملی کند....
انجمن اسلامی معلمان استان کهگیلویه و بویراحمد در اطلاعیه ای به مناسبت روز معلم، با تاکید بر اینکه معلمان از تنگناها و مشکلات دولت آگاه اند، ابراز امیدواری کرد که دولت به وعده های خود عمل کند و به ویژه در خصوص رفع حصر و آزادی زندانیان سیاسی و ایجاد فضای مناسب سیاسی و اجتماعی و زدودن فضای امنیتی اقدام سازنده و عملی کند.
به گزارش کلمه، در بخشی از این بیانیه آمده است: معلمین بخوبی می دانند که دولت اعتدالی با مشکلات و معضلاتی فلج کننده روبرو است و چنانکه آقای سید محمد خاتمی فرمودند: “دولت دارد روی زمین پر از مین حرکت می کند. ” ولی باری از دوش خردمندان و معلمین و هدایتگران جامعه برداشتن و رسیدگی به امور و مضایق متعدد مادی و معنوی و سیاسی آنها از وظایف اصلی دولت است و گرچه شکی نداریم که در این راه گام بر می دارد اما انتظار بیشتری که توقعی بجا و منطقی است از دولت می رود.
متن این بیانیه بدین شرح است:
به نام خدا
ولادت پر از نور امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام که نوید دهنده خیر و نیکی و برکت و سعادت برای بشریت بود مبارک و خجسته باد .
گرامی داشت روز معلم در زاد روز مولی الموحدین ، معلم اخلاق و حکمت و تدبیر ، عدالت و حق جویی ، عبادت و بندگی ، انسانیت و خداباوری افتخاری است که آموزگاران و اساتید بزرگوار به آن می بالند .
معلمین علیرغم بی مهری ها و جفاهایی که دیده و می بینند ، دست از تلاش و تعلیم و تربیت بر نداشته و همواره علی وار ، رسالت خود را در هدایت جامعه بسوی تعالی ، استقلال و آزادی و تربیت نسلی مومن و انقلابی انجام می دهند .
دولتها یکی پس از دیگری آمدند و رفتند و هر کدام وعده ها داده و متاسفانه برخی از آنها پس از مدتی به فراموشی سپرده شد اما در یاد معلمین این مرز و بوم ماند . عمده خواستها بر فاصله گرفتن از فضای پر تنش و جنجالی و امنیتی و بهبود معیشت بوده و اکنون هم همین درخواستها روشنتر از گذشته بیان می گردد .
معلمین به خوبی می دانند که در سالهای صدارت دولت به اصطلاح پاک دست ، پلشتی و پلیدی و ناپاکی ، دروغ و فریب ، دزدی و چپاول ، رانت و ویژه خواری حاکم گشت و سرمایه های مادی کشور بر باد رفت و از همه مهمتر معنویت رنگ باخت و ریا و فریبکاری ، تملق و چاپلوسی ، رذیلت و وقاحت به اوج رسید و بحرانهای اخلاقی و طوفانهای مادی و صاعقه مرگ خرد و اندیشه ، جوانان و همه مردم ایران اسلامی را در معرض تهدید قرار داد و با قهر و کین ، بغض و حسد و از روی انتقامجویی گروهی تازه به دوران رسیده و بدون سابقه در انقلاب اسلامی ، با رویکرد انحصارطلبی و اقتدارگرایی ، دلسوزان و مدیران لایق و شایسته و آموزگاران پاک و صادق را به حصر در کشیدند و به زتدان در انداختند .
معلمین به خوبی میدانند و از یاد نخواهند برد که وعده ها ، پوچ و توخالی بود و نه تنها استقلال به خطر افتاد که آزادی محدود و محدودتر شد و سفره ها خالی تر و نفتی تر . نفت بر سر سفره ها نیامد و گرانی و تورم بیدادگری آغاز نمود .
معلمین که تجربه دوران طلایی اصلاحات را داشتند ، پس از آنهمه بی برگی و در حسرت دوران بالندگی و عزت و افتخار آن دوران فراموش نشدنی تلاش بسیار نمودند تا ملت را از بند دولت جفاکار 8 سال اقتدارگرایی وا رهانند و امیدی دیگر بر پایه تدبیر و عقلانیت بیافرینند و همین گونه شد که آقای روحانی با وعده های فراوان برای اصلاح امور برگزیده شد .
معلمین بخوبی می دانند که دولت اعتدالی با مشکلات و معضلاتی فلج کننده روبرو است و چنانکه آقای سید محمد خاتمی فرمودند : ” دولت دارد روی زمین پر از مین حرکت می کند . ” ولی باری از دوش خردمندان و معلمین و هدایتگران جامعه برداشتن و رسیدگی به امور و مضایق متعدد مادی و معنوی و سیاسی آنها از وظایف اصلی دولت است و گرچه شکی نداریم که در این راه گام بر می دارد اما انتظار بیشتری که توقعی بجا و منطقی است از دولت می رود .
امیدواریم چنانکه معلمین و همگان بخوبی می دانند ، دولت هم وعده های خود را مروری نماید و در رفع حصر و ازادی زندانیان سیاسی و ایجاد فضای مناسب سیاسی و اجتماعی و زدودن فضای امنیتی اقدام سازنده و عملی نماید .
رسیدگی به وضعیت معیشت معلمین باید از اهم برنامه های دولت و در راس اقدامات باشد و عملاً معلمین تغییرات را در زندگی خود احساس نمایند .
انجمن اسلامی معلمان استان کهگیلویه و بویر احمد میلاد فرخنده امام علی ابن ابی طالب علیه السلام را به جامعه بشری و مسلمانان خصوصاً شیعیان آن حضرت و روز معلم را به آحاد جامعه و آموزگارن خستگی ناپذیر واندیشمند تبریک می گوید و یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری را گرامی می دارد .
توفیق دولت و خدمتگزاران دلسوز را از خداوند تبارک و تعالی مسئلت داریم .
انجمن اسلامی معلمان استان کهگیلویه و بویراحمد
12/2/94













