عمل جراحی قلب سعید رضوی فقیه
چکیده :سعید رضویفقیه که از چند روز پیش از زندان رجایی شهر به بیمارستان منتقل شده، تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت و و 5 رگ وی در این عمل تعویض شدند. این زندانی سیاسی در تمام مدت در بیمارستان دستبند به دست داشته و ملاقات ممنوع است. ...
کلمه – گروه خبر: سعید رضویفقیه که از چند روز پیش از زندان رجایی شهر به بیمارستان منتقل شده، تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت و و 5 رگ وی در این عمل تعویض شدند.
سایت انصاف نیوز با انتشار این خبر، در این باره گزارش داده که این زندانی سیاسی در تمام مدت در بیمارستان دستبند به دست داشته و ملاقات ممنوع است. بر اساس این گزارش، پس از عمل چند ساعته، به آی سی یو منتقل شده است.
در این گزارش آمده: یکی از پزشکان معالج با توجه وضعیت رضوی فقیه، میگوید که وی تحت هیچ شرایطی نباید استرس داشته باشد و بازگشت او در این شرایط به زندان را مناسب نمیداند؛ در همین باره توصیهنامهای نیز نوشته است.
کلمه هفته گذشته خبر داده بود با آنکه ان روزنامه نگار زندانی با خطر سکته قلبی رو به روست، ماموران و مسئولان زندان در پیگیری امور درمانی وی سهل انگاری و کارشکنی می کنند.
این زندانی سیاسی از مشکلات حاد قلبی رنج می برد و به دلیل نداشتن غذای مناسب و عدم دریافت دارو در زندان، دچار گرفتگی شدید عروق شده است، به طوری که به گفته پزشکان خطر سکته قلبی او را تهدید می کند و نیاز به عمل جراحی باز قلب دارد.
او هم اکنون در بیمارستان امام خمینی تهران بستری است و چند مامور امنیتی به شدت او را ایزوله کرده و از ارتباط وی با دیگران جلوگیری می کنند. رضوی فقیه تهدید کرده بود که در اعتراض به سهل انگاری و تعلل زندان رجایی شهر در رسیدگی به درمانش اعتصاب غذا خواهد کرد.













