سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » نماینده بناب در مجلس: حداقل یک نسل از کشورمان تحت تاثیر «فتنه» اند...
» «فتنه» را محکوم می‌کنم تا به هزار کار نکرده متهم نشوم!

نماینده بناب در مجلس: حداقل یک نسل از کشورمان تحت تاثیر «فتنه» اند

چکیده :محمد باقری، نماینده بناب، امروز در نطق خود در صحن علنی مجلس گفت: از آنجا که در منطق عده‌ای، اصل بر اتهام است، نه بر برائت، بنده نیز با صراحت فتنه ننگین سال ۱۳۸۸ را برای چندمین بار محکوم می‌کنم، تا بدینوسیله به هزار کار نکرده، متهم نشوم! وی در عین حال خاطرنشان کرد: ما همانگونه که فتنه سال ۸۸ را محکوم می‌کنیم، فقر و فساد و پرونده‌های فسادی را که در قوه قضائیه خاک می‌خورند و کسی پاسخگوی آن نیست و آمار بالای طلاق و بیکاری را نیز محکوم می‌کنیم....


کلمه – گروه خبر: یک نماینده مجلس معتقد است که حداقل یک نسل از کشورمان به صورت مستقیم تحت تأثیر اعتراضات سال ۸۸ خواهد بود. محمد باقری بنابی امروز در صحن علنی مجلس گفته است که لازم است دستگاه‌های نظارتی به صورت شفاف “شاخصه‌هایی که افراد در فتنه سال ۸۸ نقش داشته‌اند” را مشخص کنند تا برخی از جریانات سیاسی برای حذف رقبای خود از این برچسب سوءاستفاده نکنند.

این نماینده در حالی این سخنان را می‌گوید که تمامی دستگاه‌های تبلیغاتی حکومتی و وابسته به جریان اقتدارگرا در این چند سال، همه همت و تلاش خود را به کار برده‌اند تا جنبش مردمی سبز را تمام شده القا کنند و بارها و بارها بر مزار آنچه فتنه می‌خوانند، شادی و پایکوبی کرده‌اند. با این حال ماجرای آنچه اقتدارگرایان فتنه می‌خوانندش، هر روز بیشتر از قبل ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد و حتی خود این طیف هم از روسا و مقامات بالای نظام و سپاه تا نماینده‌های مجلس هنوز درگیر آن هستند و هربار و در هر برهه و به هر بهانه‌ای از آن یاد می‌کنند.

از سوی دیگر این عنوان تبدیل به اسم رمزی برای تضعیف رقبای سیاسی شده است تا جایی که افراد وابسته به جریان محافظه‌کار برای رسیدن به نیات سیاسی خود «فتنه» را دست‌مایه‌ای برای پیش بردن مقاصد سیاسی خود کرده‌اند. این بازار گرم اتهام‌زنی تا جایی پیش رفته است که نماینده‌ای مانند محمد باقری بنایی هم از هراس گزندهای رقبای سیاسی خویش، قبل از هرگونه اظهارنظری خود را ملزم به اعلام برائت از «فتنه» می‌داند.

او از تریبون مجلس، با نگرانی و شاید هم به کنایه، می‌گوید: این روزها هر نشست و جلسه‌ای برگزار می‌شود، بحث فتنه سال ۸۸ است و از آنجا که در منطق عده‌ای، اصل بر اتهام است، نه بر برائت، بنده نیز با صراحت فتنه ننگین سال ۱۳۸۸ را برای چندمین بار محکوم می‌کنم، تا بدینوسیله به هزار کار نکرده، متهم نشوم!

این روزها با فاش شدن فسادهای گوناگون در عرصه‌های مختلف و با ارقام نجومی و پیگیری برخی از افراد، بحث جنبش مردمی سبز هم به میان می‌آید. گویی نمایندگان و مقاماتی که فاش شدن این فسادها به مذاق‌شان خوش نمی‌آید و منافع‌شان را در خطر می‌بینند می‌توانند با توسل به سیاست نخ‌نمای فرفکنی مدام بحث سال ۸۸  را به میان بکشند تا شابد اذهان و افکار عمومی به سمتی دیگر متمایل شود. یا این حال این ارقام فسادهای اقتصادی به حدی است که حتی خود اقتدارگرایان نیز نمی‌توانند از آن چشم‌پوشی کنند یا حتی اگر هم بخواهند نمی‌توانند فکرشان را از آن منحرف کنند.

نماینده بناب نیز در همین راستا گفته است: فتنه در دست عده‌ای وسیله‌ای برای کاسبی شده و هرجا که می‌خواهند کسی را حذف کنند به فتنه سال ۸۸ متمسک می‌شوند.

وی افزوده: ما همانگونه که فتنه سال ۸۸ را محکوم می‌کنیم، فقر و فساد و پرونده‌های فسادی را که در قوه قضائیه خاک می‌خورند و کسی پاسخگوی آن نیست و آمار بالای طلاق و بیکاری را نیز محکوم می‌کنیم.

باقری با اشاره به حضور پرشور مردم در تشییع جنازه مرتضی پاشایی گفت: از همکاران خودم به ویژه نمایندگان تهران سوال می‌کنم اگر چنین اتفاقی برای شما رخ دهد می‌توانید بگویید چند درصد از حاضران در مراسم این خواننده پاپ در مراسمتان شرکت می‌کنند، مگر نه اینکه خیل عظیم جوانان حاضر در این مراسم موکلانتان هستند و شما به واسطه رأی آنها به مجلس آمده‌اید، باید کمی تأمل کنیم تا بفهمیم کجای کار دچار اشکال است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.