سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » یک فعال اصولگرا: مصباح‌یزدی در حدی نیست که بتواند محور باشد...

یک فعال اصولگرا: مصباح‌یزدی در حدی نیست که بتواند محور باشد

چکیده :مسلم است که با این پول‌هایی که مورد تخلف قرار گرفت احمدی‌نژاد می‌تواند برای کل کشور ضیافت بدهد و خیلی‌ها را به شیوه خود قانع کند تا برای برگشت او به قدرت کمک کنند و این خیلی خطرناک است....


دبیر کل جامعه اصناف و بازار، درباره احتمال بازگشت اصولگرایان تندرو به عرصه قدرت گفت: احساس خطر و نگرانی اصولگرایان این است عده‌ای كه در هشت سال گذشته سوء استفاده‌های مالی گسترده‌ای صورت داده‌اند با استفاده از قدرت مالی خود دوباره به عرصه قدرت بازگردند. البته این مساله تا حدود زیادی به مسئولان محترم قوه قضاییه بازمی‌گردد که تا چه اندازه می‌خواهند با این سوء استفاده‌های مالی صورت گرفته برخورد کنند.

احمد کریمی اصفهانی در گفت‌و‌گو با ایلنا با اشاره به تلاش برخی برای محوریت مصباح یزدی برای وحدت اصولگرایان گفت: مصباح یزدی در حدی نیست که بتواند محور وحدت اصولگرایان باشد. او در گذشته نشان داده که نمی‌تواند یک تصمیم واحد بگیرد توصیه من این است که مصباح یزدی هیچ‌گاه وارد سیاست نشود و کار علمی خود را ادامه بدهد چرا که در این صورت موفق‌تر خواهد بود.

وی با تاکید براینکه مصباح یزدی با اظهارات خود نشان داده که اقتداری در سیاست ندارد گفت: همایشی که ۱۹ مهر ماه برگزار می‌شود ارتباطی به محوریت مصباح یزدی برای وحدت اصولگرایان ندارد او هم مثل برخی دیگر تنها یکی از سخنرانان این مراسم است.

کریمی اصفهانی در پاسخ به این سوال که آیا مصباح یزدی می‌تواند در خلاء فیزیکی مهدوی کنی جای او را پرکند گفت: خیر، ‌قابلیت‌های این دو هرگز با یکدیگر قابل مقایسه نیست در جریان اصولگرا محوریت با فرد نیست بلکه خرد جمعی حاکم است و رهبری جریان اصولگرایان را جامعتین برعهده دارد.

وی ادامه داد: با کسانی که در گذشته مرتکب تندروی و عدول از خط و مرز اصولگرایی و اسلام شدند همچنین کسانی که مانند احمدی‌نژادی‌ها اصلا خودشان را اصولگرا ندانسته تا نشان دهند که معتقد به خرد جمعی نیستند و فردمحور – ولو آن فرد دیکتاتور مآب باشد- هستند، نمی‌توان ائتلاف کرد.

کریمی اصفهانی با اشاره به خاستگاه و منش سیاسی احمدی نژادی‌ها گفت: دیدگاه آنان متکی به خرد جمعی نیست و اساسا اعتقادی به آن ندارند. البته این یک تفکر است که عده‌ای بخواهند فرد محور پیش بروند حتی اگر آن فرد رفتار دیکتاتوری داشته باشد. چنین تفکر و منش با اصولگرایی ناب مغایر است.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: مثلا چندی پیش کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خبر از رانت هفت هزار میلیارد تومانی بین بانک مرکزی و چند صرافی داد. البته در دولت نهم و دهم آنقدر فسادهای مالی زیاد است که ارقام هرچند بزرگ و نجومی برای مردم عادی شده است. هر روز نیز پرونده‌های دیگری از این فساد‌ها برملا می‌شود که تامل برانگیز و تاسف بار است.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه میزان تخلفات صورت گرفته مهم نیست گفت: مسئله مهم این است که آن‌ها با این پول‌ها برنامه ریزی می‌کنند تا در آینده به قدرت بازگردند به گونه‌ای که این روز‌ها شاهد هستیم یکی از مشاوران احمدی‌نژاد مدعی شده که اگر اصلاح طلبان در انتخابات حاضر شوند اصولگرایان باید گرد احمدی‌نژاد به وحدت برسند جالب این است که خود احمدی‌نژاد اعتقاد نداردکه یک فرد اصولگرا است.

کریمی اصفهانی در خصوص مسئله ضیافت شام احمدی‌نژاد با اعضای جبهه پایداری افزود: مسلم است که با این پول‌هایی که مورد تخلف قرار گرفت احمدی‌نژاد می‌تواند برای کل کشور ضیافت بدهد و خیلی‌ها را به شیوه خود قانع کند تا برای برگشت او به قدرت کمک کنند و این خیلی خطرناک است. هر قدر دستگاه قضا در مورد تخلفات احمدی‌نژاد تعلل کند باید منتظر معضلات عدیده‌تری برای نظام باشیم.

 

 


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.