پیشنهاد سردار نقدی برای تحقق اقتصاد مقاومتی: در هواپیماها به جای شکلات، خرما بدهید
چکیده :سردار نقدی پیشنهاد کرد که برای تحقق اقتصاد مقاومتی، به جای استفاده از شکلات در پروازهای هوایی خرما داده شود. وی همچنین در پیشنهادی دیگر برای تحقق اقتصاد مقاومتی، خواستار آن شد که در تهیه کلوچه به جای نارگیل وارداتی از خرمای داخلی استفاده شود....
سردار نقدی پیشنهاد کرد که برای تحقق اقتصاد مقاومتی، به جای استفاده از شکلات در پروازهای هوایی خرما داده شود.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با برآورد اینکه در این صورت دو هزار تن خرما مصرف می شود، به ده هزار تن خرما که از سال گذشته در دست کشاورزان مانده اشاره کرد و خواستار تغییر عادت غذایی مردم شد.
وی همچنین در پیشنهادی دیگر برای تحقق اقتصاد مقاومتی، خواستار آن شد که در تهیه کلوچه به جای نارگیل وارداتی از خرمای داخلی استفاده شود.
به گزارش رسا، نقدی با بیان این که متأسفانه در عمل اقتصاد مقاومتی در کشور جدی گرفته نشده است، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی یعنی فعالیت در عرصه ی صنعت، کشاورزی و با رویکرد صادرات تا با استفاده از ظرفیت های داخلی موجب رونق و شکوفایی همه جانبه اقتصاد شویم.
رییس سازمان بسیج مستضعفین دشمنان را متهم کرد که با تهیه برنامه های سرگرمی مانند آشپزی، برنامه ها کودکان و فیلم به دنبال از بین بردن حریم های اخلاقی هستند تا موجب فروپاشی از درون جامعه را فراهم کنند.
وی با ادعای اینکه افزایش استفاده از گیرنده های ماهواره موجب افزایش جرم و جنایت در کشور شده است، گفت: طی هفت سال گذشته و ازدیاد استفاده مردم از شبکه های ماهواره ای میزان خلاف و جرم در کشور به سه برابر گذشته رسیده که این زنگ هشدار و خطری جدی است.
سردار نقدی با بیان اینکه برخی ها در داخل کشور تحلیل ها و اخبار خود را از رسانه های بیگانه و دشمن ملت ایران دنبال می کنند، مدعی شد: بر اساس فتوای امام راحل شنیدن به اخبار رادیوهای بیگانه و دشمنان ملت حرام است.













