سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » استاد ارزشی دانشگاه، بورسیه غیر قانونی از آب درآمد...

استاد ارزشی دانشگاه، بورسیه غیر قانونی از آب درآمد

چکیده :مسوولین وقت دانشگاه برای استخدام ایشان در چهار نوبت از وزارت علوم درخواست اخذ مجوز می کنند. وزارت علوم در دولت نهم و دهم طی چهار نوبت نامبرده را فاقد شرایط لازم دانسته و هیچ گونه مجوزی برای استخدام ایشان صادر نکرده است. سرپرست وقت دانشگاه به جای اینکه ایشان را لغو قرارداد کند در سال 1386 علی رغم نامه ی صریح مدیر کل بورس وزارت علوم در دولت قبلی بر عدم موافقت با بورس تحصیلی آقای مهندس (ج) ، متآسفانه ایشان را با منابع مالی دانشگاه به صورت خارج از شمول و بدون مصوبه ی شورای بورس طی قراردادی با دانشگاه خرمشهر در رشته ی غیر مرتبط با نیازهای دانشگاه کشاورزی در رشته ی جانوران دریایی با ادامه ی تحصیل وی موافقت کرده است....


کلمه – گروه خبر: در پی اتهام زنی یک سایت اقتدارگرا به سرپرست دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، روابط عمومی این دانشگاه در اطلاعیه ای اعلام کرد فردی از او به عنوان استاد ارزشی نام برده شده، به طور غیر قانونی بورسیه شده و اخراج وی به این علت بوده است.

به گزارش کلمه، همزمان با اعلام وصول استیضاح وزیر علوم و در حالی که عملکرد متفاوت فرجی دانا در خصوص دانشجویان ستاره دار و اساتید منتقد اعتراض محافظه کاران را برانگیخته است، پرونده بورسیه های غیر قانونی دولت قبل نیز هر روز که می گذرد، ابعاد جدیدی پیدا می کند.

در یکی از تازه ترین نمونه ها، سایت جهان نیوز متعلق به زاکانی نماینده فعلی مجلس و رئیس سابق سازمان بسیج دانشجویی، با انتشار مطلبی ادعا کرد که سرپرست جدید دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان، عضو جبهه مشارکت است، در افطاری جوانان اصلاح طلب استان حضور یافته و با کیانوش راد نماینده مجلس ششم عکس یادگاری گرفته!، از منتقدان سرکوب های سال 88 بوده، اساتید ارزشی را از این دانشگاه اخراج کرده و معاونان خود را نیز یکباره عزل کرده است.

این مطلب اما پاسخ روابط عمومی این دانشگاه را در پی داشت که عضویت دکتر سیادت در حزب مشارکت و تغییر یکباره معاونان را با ارائه سند و مدرک تکذیب کرده و در نهایت آورده است: با این ویژگی های سرپرست دانشگاه و صدور احکام موجود، چگونه و با چه شهامتی افراد انگشت شمار مذکور جرأت انتشار این همه دروغگویی را دارند؟

نکته جالب در این میان، افشای واقعیت درباره یک استاد سابق بود که جهان نیوز ادعا کرده بود به علت ارزشی بودن اخراج شده، اما روابط دانشگاه از نحوه بورسیه و استخدام وی پرده برداشته است.

جهان نیوز نوشته بود: دکتر عطاالله سیادت دست به اخراج اساتید ارزشی در دانشگاه رامین هم می زند دکتر “ج” با وجود سابقه تدریس بالا و درخواست رئیس دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی این دانشگاه مبنی بر نیاز به وی مستقیما به دکتر “ج” اعلام می دارد که شما رفتنی هستید! ولی سایر دوستان و همفکران سیاسی دکتر عطاالله سیادت تمدید قرارداد می شود.

اما اکنون روابط عمومی دانشگاه توضیح داده است: بررسی های انجام شده در باره ی شخص (ج) مورد اشاره حاکی از آن است که ایشان در سال 1384 بدون اخذ مجوزهای معمول از وزارت علوم با مدرک فوق لیسانس از دانشگاه آزاد اسلامی و با معدل کمتر از 16 و به طور غیر قانونی شروع به کار کرده است که مسوولین وقت دانشگاه برای استخدام ایشان در چهار نوبت از وزارت علوم درخواست اخذ مجوز می کنند. وزارت علوم در دولت نهم و دهم طی چهار نوبت نامبرده را فاقد شرایط لازم دانسته و هیچ گونه مجوزی برای استخدام ایشان صادر نکرده است. سرپرست وقت دانشگاه به جای اینکه ایشان را لغو قرارداد کند در سال 1386 علی رغم نامه ی صریح مدیر کل بورس وزارت علوم در دولت قبلی بر عدم موافقت با بورس تحصیلی آقای مهندس (ج) ، متآسفانه ایشان را با منابع مالی دانشگاه به صورت خارج از شمول و بدون مصوبه ی شورای بورس طی قراردادی با دانشگاه خرمشهر در رشته ی غیر مرتبط با نیازهای دانشگاه کشاورزی در رشته ی جانوران دریایی با ادامه ی تحصیل وی موافقت کرده است.

در ادامه این توضیحات می خوانیم: در سال 1388 با تغییر سرپرست دانشگاه در دولت دهم مدیریت وقت رأی به لغو قرارداد رابطه ی استخدامی ایشان دادند ولی در سال 1389 مجدداً با تغییر سرپرست دانشگاه، ایشان به صورت غیر قانونی و بدون مجوز به دانشگاه باز می گردد. نکته ی مهم و کلیدی آنکه تمامی این تحولات در زمان مدیریت نیروهای به اصطلاح ارزشی و در دولت نهم و دهم اتفاق افتاده است. بهتر نبود دولت نهم و دهم به این نیروی ارزشی خود در مدت 8 سال یک برگ مجوز استخدام می دادند تا امروز این گرفتاری ها را برای دانشگاه ایجاد نکند؟! اگر کمی انصاف داشته باشیم متوجه می شویم که ایشان هیچگونه صلاحیت علمی و … نداشته است والا به طور قطع در طول 8 سال گذشته مجوز لازم برای ایشان صادر می شد. آنچه در دوره ی مدیریت سرپرست جدید دانشگاه اتفاق افتاده است اخذ نامه ی مدیر کل محترم نظارت و ارزشیابی وزارت علوم مبنی بر تأیید مکاتبات قبلی در دولت نهم و دهم بر عدم امکان تبدیل وضعیت استخدامی مشارالیه از پیمانی به رسمی آزمایشی در این دانشگاه به دلیل غیر قانونی بودن مجوز استخدام ایشان در سال 1384 و مکاتبات بعدی  واصل شده است. و از آنجا که قرارداد نامبرده به عنوان عضو هیأت علمی تا پایان اسفند 1392 بوده است، مدیریت دانشگاه حسب مکاتبات وزارتی از عقد قرارداد جدید با نامبرده خودداری کرده است. البته این حق قانونی نامبرده است که با مراجعه به مراکز ذیصلاح، حقوق ادعایی خود را پیگیری کند. در باره ی موارد ذکر شده تمام اسناد موجود و در صورت لزوم و با تأیید وزارت علوم و دستگاه های نظارتی جهت اطلاع عموم منتشر خواهد شد.

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.