سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » بروجردی و بادامچیان در ماه رمضان هم به کسانی که امکان دفاع از خود ندارند، دروغ بستند...

بروجردی و بادامچیان در ماه رمضان هم به کسانی که امکان دفاع از خود ندارند، دروغ بستند

چکیده :رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و نایب رئیس موتلفه در اظهاراتی جداگانه، با بی تقوایی تمام در ماه رمضان به میرحسین موسوی که از سه سال و نیم قبل در حصر خانگی است، دروغ بستند. این در حالی است که موسوی همچنان در حصر خانگی است و امکان هیچ دفاعی از خود در برابر این داستان سرایی ها ندارد و مشخص نیست چرا این ادعاها در زمان آزادی موسوی مطرح نمی شد....


کلمه – گروه سیاسی: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس و نایب رئیس موتلفه در اظهاراتی جداگانه، با بی تقوایی تمام در ماه رمضان به میرحسین موسوی که از سه سال و نیم قبل در حصر خانگی است، دروغ بستند.

به گزارش کلمه، علاءالدین بروجردی که با دروغگویی هایش درباره دیدار با زندانیان در سال 88 شهرت دارد، در برنامه تلویزیونی شناسنامه درباره دیدار تعدادی از نمایندگان با میرحسین موسوی ادعا کرده: “در این دیدار 50 دقیقه صحبت و استدلال کردیم مبنی بر اینکه نظام ما نظامی یک روزه نیست که بخواهد چنین اتفاقاتی در آن رخ دهد اما موسوی می‌گفت اگر تمام 13 میلیون هم بگویند نشده من می‌گویم تقلب شده است و ما دیدیم که هیچ منطقی در صحبت‌های وی وجود ندارد.”

این در حالی است که موسوی همچنان در حصر خانگی است و امکان هیچ دفاعی از خود در برابر این داستان سرایی ها ندارد و حتی در خصوص رسیدگی های پزشکی و ارتباط با خانواده نیز با محدودیت های بسیاری رو به رو بوده است و مشخص نیست چرا این ادعاها در زمان آزادی موسوی مطرح نمی شد.

با این حال پیش از این نزدیکان میرحسین بارها اینگونه انتسابات دروغ را تکذیب کرده و اساسا چنین سخنانی را با ادبیات میرحسین بیگانه دانسته بودند. شاهد آن هم بیانیه های متعدد موسوی پس از انتخابات 88 است که لحنی سراپا متفاوت با آنچه بروجردی نقل کرده دارد.

خود میرحسین موسوی هم در ماجرای بازشماری آرا، در درخواست حکمیت و پادرمیانی مراجع و در بسیاری مراحل دیگر نشان داده بود که درباره موضوع تقلب کاملا واقع گرایانه و مستدل و بدون تعصب و هیجان سخن می گوید.

موسوی در مهرماه 89 که انتشار نوار سردار مشفق، تشت رسوایی اقتدارگرایان را از پشت بام انداخته بود، در واکنش به عصبانیت جریان حاکم از این رسوایی نوشت: فرض “کنید ما همه دشمن و یا فریب خورده دشمن باشیم شما بدون توجه به ما میثاق بین خود و مردم را که رعایت حقوق مردم و حفظ آزادی ها و اجرای بدون تنازل قانون اساسی و حق حاکمیت مردم بر سر نوشت خودشان است، رعایت کنید.”

او همچنین بارها، و از جمله در مصاحبه آذر ماه همان سال با روزنمه اینترنتی قلم سبز، تاکید کرد که موضوع را فراتر از تقلب در یک انتخابات می داند و گفت: “بعد از انتخابات دو ماه طول کشید که بنده اعتقاد پیدا کنم مناظره کذائی نه برای از میدان بردن بنده یا آقای کروبی بلکه برای تصفیه حساب کامل با همه نیروهای رقیب و یکدست کردن کشور بوده است. بنده یکی و فقط یکی از این هدفها و سنگهای سر راه بودم.”

میرحسین حتی به رهبری هم گفته بود که حاضر است در صورت بازشماری و ابطال انتخابات، بار دیگر نامزد نشود تا نشان دهد که مساله ی او شخصی نیست و تنها نمی خواهد داغ ننگ تقلب و کودتا بر پیشانی جمهوری اسلامی بنشیند.

بروجردی همچنین در مصاحبه اخیر خود ادعا کرده که بررسی های نمایندگان مشخص کرد ادعاهای شکنجه و تجاوز صحت نداشته است. وی به طور مشخص به وضعیت مصطفی تاجزاده اشاره کرده است، حال آنکه خود تاجزاده دو سال قبل در نامه ای فاش کرده بود که: “بازجو می‌کوشید همراه با ضرب و شتم مرا قانع کند که زنده بودنم به علت رافت نظام است.”

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نهم در حالی ادعای تجاوز در زندان ها را زیر سوال برده که چندین شاهد متعدد در این باره تاکنون برای شهادت اعلام آمادگی کرده اند و برخی از قربانیان آن نیز در این باره سکوت خود را شکسته اند.

اما همزمان با بروجردی، بادامچیان عضو موتلفه هم با انتشار متنی به بهانه پاسخ به حجت الاسلام مسیح مهاجری، به شدت به موسوی تاخت و نسبت های دروغ بزرگی به او داد که مشخص نیست با چه ایمان و تقوایی در ماه رمضان چنین کارهایی مرتکب شده است.

بادامچیان در پاسخ به اعتراض مسیح مهاجری به کینه توزی وی نسبت به موسوی، ادعا کرد که “گذشته او و همدستانش در حزب سراسر کینه‌توزی و عناد نسبت به بنده و موتلفه اسلامی بوده است”.

این نماینده سابق مجلس که از جمله حامیان دولت انحرافی احمدی نژاد بود، همچنین موسوی را به انحراف و التقاط متهم کرد و بار دیگر ادعا کرد حصر خانگی میرحسین به علت مراقبت از جان وی در برابر “خانواده‌های شهدا و کشته‌های فتنه ۸۸” است!

این عضو موتلفه ادعاهای بسیار دیگری را نیز درباره عملکرد میرحسین در حزب جمهوری و نخست وزیری وی مطرح کرد؛ از جمله ادعای تذکر قانون اساسی ریس جمهور وقت به او و تمرد وی از دستورات امام، که برای اولین بار مطرح می شود و با تمام آنچه تاکنون از سوی نزدیکان امام و بزرگان انقلاب نقل شده، مغایر است.

این اکاذیب در حالی در ایام ماه مبارک رمضان از سوی چهره های مدعی دینداری مطرح می شود که میرحسین و رهنورد و کروبی از سه سال و نیم قبل به طور غیر قانونی در بازداشت خانگی نگهداری می شوند و هیچ امکان دفاعی از خود در برابر حجم بزرگ دروغ پردازی ها ندارند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.