با جام جهانی فوتبال/ نام ایران هنوز در جام جهانی برده می شود
چکیده : با آن که ایران در جام حضور ندارد هنوز نام ایران در اخبار شنیده می شود. عليرضا حقيقي در پايان مسابقات دور گروهي جام جهاني از سوي نشريه معتبر کيکر آلمان به عنوان دروازهبان شماره 8 اين مسابقات برگزيده شد. براساس اين ردهبندي اوچا، دروازهبان مکزيک بهترين گلر مرحله گروهي بوده است. وي براي اين منظور نمره ميانگين 2 گرفت...
کلمه – گروه ورزش: جام جهانی برزیل برای تیم ایران چند روزی است که به پایان رسیده است. تکلیف تیم های مرحله نخست معلوم شد و تیم ها از شب گذشته مرحله یک هشتم نهایی را آغاز کردند.
در شب اول مرحله یک هشتم نهایی میزبان با کمی شانس توانست از سد شیلی بگذرد و کلمبیا، اروگوئه را شکست داد.
به گزارش کلمه، امشب هم تکلیف دو تیم معلوم می شود، در دو بازی بین هلند و مکزیک ساعت 20:30 به وقت تهران و کاستاریکا و یونان ساعت 12:30 نیمه شب.یونانی ها که به خواب هم نمی دیدند به این مرحله برسند.
اما با آن که ایران در جام حضور ندارد هنوز نام ایران در اخبار شنیده می شود. در یکی از اخبار امروز آمده بود:دروازهبان ايران گلر شماره 8 مرحله گروهي جام جهاني 2014 برزيل شد.
عليرضا حقيقي در پايان مسابقات دور گروهي جام جهاني از سوي نشريه معتبر کيکر آلمان به عنوان دروازهبان شماره 8 اين مسابقات برگزيده شد.
اين نشريه با توجه به نمراتي که براي هر بازي به بازيکنان داد، اقدام به گرفتن «ميانگين متوسط نمره» گلرها در 3 بازي مقدماتي کرد و بر اين اساس فهرستي را منتشر کرد.
براين پايه عليرضا حقيقي با کسب نمره ميانگين 2.83 در رده هشتم ايستاد. البته در اين جايگاه او با گلر تيم ملي برزيل يعني جوليو سزار و براوو،گلر شيلي هم نمره شد.
براساس اين ردهبندي اوچا، دروازهبان مکزيک بهترين گلر مرحله گروهي بوده است. وي براي اين منظور نمره ميانگين 2 گرفت.
پس از او ناواس، مرد شماره يک کاستاريکا با کسب نمره 2.17 در رده دوم قرارگرفت. پله سوم نيز به مانوئل نوير، دروازهبان تيم ملي آلمان تعلق گرفت که نمره 2.25 گرفت.
همچنین داور ايراني حاضر در رقابتهاي جامجهاني 2014برزيل به عنوان داور چهارم مسابقه دو تيم نيجريه و فرانسه انتخاب شد
ديدار دو تيم فرانسه و نيجريه در مرحله يکهشتم نهايي رقابتهاي جامجهاني 2014 برزيل دوشنبه ساعت 20 و 30 دقيقه برگزار ميشود و عليرضا فغاني به عنوان داور چهارم اين مسابقه حاضر خواهد شد.
مارک، داور آمريکايي قضاوت اين مسابقه را بر عهده خواهد داشت.
ماجرای مردی که بلیت سال 1950 را دور نینداخت/ تماشای فینال در 85 سالگی
یک تماشاگر برزیلی که موفق نشد در سال 1950 به تماشای دیدار فینال در ماراکانا برود، از سوی فیفا این فرصت به وی داده شده تا بازی پایانی جام جهانی 2014 که در ورزشگاه ماراکانا برگزار می شود را به تماشا بنشیند.
به گزارش خبرگزاری مهر، “خودیر بلمونت” 21 ساله در سال 1950 در حالی که بلیت دیدار پایانی را در اختیار داشت موفق به حضور در این دیدار نشد اما اکنون این فرصت را پیدا کرده تا در 85 سالگی در ورزشگاه حضور پیدا کند.
بر پایه گزارش ساکرنت، برزیل در آن بازی با نتیجه 2 بر یک مقابل اروگوئه شکست خورد و این در حالی است که طبق قوانین آن دوره، با یک مساوی هم قهرمان میشد. بلمونت اما بلیت خود را دور نینداخت و آن را حفظ کرد.
“جروم والکه”، دبیرکل فیفا، به بلمونت و دو تن از فرزندانش پیشنهاد داده تا در ورزشگاه ماراکانا حضور پیدا کنند.
والکه گفت: چند ماه قبل، ما از مردی برزیلی نامهای دریافت کردیم که گفت یکی از افرادی است که بلیت سال 1950 را دارد . او میدانست که میخواهیم موزه فوتبال را افتتاح کنیم. ما از این پیشنهاد استقبال کردیم و حالا که او بلیت را به ما داده، ما هم بلیتهایی را در مقابل به او میدهیم.
بلموت گفت: امیدوارم که بتوانم این بار بازی را ببینم و برزیل هم به عنوان قهرمانی برسد.
حاشیه های جام جهانی
استرس و هیجان به اوج خود رسیده است. تیم های نامدار از جام حذف شده اند و تیم های کمتر شناخته شده به مرحله های بالا صعود می کنند. شب گذشته کلمبیا از اروگوئه پیشی گرفت و این تیم را از جام حذف کرد.
پس از پیروزی تیم ملی فوتبال کلمبیا در برابر اروگوئه در جام جهانی برزیل، براثر تیراندازی در جشن های شادی مردم کلمبیا، یک زن 25 ساله به ضرب گلوله کشته شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر، مقامات کلمبیا اعلام کردند در جشن مردم در بوگوتا ، فردی اقدام به شلیک هوایی کرد که یک زن کشته و یک نفر زخمی شد.
شهردار بوگوتا به خبرنگاران گفت ما در حال آماده باش به سر می بریم. فرمانده پلیس کلمبیا نیز از مردم خواست این جشن را به اشک تبدیل نکنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، پیشتر در جریان جشن مردم کلمبیا به مناسبت برد تیم ملی این کشور در برابر یونان ، نه نفر کشته شده بودند.
در کلمبیا برای جلوگیری از تلفات بیشتر ، مصرف الکل ممنوع شده است و حضور پلیس در شهرها افزایش یافته است.













