سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پایان کار رهایی در دانشگاه امیرکبیر/ معتمدی حکم سرپرستی گرفت...

پایان کار رهایی در دانشگاه امیرکبیر/ معتمدی حکم سرپرستی گرفت

چکیده :وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی سیداحمد معتمدی را به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر منصوب کرد....


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، طی حکمی سیداحمد معتمدی را به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر منصوب کرد.

رضا فرجی دانا به استناد حکم شماره 14021/و مورخ 24/8/1384 و با عنایت به اتمام دوره مسئولیت علیرضا رهایی، طی حکمی سید احمد معتمدی را به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر منصوب کرد.

بر اساس این گزارش در حکم انتصاب معتمدی آمده است: امید است با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف سرپرستی دانشگاه صنعتی امیرکبیر را بر پایه قوانین، سیاست ها وبرنامه های مصوب به انجام رسانید، بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نقش آفرینی آن در اقتصاد دانش بنیان و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی ایفا نمایید.

وزیر علوم، همچنین در نامه ای از خدمات علیرضا رهایی رئیس سابق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

سیداحمد معتمدی عضو هیئت علمی و استاد دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر است،وی از سال 1380تا 1384 وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده و هم اکنون مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در امور علمی و پژوهشی و عضو شورای راهبری این وزارت است، همچنین تصدی مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ریاست سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، دبیری شورای پژوهشهای علمی کشور و مدیریت کمیته خود کفایی مخابرات از دیگر سوابق اجرایی وی است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.