ایران و ایتالیا مقابل هم در تهران/ سرمربی ایتالیا: کار سختی در پیش داریم
چکیده : سرمربی ایتالیا: افتخار میکنم در ایران هستم. با پیشرفتهایی که ایران در والیبال داشته و همچنین پیروزهایی که مقابل برزیل به دست آورده، فکر میکنم شاهد بازیهای خوبی برابر این تیم باشیم. هر چند که چند نفر از بازیکنان اصلی خود را در اختیار نداریم اما تلاش میکنیم تا بازی خوبی را انجام دهیم. میدانیم که والیبال ایران تیم قدرتمندی دارد و ما کار سختی برابر آنها خواهیم داشت. من مفتخرم در ایران هستم و از میزبانی ایرانیها سپاسگزارم...
کلمه – گروه ورزش: دو تیم ایتالیا و ایران ساعت 18:30 دقیقه امروز مقابل هم به میدان می روند. این مسابقات از سری مسابقات لیگ جهانی والیبال است که در ورزشگاه دوازده هزار نفری آزادی برگزار خواهد شد.
ملی پوشان والیبال ایران در هفته پنجم لیگ جهانی میزبان ایتالیا هستند. ایتالیاییها با 19 امتیاز و حق میزبانی در مرحله نهایی از همین حالا صعود خود را به دور دوم تضمین کرده اند. حالا آنها با تیم دوم خود به ایران می آیند تا از این بازی خارج از خانه نهایت استفاده را برای میدان دادن به بازیکنان ذخیره داشته باشند. با این حال نمی توان گفت که ایتالیا در ایران به دنبال امتیاز نیست. اتفاقا بازیکنان جوان این تیم انگیزه زیادی دارند که در کوران لیگ جهانی والیبال شایستگی های خود را نشان دهند پس نباید این تیم را دست کم گرفت.
در مقابل، تیم ملی والیبال ایران که از شش بازی نخست خود در لیگ جهانی هفت امتیاز گرفته است، امید زیادی دارد تا از دو بازی خانگی برابر ایتالیا نهایت امتیاز را کسب کند. بازیکنان والیبال ایران که تا اینجا عملکرد قابل قبولی داشته اند، با انگیزه زیاد برای صعود به مرحله نهایی مسابقات دور خیز کرده اند. با توجه به میزبانی ایتالیا از گروه A مرحله مقدماتی سه تیم به دور بعد صعود می کند. بدین ترتیب رقابت نزدیکی بین تیم های ایران، لهستان و برزیل برای کسب امتیاز و صعود به مرحله نهایی وجود دارد.
حضور زنان در ورزشگاه در ابهام
با همه پیگیری هایی که از طرف زنان دولت و مسوولان وزارت ورزش شد هنوز هیچ پاسخ مشخصی از سوی تصمیم گیران برای ممنوعیت زنان مبنی بر حضور گرفته نشده است.
آنچه مسلم است این است که به نظر می رسد همه موافق حضورند ولی هنوز زنان پشت درهای بسته استادیوم هستند.
بروتو: حرف تبانی را نزنید
سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا گفت: فکر تبانی را از سر بیرون کنید و این موضوع را حتی به تصور خود راه ندهید.
به گزارش ایسنا برتو، سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا در آستانه رویارویی با ایران در نشست خبری اظهار کرد: افتخار میکنم در ایران هستم. با پیشرفتهایی که ایران در والیبال داشته و همچنین پیروزهایی که مقابل برزیل به دست آورده، فکر میکنم شاهد بازیهای خوبی برابر این تیم باشیم. هر چند که چند نفر از بازیکنان اصلی خود را در اختیار نداریم اما تلاش میکنیم تا بازی خوبی را انجام دهیم. میدانیم که والیبال ایران تیم قدرتمندی دارد و ما کار سختی برابر آنها خواهیم داشت. من مفتخرم در ایران هستم و از میزبانی ایرانیها سپاسگزارم.
وی افزود: ما چند نفر از بازیکنان اصلی ایتالیا خیلی دیر به تیم ملی ملحق شدند. ما سه هفته اول را با حضور آنها به پایان بردیم اما بعد از آنکه سهمیه ایتالیا با توجه به میزبانی مشخص شد، تصمیم گرفتیم تا به بازیکنان اصلی استراحت دهیم البته اینطور نیست که با تیم دوم خود به ایران آمده باشیم ما با تیم اصلی خود به ایران آمدهایم.
بروتو در پاسخ به سوالی درباره احتمال تبانی ایتالیا با سایر تیمها گفت: خواهش میکنم وارد این موضوع نشوید. من سوال درباره تبانی را توهین به خودم میدانم. اگر فیلم بازیهای قبلی ایتالیا با لهستان را ببینید حتی تصور تبانی هم به ذهن شما نمیرسد. همانطور که گفتم ما خواستیم چند هفته به بازیکنان خود استراحت بدهیم اما هفته آینده مقابل برزیل آنها را به میدان میفرستیم.
سرمربی ایتالیا در پایان درباره پیشبینی نتیجه بازی با ایران گفت: خیلی سخت است که درباره نتیجه صحبت کنم. من پیشگو نیستم اما ایران تیم خاصی است که تا به حال خوب نتیجه گرفته است.













