سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » تعویق ۹ ماهه در پرداخت حقوق ۱۲۷کارگر «نوپوش» رشت...

تعویق ۹ ماهه در پرداخت حقوق ۱۲۷کارگر «نوپوش» رشت

چکیده :کارگران شاغل در کارخانه نو پوش رشت از مهر ماه سال ۹۲ به دلیل مشکلاتی که این واحد در زمینه فروش محصولات تولیدی اش دارد، حقوقی دریافت نکرده‌اند و قبل از آن نیز حقوق اردیبهشت،خرداد و تیر ماه به حساب شان واریز نشده است...


یک فعال کارگری در کارخانه «نو‌‌‌‌‌‌پوش» از زیرمجموعه‌های کارخانه پشم بافی «ایران برک» رشت از تعویق ۹ ماهه حقوق ۱۲۷ کارگر این واحد تولیدی خبر داد.

این کارگر با اعلام این خبر به ایلنا گفت: کارگران شاغل در کارخانه نوپوش رشت از مهر ماه سال ۹۲ به دلیل مشکلاتی که این واحد در زمینه فروش محصولات تولیدی‌اش دارد، حقوقی دریافت نکرده‌اند و قبل از آن نیز حقوق اردیبهشت، خرداد و تیر ماه به حسابشان واریز نشده است.

وی ادامه داد: کارگران این واحد تولیدی در سال گذشته در مجموع ۳ میلیون تومان دریافتی داشته‌اند که آن هم به صورت علی الحساب در شش قسط ۵۰۰ هزار تومانی به حسابشان واریز شده است.

او در این خصوص افزود: دریافتی کارگران این واحد تولید البسه در سال گذشته نتوانسته است نیازهای اولیه زندگی شان را تامین کند.

به گفته وی، بعد از خصوصی سازی مجموعه ایران برک، کارفرمای فعلی کارخانه حتی سهمیه لباس کارگران این واحد که به صورت حواله در مناسبتهای خاص همانند ۲۲ بهمن به کارگران واگذار می‌شد را قطع کرده است.

او در ادامه مشکلات مالی کارخانه را ناشی از واردات بی‌رویه محصولات خارجی دانست و گفت: این کارخانه در حالی با مشکلات مالی روبروست که کارفرما از روز ۲۸ اسفند سال گذشته تا آخر فروردین ماه سال ۹۳ کارخانه را تعطیل اعلام کرده است.

وی در ادامه بیان کرد: کارگرانی که حقوق و عیدی دریافت نکرده‌اند، ایام تعطیلات نوروزی خود را بدون هیچ برنامه ریزی رفاهی برای خانواده‌های شان در منزل سپری کردند.

این کارگر با بیان اینکه افزایش ایام تعطیلات کارخانه، کارگران را نگران امنیت شغلی شان کرده است، اظهار داشت: اگر بر خلاف میل کارگران کارخانه تعطیل و کارگرانش بیکار شوند، این تعداد کارگر چگونه می‌توانند امرار معاش کنند؟

به گفته وی، کارفرما اعلام کرده است آن دسته از کارگرانی که متقاضی دریافت مقرری بیمه بیکاری هستند، می‌توانند اقدام کنند.

او در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: خصوصی‌سازی بدون برنامه در مجموعه ایران برک بیشترین ضربه را به تولید و کارگران این کارخانه وارد کرد به طوری که هم اکنون این کارخانه با کمترین ظرفیت تولید و حداقل نیروی کار به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

این کارگر با بیان اینکه در این مدت برخی کارگران نوپوش به مرور بازنشسته شده‌اند، در خاتمه افزود: هم اکنون کارگران باقی مانده‌ای که در شرف بازنشستگی هستند با انفصال بیمه‌ای که در طول سال‌های اشتغال دراین کارخانه درسوابق بیمه ای شان مشاهده می‌شود، امکان بازنشستگی ندارند.

در همین رابطه، آقای «شفاهی» مدیر کارخانه نوپوش رشت با تایید تعویق حقوق کارگران این واحد تولیدی، دلیل به تعویق افتادن حقوق آنان را افزایش مشکلات مالی عنوان کرد.

گفتنی است پیش‌تر در تاریخ ۲۵ اسفند سال گذشته، «محمدحسین سوری» کارفرمای صنایع پشم بافی ایران برک، تعویق حقوق مجموع کارگران شاغل در مجموعه ایران برک را تایید کرده بود.

آقای سوری عنوان کرده بود می‌خواهد بخشی از نیروی کار شاغل در دو کارخانه ایران برک و نوپوش را بعد از تعطیلات نوروز ۹۳ تعدیل کند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.