سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روحانی: برای حفاظت از منافع ملت، هر هزینه ای را می پردازم...

روحانی: برای حفاظت از منافع ملت، هر هزینه ای را می پردازم

چکیده :حسن روحانی با تاکید بر اینکه برای حفاظت از منافع ملت،هرهزینه ای را می پردازم اعلام کرد: با هرجناح وگروهی که در جهت منافع مردم حرکت کند، تعامل خواهم کرد و در مقابل کسانی که منافع حزبی و شخصی خود را به منافع ملی ترجیح دهند، خواهم ایستاد....


حسن روحانی با تاکید بر اینکه برای حفاظت از منافع ملت،هرهزینه ای را می پردازم اعلام کرد: با هرجناح وگروهی که در جهت منافع مردم حرکت کند، تعامل خواهم کرد و در مقابل کسانی که منافع حزبی و شخصی خود را به منافع ملی ترجیح دهند، خواهم ایستاد.

به گزارش سایت ریاست جمهوری وی عصر دوشنبه (یازدهم فروردین) در جمع مدیران مناطق آزاد افزود: دولت یازدهم یک دولت فراجناحی است و مسئولیت چنین دولتی از دولت حزبی به مراتب سخت تر است چراکه باید پاسخگوی همه جناح ها باشد.

رئیس جمهور با اشاره به مبانی سیاست خارجی دولت تدبیر و امید گفت: جمهوری اسلامی ایران حتی با کسانی که با ما سر ناسازگاری دارند، باعقلانیت و برنامه در چارچوب مصالح ملی روبرو می شود. البته در برابر متجاوز به حقوق ملت قاطعانه مقابله خواهد کرد.

دکتر روحانی افزود: یکی از ثمرات این سیاست خارجی، توفیق در مذاکرات هسته ای و تصویب پیشنهاد ایران در مجمع سازمان ملل در زمینه مقابله با خشونت و افرط گرایی بوده است؛ پیشنهادی که به رغم فضاسازی دشمنان ایران به اتفاق آرا مورد تصویب کشورهای جهان قرارگرفت.

*** کیش باید سرزمین نمونه گردشگری حلال شود

رییس شورای عالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی کشور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال اقتصاد و فرهنگ باعزم ملی و مدیریت جهادی انتظار می رود مناطق آزاد کشور نقش متناسب با توانمندی خود ایفا کنند. هفت منطقه آزاد می توانند در مواردی به مناطق نمونه توسعه در کشور تبدیل شوند؛ چرا که از مقررات دست و پاگیر و قوانین محدود کننده رنج نمی برند.

دکتر روحانی در پایان ابراز امیداواری کرد: خرمشهر و آبادان به رونقی که در خور آنهاست دست یابند. کیش، به سرزمین نمونه گردشگری حلال تبدیل شود. چابهار، ایران را به جهان پیوند زند. ماکو، نقش محور تجاری ایران و ترکیه را ایفا کند. ارس، پل ارتباطی میان کشورمان و قفقاز شود. انزلی، ایران و کشورهای ساحلی خزر و حتی شرق دور را به هم بپیوندد و سرانجام قشم، صنایع نفت و گاز را رونق بخشد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.