بعد 4سال، مرتضوی هنوز درباره معاونت در قتل محسن روح الامینی تفهیم اتهام نشده!
چکیده :متاسفانه در هیچ یک از مراجعات خود به دادسرا، پاسخ روشنی دریافت نکردیم و با بیان مسایلی از قبیل اینکه که آدرس آقای مرتضوی را در دست نداریم و احضاریه به دست وی نرسیده است مواجه شدیم. ...
روح الامینی یادآور شد: بعد از مدت ها پیگیری، آبان ماه سال گذشته پرونده کهریزک به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی ارسال شد و انتظار می رفت در رسیدگی به شکایت ها تبعیضی صورت نگیرد.
وی گفت: در کیفرخواست صادره از سوی دادسرا به رغم وجود جلب به دادرسی توسط شعبه 1060 دادگاه، به اتهام معاونت آقای مرتضوی در قتل فرزندم اشاره ای نشده که همان زمان اعتراض خود را به آقای کیان منش بازپرس وقت شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت اعلام کردیم.
پدر مرحوم محسن روح الامینی اضافه کرد: حتی اوایل امسال همزمان با رسیدگی به پرونده کهریزک در شعبه 76 دادگاه استان تهران به صورت کتبی درخواست رسیدگی توامان در خصوص معاونت آقای مرتضوی در قتل فرزندم کردیم.
وی گفت: حتی این خواسته توسط خانم اسدی معاون دادستان تهران نیز مورد تایید قرار گرفت اما با امروز و فردا کردن آقای مرتضوی، اتهام معاونت در قتل هنوز به وی تفهیم نشده و پرونده به دادگاه ارسال نشده است.
ولی دم مرحوم روح الامینی افزود: آقای مرتضوی باید سال گذشته در خصوص معاونت در قتل فرزندم تفهیم اتهام و برای وی کیفرخواست صادر می شد تا پرونده به دادگاه ارسال شود.
وی با بیان اینکه آقای مرتضوی فقط در بحث قتل محمد کامرانی تفهیم اتهام شده بود گفت: این تبعیض آشکاری است که در مورد فرزند من صورت گرفته و هنوز به اتهام معاونت در قتل وی رسیدگی نشده است.
روح الامینی با بیان اینکه طی هشت ماه گذشته با حضور مستمر در دادسرا نگرانی و ناراحتی خود را نسبت به روند رسیدگی این بخش از پرونده حادثه بازداشتگاه کهریزک را اعلام کردم گفت: متاسفانه در هیچ یک از مراجعات خود به دادسرا، پاسخ روشنی دریافت نکردیم و با بیان مسایلی از قبیل اینکه که آدرس آقای مرتضوی را در دست نداریم و احضاریه به دست وی نرسیده است مواجه شدیم.
پدر مرحوم محسن روح الامینی اضافه کرد: علاوه بر شکایت سال 88 و شکایت تکمیلی در سال 90، ابتدای امسال نیز به صورت کتبی در چند مرحله خواستار رسیدگی جدی به اتهام آقای مرتضوی شدیم اما تا کنون توجهی نشده است.













