سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic

افزایش ۳ برابری قیمت شیر خام

چکیده :مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان گفت: قیمت شیرخام در اواخر سال 90، 400 تومان بود و امروز با سه برابر افزایش به یک‌هزار و 200 تومان نزدیک شده است....


مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه گیلان گفت: قیمت شیرخام در اواخر سال 90، 400 تومان بود و امروز با سه برابر افزایش به یک‌هزار و 200 تومان نزدیک شده است.

سیدجعفر میر در جمع اعضای کارکنان شرکت‌ پگاه نهادینه کردن فرهنگ مصرف شیر در جامعه را رویکرد مهم صنایع شیر ایران دانست.

وی با اشاره به حضور شرکت شیر پگاه گیلان در جشنواره سراسری شرکت‌های پگاه وابسته به شیر ایران اظهار کرد: شرکت پگاه گیلان در این مراسم برنامه‌های پنج روزه جشنواره خود را با محورهای برپایی کلاس توجیهی ویژه همکاران در زمینه حفظ محیط زیست شهری برگزار کرد.

وی برگزاری مسابقه نقاشی و کاردستی با محوریت انرژی و محیط زیست، پیاده‌روی نمادین در داخل شهر صنعتی با شعار حفظ محیط زیست حامل‌های انرژی و صرفه‌جویی، برگزاری دوره آموزشی بهینه‌سازی مصرف انرژی، برپایی تور سفر به قلعه رودخان با هدف داشتن زمین پاک و … را از دیگر برنامه‌های شرکت پگاه در جشنواره مذکور ذکر کرد.

وی ادامه داد: امروز ‌باید در مصرف حامل‌های انرژی بهینه و سنجیده رفتار کرد، چراکه افزایش‌ مصرف حامل‌های انرژی با وجود اینکه هزینه تولید سربار را افزایش می‌دهد موجب صدمات زیست‌محیطی نیز می‌شود.

میر با اشاره به اینکه قیمت شیر خام در اواخر سال 90، 400 تومان بود، یادآور شد: امروز قیمت شیر خام با سه برابر افزایش به یک‌هزار و 200 تومان نزدیک شده است.

وی یکی از عوامل بالا بودن قیمت شیر را افزایش حامل‌های انرژی ذکر کرد و یادآور شد: مصرف انرژی و افزایش ضایعات جامد و مایع زنگ خطری برای نسل‌های آینده است.

به گفته مدیر عامل شرکت شیر پگاه گیلان، صنایع شیر ایران در راستای بهبود شرایط زیست‌محیطی اقدام‌هایی را به صورت شاخص و برای نخستین بار در کشور اجرایی کرده است.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.