سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پرسش از وزیر اطلاعات: آیا برگزاری مراسم سالگرد آیت الله طالقانی تهدیدی برای امنیت ملی است؟!...

پرسش از وزیر اطلاعات: آیا برگزاری مراسم سالگرد آیت الله طالقانی تهدیدی برای امنیت ملی است؟!

چکیده :اینکه خانواده ای نتواند برای یکی از عزیزان خود مراسم یادبودی بگیرد نقض سیستماتیک حقوق شهروندی است. آقای علوی در همین ابتدای مسئولیت خود و برای اثبات اینکه سخنان شان تنها در حد شعار نبوده است بهتر است اولا از دخالت نهادهای دیگر در این گونه مسائل جلوگیری نماید و ثانیا در آستانه سالگرد رحلت آیت الله سید محمود طالقانی اجازه برگزاری مراسم سالگرد ایشان در حسینیه ارشاد داده شود. ...


با توجه به نزدیک شدن سالگرد مرحوم سیدمحمود طالقانی و همچنین عدم صدور مجوز برای برگزاری مراسم شهادت آیت الله قدوسی سایت جماران در مطلبی از وزیر اطلاعات پرسیده است: آقای علوی! در دوره شما هم سالگرد گرفتن برای آیت الله طالقانی تهدید امنیت ملی است؟

متن این یادداشت که در سایت جماران منتشر شد به شرح زیر است:

حجت الاسلام علوی که چند صباحی است جانشین آقای مصلحی در وزارت اطلاعات شده است در برنامه و سخنان خود بر حفظ حقوق شهروندی تاکید داشتند مطمئنا تاکید ایشان بر یکی از اصول قانون اساسی می تواند برای اقشار مختلف مردم امیدوار کننده باشد.

یکی از کارویژه های اصلی وزارت اطلاعات قانون مداری کامل و رعایت حقوق قانونی، شرعی و اخلاقی آحاد جامعه و حمایت از حقوق شهروندی و آزادی های قانونی است که در برنامه های آقای علوی به آن اشاره شده است . این مهم متاسفانه طی سالیان اخیر به ورطه فراموشی سپرده شده بود و در مواقعی در جهت عکس آن عمل می شد. عملکرد وزارت اطلاعات در بی طرفی نسبت به جریانات سیاسی کشور باید مشهود باشد و مهمتر آن که این وزارتخانه باید تنها نهاد متولی مسائل اطلاعاتی کشور باشد و دیگر نهادها هم باید با هماهنگی با وزارت اطلاعات اقدام کنند.

در چند سال اخیر مراسم بزرگداشت بسیاری از بزرگان کشور به دلیل مخالفت نهادهای امنیتی برگزار نشد از جمله مراسم سالگرد آیت الله سید محمود طالقانی در حسینیه ارشاد که سال ها بود دوست داران ابوذر زمان در این مکان گرد هم می آمدند و یاد و خاطره این مرد بزرگ را گرامی می داشتند، همچنین مراسم سالگرد آیت الله قدوسی که متاسفانه امسال هم با مخالفت نهادهای امینتی برگزار نشد .

اینکه خانواده ای نتواند برای یکی از عزیزان خود مراسم یادبودی بگیرد نقض سیستماتیک حقوق شهروندی است. آقای علوی در همین ابتدای مسئولیت خود و برای اثبات اینکه سخنان شان تنها در حد شعار نبوده است بهتر است اولا از دخالت نهادهای دیگر در این گونه مسائل جلوگیری نماید و ثانیا در آستانه سالگرد رحلت آیت الله سید محمود طالقانی اجازه برگزاری مراسم سالگرد ایشان در حسینیه ارشاد داده شود.

مطمئنا همان گونه که سالیان قبل این گونه مراسم بدون هیچگونه تهدیدی علیه امنیت ملی برگزار می شد، امسال و سال های آینده هم برگزاری مراسم یادبود بزرگان نظام می تواند نشان دهنده ارج نهادن حاکمیت به حقوق شهروندی باشد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.