سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » علی‌محمد حاضری: پیشنهاد آیت‌الله مظاهری در مورد حضور هاشمی در جلسات سران قوا خیرخواهانه است...

علی‌محمد حاضری: پیشنهاد آیت‌الله مظاهری در مورد حضور هاشمی در جلسات سران قوا خیرخواهانه است

چکیده :اگر افراطیون مختصر عقل سیاسی داشته باشند باید از رویکرد جامعه در انتخابات اخیر که دست ردی به چهره‌های منتصب به این رویه‌ها زد درس عبرت بگیرند و بیش از این مزاحم منتخب مردم نشوند انتظار می‌رود پیام انتخابات آنقدر برای آن‌ها درس آموز باشد که رویه گذشته را دیگر ادامه ندهند....


علی‌محمد حاضری در خصوص پیشنهاد آیت‌الله مظاهری مبنی بر حضور آیت‌الله هاشمی در جلسات سران قوا تصریح کرد: به نظر من اصولا با توجه به جایگاه و سوابق و نفوذ معنوی و شخصیتی که آیت‌الله هاشمی دارند هرگونه پیشنهادی که امکان حضور و تأثیر‌گذاری ایشان را در تصمیمات کلان کشور افزایش دهد امری خیر و به مصلحت کشور،نظام و مردم خواهد بود.

مشاور میرحسین موسوی با بیان اینکه حضور آیت‌الله هاشمی در هر منصبی منشأ برکات زیادی در کشور است، گفت: پیشنهاد آیت‌الله مظاهری یکی از اشکال حضور و تأثیرگذاری آیت‌الله هاشمی است که به شکل خیرخواهانه مطرح شده است و امیدواریم هرچه زود‌تر این پیشنهاد عملی شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا،  همچنین در خصوص اقدامات افراطیون در جهت سنگ‌اندازی در مقابل دولت یازدهم عنوان کرد: اگر افراطیون مختصر عقل سیاسی داشته باشند باید از رویکرد جامعه در انتخابات اخیر که دست ردی به چهره‌های منتصب به این رویه‌ها زد درس عبرت بگیرند و بیش از این مزاحم منتخب مردم نشوند انتظار می‌رود پیام انتخابات آنقدر برای آن‌ها درس آموز باشد که رویه گذشته را دیگر ادامه ندهند.

وی گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های مسئول از بخشی از این اقدامات که جرائم آشکاری محسوب می‌شود جلوگیری کنند.

حاضری همچنین در خصوص اظهارات وزیر اطلاعات و واکنش‌های پس از آن خاطرنشان کرد: در صورتی که شهروندان یک کشور جرمی مرتکب نشده‌باشند نمی‌توان براساس پرونده‌سازی آن‌ها را مورد آزار قرار داد. تأمین امنیت این افراد وظیفه ذاتی هر مقام مسئولی است بنابراین اگر وزیر اطلاعات چنین اظهارنظری می‌کند در واقع بدیهی‌ترین وظیفه یک متولی قانونی کشور را بیان کرده است و اگر تاکنون دیگران این اظهارات را نداشتند این نشان از کوتاهی و ضعف آن‌ها بوده است به نظر من این اظهار‌نظری نیست که عده‌ای بخواهند مقابل آن جنجال به پا کنند.

وی با تأکید بر ضرورت آسیب‌شناسی در جناح اصولگرا عنوان کرد: به نظر می‌رسد عدم حمایت و اقبال مردم از کاندیداهای منتصب به جناح اصولگرا و برخی تشکل‌های شناخته شده این جریان ایجاب می‌کند که آسیب‌شناسی در خصوص چرایی عدم اقبال و جاذبه نسبت به چهره‌های این جریان صورت گیرد.

حاضری افزود: اصولا بازسازی تشکیلاتی در همه حال و برای همه جریان‌ها یک اصل ضروری است و هیچ جریانی نه در پیروزی و نه در شکست نباید خود را بی‌نیاز از باز‌شناسی و بازسازی بداند. در شرایط امروز این ضرورت برای جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب همچنان به قوت خود باقی است.

وی در خصوص تشکیل حزب فراگیر میان تشکل‌های اصلاح‌طلب نیز گفت: ممکن است حزب فراگیر بار معنایی متفاوتی داشته باشد در اینکه کشور نیاز به نظام حزبی گسترده، شفاف و اثرگذار دارد همه جریان‌ها اتفاق نظر دارند اصلاح‌طلبان طی این سال‌ها بیشتر باموانعی که متولیان اجرایی کشور ایجاد کردند مواجه بودند و باید بیشتر به تقویت احزاب خود اقدام کنند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.