دستگیری یک نفر به اتهام جاسوسی برای اسراییل در کرمان
چکیده :این اولین بار نیست که نیروهای امنیتی خبر از بازداشت جاسوسان می دهند. اردیبهشت ماه سال جاری دو نفر به جرم جاسوسی برای اسراییل و امریکا اعدام شدند. در همین حال سال گذشته نیز مجید جمالی فشی نیز به اتهام جاسوسی برای اسرائیل، مشارکت در ترور مسعود علیمحمدی، فیزیکدان اعدام شد. ...
پس از آنکه وزارت اطلاعات اطلاعیه هایی هشداری برای شهروندان صادر کرد، رئيس دادگاه انقلاب كرمان از دستگیری و محاکمه یک جاسوس بر اسراییل در کرمان خبر داد.
این اولین بار نیست که نیروهای امنیتی خبر از بازداشت جاسوسان می دهند. اردیبهشت ماه سال جاری دو نفر به جرم جاسوسی برای اسراییل و امریکا اعدام شدند.
در همین حال سال گذشته نیز مجید جمالی فشی نیز به اتهام جاسوسی برای اسرائیل، مشارکت در ترور مسعود علیمحمدی، فیزیکدان اعدام شد.
رییس دادگاه انقلاب کرمان با اشاره به دستگيري فردي كه در گذشته به كسب و كار تجارت در كشورهاي جنوب شرق آسيا مبادرت داشته به جرم جاسوسي ادعا کرد: اين فرد در آخرين سفر خود كه به عنوان يك سفر تفريحي به كشور تايلند، يكسري اطلاعات كشور را از طريق تماس با افسر اطلاعاتي سفارت اسرائيل در كشور تايلند به او تحويل داده است.
سالاري اظهار داشت: اين فرد در مرتبه دوم قصد داشته با جمع آوري يكسري اطلاعات اقتصادي، جغرافيائي و حتي يكسري اطلاعات از حوزه معادن استان، اين اطلاعات را براي رابط خود ارسال كند كه در اين امر ناموفق بوده و دستگير گرديده است.
وي خاطر نشان كرد: هم وطناني كه قصد سفر به خارج از كشور دارند بايد مدنظر داشته باشند، كه شايد در تور ماموران اطلاعاتي و جاسوسان دشمن قرار بگيرند و ناخواسته به دشمن كمك كنند.
سالاري تاكيد كرد: افشا و انتقال هر گونه اطلاعات به افراد خارجي و ساير افراد در ديگر كشورها شروع يك خطاي محرز است و در يك نگاه كلي شايد اطلاعاتي كه منتقل ميشود براي خود فرد چندان داراي اهميت نباشد اما همين اطلاعات ساده و پيش پا افتاده براي يك افسر اطلاعاتي دشمن حكم اطلاعات كاربردي و ارزشمند را داشته باشد.
وي ياد آور شد: فرد دستگير شده در ابتداي كار بوده و هنوز نتوانسته بود براي مرحله دوم اطلاعات را ارسال كند اما آنچه واضح و مبرهن است اين جاسوس آگاهانه و داوطلبانه دست به اين اقدام زده است و به زودي محاكمه به سزاي عمل خود خواهد رسيد.













