سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: اقدامات تخریبی علیه علی رفیعی در نگرانی از قطع رانت ها ریشه دارد‎...

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری: اقدامات تخریبی علیه علی رفیعی در نگرانی از قطع رانت ها ریشه دارد‎

چکیده :رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، اقدامات تخریبی برخی وبسایت‌های خبری علیه گزینه رئیس جمهور منتخب برای تصدی وزارت کار را به دلیل نگرانی آنها از قطع رانت‌هایی که طی سالها وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت کسب کرده‌اند عنوان کرد....


رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، اقدامات تخریبی برخی وبسایت‌های خبری علیه گزینه رئیس جمهور منتخب برای تصدی وزارت کار را به دلیل نگرانی آنها از قطع رانت‌هایی که طی سالها وابستگی به کانون‌های قدرت و ثروت کسب کرده‌اند عنوان کرد.

«حسن صادقی» در گفتگویی تفصیلی با ایلنا اظهار داشت: برخی وبسایت‌های وابسته به کانون‌های قدرت و ثروت که سالیان دراز است حامی وزرایی بوده‌اند که با پدید آوردن مشکلات فعلی، ناکارآمدی‌شان در عرصه اشتغال و روابط کار روشن است، اخیرا شروع به تخریب آقای ربیعی، گزینه پیشنهادی آقای روحانی برای تصدی وزارت کار کرده‌اند.

به گزارش کلمه، علی رفیعی عضو شورای مرکزی خانه کارگر است و از مشاوران میرحسین موسوی در انتخابات سال 1388 بود. این استاد دانشکده علوم اجتماعی در دانشگاه تهران در زمینه جامعه شناسی فساد دارای تالیفاتی است که کتاب “زنده باد فساد” یکی از آنها است. علی رفیعی در دولت سیدمحمد خاتمی ستاد مبارزه با فساد را تشکیل داده بود که در دولت احمدی نژاد به بایگانی خاطرات رفت.

حسن صادقی در گفتگو با ایلنا ادامه داد: البته آن‌ها نگران منافع خودشان هستند. در زمان ۸ سال دولت آقای احمدی‌نژاد که این رسانه‌ها حمایتش می‌کردند چه بلایی بر سر وضعیت اشتغال، ‌ روابط کار، ‌ سرمایه گذاری و معیشت کارگران آمد؟ مسئولان وزارت کار در تمام ۸ سال گذشته، حق تجمع و اعتراض را از کارگران گرفتند.

این فعال کارگری، ربیعی را فردی از بطن جامعه کارگری خواند و افزود: مخالفان ربیعی گروه‌های سیاسی هستند که رانت‌هایشان به خطر افتاده است. کسانی که برخلاف منافع کارگران در کنار سرمایه داران قرار دارند. افرادی که به دنبال حفظ منافع خودشان در دولت آینده‌اند زیرا می‌دانند با آمدن فردی همچون ربیعی، رانت‌هایشان قطع خواهد شد.

وی ادامه داد: بخش دیگری از مخالفان ربیعی در حال حاضر افرادی هستند که به طور ناآگاهانه همسو با سایت‌های سلطنت‌طلب و مخالفان انقلاب، سوابق وی در نهادهای انقلابی را به زبان دیگر به چالش کشیده‌اند.

صادقی اظهارداشت: جای تعجب است چگونه این سایت‌ها كه خود را حامی انقلاب می‌دانند با ایده گرفتن از سایت‌های ضد انقلاب، حرف‌های آنها را با برخی اضافات تکرار می‌کنند.

وی یادآور شد: همه آنهایی که ربیعی را می‌شناسند معتقدند که او همواره در خدمت انقلاب و مستضعفان جامعه بوده و سابقه فداکاری برای انقلاب و دستاوردهای آن را داشته است.

صادقی با تاكید بر اینكه متاسفانه دو گروه کانون‌های قدرت و گروه ناآگاهان افراطی امروز از دو سو به کاندیدای وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی حمله می‌کنند، گفت: ما معتقدیم ربیعی با عملکرد خود همانند جبهه‌های جنگ تحمیلی در جبهه اقتصادی نیز ثمرات پرارزشی برای ایران و جامعه کارگری خواهد داشت


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.