سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » پرونده سازی وزارت اطلاعات برای برخی گزینه های وزارت/مصلحی: به مقاماتی که “باید” گزارش دادیم...

پرونده سازی وزارت اطلاعات برای برخی گزینه های وزارت/مصلحی: به مقاماتی که “باید” گزارش دادیم

چکیده :وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال که آیا این اطلاعات به رئیس جمهور منتخب ارائه شده است، با فرار از پاسخ صریح، گفت: به آنهایی که باید اطلاعات می‌دادیم ارائه کردیم. / واکنش مصلحی به احتمال حضور خاتمی در مراسم تحلیف: "سران فتنه هیچ جایگاهی ندارند"...


کلمه – گروه خبر: وزیر اطلاعات گفت: پرونده افرادی که در فتنه ۸۸ دخیل بودند را به اطلاع مقامات رسانده‌ایم.

حیدر مصلحی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی تسنیم در پاسخ به سوالی درباره احتمال حضور تعدادی از کسانی که به گفته جریان حاکم فتنه گرند در کابینه دولت یازدهم اظهار داشت: افرادی که در فتنه 88 حضور داشتند یا با فتنه همراهی کردند و در مسیر فتنه بودند به هیچ وجه در نظام جمهوری اسلامی جایی ندارند و تا وقتی تکلیف‌شان را با قانونمداری روشن نکنند هیچ‌کاری نمی‌توانند بکنند.

 وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پرونده این فتنه‌گران را به آقای روحانی تحویل داده‌اید تا از آنها برای وزارت استفاده نشود اظهار داشت: اطلاعات‌مان را به افرادی که باید می‌دادیم ارائه کردیم.

وزیر اطلاعات در پاسخ به این سوال که آیا این اطلاعات به رئیس جمهور منتخب ارائه شده است، با فرار از پاسخ صریح، گفت: به آنهایی که باید اطلاعات می‌دادیم ارائه کردیم.

مشخص نیست وزارت اطلاعات که مجموعه ای از دولت است، چرا گزارش هایش را به جایی غیر از دولت ارئه می دهد.

مصلحی در خصوص فعالیتش بعد از وزارت اطلاعات اظهار داشت: من سرباز انقلاب هستم و هر جا که گفته شود خدمت خواهم کرد اما هنوز صحبتی با من نشده است.

واکنش مصلحی به احتمال حضور خاتمی در مراسم تحلیف: “سران فتنه هیچ جایگاهی ندارند”

وزیر اطلاعات همچنین امروز در حاشیه شرکت در مراسم راهپیمایی روز قدس در جمع خبرنگاران در خصوص احتمال حضور سید محمد خاتمی در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب در مجلس گفت: سران فتنه تا زمانی که تکلیفشان را با نظام روشن نکنند، هیچ جایگاهی ندارند.

مصلحی در همین زمینه افزود: اعتقاد ما این است که هر کسی که جزو سران فتنه است، باید تکلیفش را با پایبندی به قوانین کشور روشن کند.

وزیر اطلاعات که دوره مسئولیت او اقدامات غیر قانونی زیادی در نقض حقوق شهروندی و پرونده سازی و شکنجه و بازداشت های غیر قانونی صورت گرفته که رزی باید مورد بررسی قانونی قرار بگیرند، ادعا کرد: این آقایان مشکلشان این است که به قانون پایبندی ندارند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در دانشگاه غیرانتفاعی احمدی‌نژاد در آینده با او همکاری خواهد کرد یا خیر، گفت: بنده دانشگاهی نیستم.

وزیر اطلاعات با اشاره به قرار گرفتن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی توسط آمریکا گفت: این کار نشان‌دهنده این است که استکبار از هر مجموعه‌ای مانند سپاه، حزب‌الله و بسیج که سیلی می‌خورد آنها را درمجموعه لیست خودش قرار می‌دهد. طبیعی است که اگر استکبار این کار را نکند ما باید شک کنیم.

وی ادامه داد: غرب با انقلاب و اصل جمهوری اسلامی مشکل دارد. این نیست که این گروه یا آن گروه و یا این جریان یا آن جریان در کشور ما کنار بروند، آمریکا دستاز کینه و عداوتش بر می‌دارد.

مصلحی در سخنانی عجیب با پیش بینی موفقیت آمریکا در مقابله با نظام، تاکید کرد: کشور آمریکا با اصل انقلاب و نظام کینه واقعی دارد و به هر نحوی که بتواند آن را به نتیجه می‌رساند!


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.