سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » روزشمار انتخابات ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸/ میرحسین موسوی: دولت دروغ‌گو نمی‌تواند اپیدمی دروغ را برطرف کند...

روزشمار انتخابات ۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸/ میرحسین موسوی: دولت دروغ‌گو نمی‌تواند اپیدمی دروغ را برطرف کند

چکیده :اولین گام در رفع اپیدمی دروغ این است که دولت وعده‌های دروغ به مردم ندهد، آمارهای درست اعلام کند و به وعده‌هایی که می‌دهد عمل کند و من این کار را خواهم کرد. تصمیم دارم دولتی تشکیل دهم که مقید به قانون باشد. چرا که هیچ کشوری نمی‌تواند راه پیشرفت و عدالت را طی کند مگر این که در تمام رفتارهای خود مقید به رعایت قانون باشد. از طریق قانون می‌توانیم قانون را عوض کنیم و اگر به سمتی برویم که دولت قوانین را اجرا نکند راه برای هرگونه فساد باز می‌شود. ...


روزشمار تاریخ؛ انتخابات دهم

میرحسین موسوی: دولت دروغ‌گو نمی‌تواند اپیدمی دروغ را برطرف کند

25 اردیبهشت 1388

 

سرخط خبرها

– صادق طباطبايي به عنوان مشاور محسن رضايي منصوب شد (ایسنا)

– ميرحسين موسوي از نمايشگاه كتاب بازديد كرد (ایسنا)

– علیرضا زاکانی: حمايت‌مان از احمدي‌نژاد سهم‌خواهي نيست (ایسنا)

– طائب: رقباي دولت نهم دليلي براي گفته هاي خود ندارند (فارس)

– احمد توكلي: حتما به كانديداي اصولگرا راي خواهم داد (فارس)

– شاخه بسیج در ستاد موسوی راه اندازی شد (مهر)

– میرحسین موسوی: دولت دروغ‌گو نمی‌تواند اپیدمی دروغ را برطرف کند (آفتاب نیوز)

– مهدی کروبی: نامه‌های مردم نامه فدایت شوم نیست نامه مشکلات است (آفتاب نیوز)

– اسقف ارامنه اصفهان: کروبی از حقوق اقلیت‌ها دفاع می‌کند (آفتاب نیوز)

– حسینیان مصداق سخنان رهبری را مشخص کرد: احمدی نژاد (آفتاب نیوز)

 

فراتر از خبر

مهدی طائب عضو هيات موسس جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي گفت: امروز مي‌بينيم كه يك وحدتي براي ناكارآمد نشان دادن و بي‌برنامگي دولت نهم به وجود آمده است در حالي كه تمام گفتارهاي رقبا را در مورد دولت جمع كنيم دليلي براي حرف‌هايشان وجود ندارد.

وی با اشاره به اينكه دولت نهم بااصول انقلاب و امام راحل هماهنگ است افزود: منتقدان اصولگراي دولت آيا فكر مي‌كنند كه در رأس كار اجراي باشند آيا از آنها انتقاد نمي‌شود ما هم مي‌دانيم كسي معصوم نيست ولي كار اجرايي سخت است. طائب با انتقاد از منتقدان اصولگراي دولت نهم تأكيد كرد: انتقاد اصولگرايان منتقد به مانند شمعي است كه در تابستان روشن كنيم كه گرماي زيادي مي‌دهد در حالي كه در زمستان اين شمع گرماي خاصي ندارد از همين رو در اين فضاي سياه‌نمايي نبايد انتقاد كرد.

 

سردار محسن رشید سخنگوی کمیته ایثارگران ستاد میرحسین موسوی از راه اندازی شاخه “بسیج” در این ستاد خبر داد.

این سردار بازنشسته سپاه درباره بیانیه اخیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مبنی بر مجاز بودن فعالیت سیاسی بسیجیان عادی و فعال ( به استثناء بسیجیانی که پاسداران افتخاری هستند) اظهار کرد: صدور این بیانیه به عنوان یک حرکت اصللاح طلبانه از سوی سپاه به حساب می آید و کمیته ایثارگران از آن استقبال کرده و در ستاد مردمی مهندس موسوی شاخه ای مختص بسیج راه اندازی کرده است.

به گفته وی از کمیته ایثارگران در تمام استانها نیز خواسته تا شاخه ای به نام بسیج راه اندازی کنند.

سخنگوی کمیته ایثارگران ستاد موسوی در ادامه گفت: قبل از صدور این بیانیه افرادی بسیجی بودند که در ستاد ثبت نام می کردند اما با توجه به معترض شدن پایگاهشان فرم ثبت نام خود را پس می گرفتند، حال با توجه به اینکه این موانع برداشته شده ما باید از این موقعیت استفاده کنیم.

سردار رشید گفت: کمیته ایثارگران ریشه در اصولگرایی و بسیج دارد بنابراین طبیعی است که دیدگاه ما با دیگران متفاوت است.

 

میرحسین موسوی طی دیدارهای مردمی امروز خود در جمع مردم شهرستان بومهن عنوان کرد: «اولین گام در رفع اپیدمی دروغ این است که دولت وعده‌های دروغ به مردم ندهد، آمارهای درست اعلام کند و به وعده‌هایی که می‌دهد عمل کند و من این کار را خواهم کرد. تصمیم دارم دولتی تشکیل دهم که مقید به قانون باشد. چرا که هیچ کشوری نمی‌تواند راه پیشرفت و عدالت را طی کند مگر این که در تمام رفتارهای خود مقید به رعایت قانون باشد. از طریق قانون می‌توانیم قانون را عوض کنیم و اگر به سمتی برویم که دولت قوانین را اجرا نکند راه برای هرگونه فساد باز می‌شود».

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت که من معتقد نیستم راه‌حل مشکلات مردم توزیع امکانات در زمان انتخابات است؛ اگر امکانات حق مردم است باید در زمان مناسب به آن‌ها داده شود. اگر امکانات در خدمت سرمایه‌گذاری‌های مفید و پروژه‌های بزرگ قرار بگیرد رفاه ملت بالا می‌رود ولی اگر برعکس عمل کنیم و مشغول کمیته‌ امدادی کردن جامعه باشیم نتیجه عکس خواهیم گرفت.

 

برگزیده ها

خبرروز/ مهر

میرحسین موسوی:

بازتاب پیام من به ‌بسیج مثبت بود/ لزوم ارتباط بسیج با روحانیت ودانشگاه

میرحسین موسوی با بیان اینکه بسیج باید برای بسط آگاهیهای سیاسی با روحانیت و دانشگاه در ارتباط باشد تاکید کرد که بسیج فرزند واقعی مردم و مستعد ترین قشر برای دگرگونی هاست.

میرحسین موسوی داوطلب نامزدی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که اخیرا احساس می شود شما نشانه ها و پیامهای مثبتی را به بسیج می دهید، تاکنون بازتاب این پیام ها چگونه بوده است؟ موسوی پاسخ داد: فکر می کنم بازتاب این پیامها مثبت بوده است چون ما از موضع انقلاب و از موضع حق این پیام را گفتیم .

وی در ادامه افزود : من بسیج را فرزند واقعی مردم می دانم، بسیج مستعد ترین قشر برای دگرگونی هاست چون به طور ذاتی به دنبال تغییرات است.

نخست وزیر سابق کشور تاکید کرد: به دلیل همین مسئله در اول انقلاب بسیح بیشترین نیرو را برای دفاع از انقلاب بکار گرفته است .وی افزود: به نظر من هم اکنون بسیج به صورت بالقوه این ظرفیت را دارد که به دلیل پایگاه طبقاتی خود و میراث سنگینی که از اول انقلاب دارد در دفاع انقلاب موثر باشد.

موسوی گفت: من تاکنون پاسخ خوبی ازبسیج گرفته ام البته ارسال این پیامها به دلیل مصلحت طلبی ام نبوده است این اعتقاد وباور قلبی من است و الان هم فکر می کنم اگر خطری برای کشور ایجاد شود اولین گروهی که به میدان می آید بسیج است.

وی ادامه داد: در سخنان حضرت امام (ره) این مسئله وجود دارد که بسیج باید با روحانیت و دانشگاه در ارتباط باشد، یعنی باید زمینه بسط آگاهیهای لازم سیاسی در میان بسیج فراهم شود و بسیج از یک سو اثر بگذارد از سوی دیگر هم از حوزه و دانشگاه تاثیر بگیرد.

موسوی ادامه داد: بسیج یک سرمایه برای کشور است، من در دانشگاهها هم که می روم حس می کنم بین بسیج و دانشجویان تنش هست، اما اگر فضا را باز بگذاریم که بسیج هم سئوالاتش را بپرسد، زمینه بهتر می شود و یا وقتی مثلا سئوالی توهین آمیز در مورد بسیج مطرح می شود من موضع می گیرم.

داوطلب نامزدی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد : باید با باز شدن فضا امکان گفتگو با بسیج فراهم شود تا این گفتگوها منجر به تحول گردد.

 

عکس روز/ میرحسین موسوی در نمایشگاه کتاب

 

عکس روز/ میرحسین موسوی در پاکدشت

 
 


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.