سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » ذوالنور: رفتار احمدی نژاد فتنه انگیز است...

ذوالنور: رفتار احمدی نژاد فتنه انگیز است

چکیده :مجتبی ذوالنور در جلسه پرسش و پاسخ بسیجیان این شهرستان در مورد رفتار احتمالی احمدی‌نژاد پس از رد صلاحیت احتمالی مشایی اظهار داشت: آقای احمدی‌نژاد پیچیده عمل می‌کند و اعمال و رفتار ایشان قابل پیش‌بینی نیست و هر روز ممکن است کار جدیدی از ایشان سر زند....


ذوالنور با این ادعا که رفتار رئیس دولت رفتاری کاملا فتنه‌انگیزانه است مدعی شد اگر یک‌هزار مشایی هم رد صلاحیت شوند آب از آب در این مملکت تکان نمی‌خورد.

به گزارش فارس، مجتبی ذوالنور در جلسه پرسش و پاسخ بسیجیان این شهرستان در مورد رفتار احتمالی احمدی‌نژاد پس از رد صلاحیت احتمالی مشایی اظهار داشت: آقای احمدی‌نژاد پیچیده عمل می‌کند و اعمال و رفتار ایشان قابل پیش‌بینی نیست و هر روز ممکن است کار جدیدی از ایشان سر زند.

جانشین سابق نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با اذعان بر احتمال بروز بداخلاقی‌هایی از سوی احمدی‌نژاد در صورت عدم تأیید صلاحیت مشایی عنوان کرد: ممکن است وی با عزل تعدادی وزیر بخواهد دولت را از نصاب قانونی انداخته و یا حتی به استعفا روی آورد.

ذوالنور با یادآوری تلاش اصلاحات برای عقب‌انداختن انتخابات ابراز داشت: در این دوره که هر دو قوا و همه تشکل‌ها، سازمان‌های مردم‌نهاد و…در اختیار اصلاح‌طلبان بود نتوانستند حتی یک روز با صلابت رهبری انتخابات را به تعویق بیاندازند حال آنکه احمدی‌نژاد چنین امکانی در اختیار ندارد بنابراین نباید دست به چنین تلاش‌های مذبوحانه و بی‌نتیجه زده شود.

وی با انتقاد از نوع برخورد رئیس دولت در معرفی مشایی تصریح کرد: با وجود تأکید رئیس دولت مبنی بر عدم دخالت دولت به نفع کاندیدای خاص اما با نوع برخوردی که در معرفی مشایی انجام داد به یک عمل خلاف شرع بین اقدام کرد.

این مقام امنیتی ادعای مرخصی گرفتن احمدی نژاد برای حضور در مراسم ثبت‌نام مشایی و استفاده از حقوق شهروندی عادی را توجیه خواند و گفت: سؤال این جا است که آیا همه شهروندان می‌توانند همراه با کاندیدای مورد نظرشان وارد ستاد انتخابات شده و هنگام ثبت نام نامزد مورد علاقه‌شان سخنرانی‌ کنند؟

جانشین سابق نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران مصاحبه یکی از عناصر جریان انحرافی را مبنی بر احقاق حق در صورت مطالبه مردم پس از رد صلاحیت احتمالی مشایی، آن را مصداق اسم رمز آشوب دانست و گفت: این نشانه صدور فرمان آشوب قبل از آغاز انتخابات است که توسط یکی از وعاظ‌السلاطین این جریان منحرف صورت گرفته است.

وی افزود: اگر امروز خدای نکرده رهبری مشروعیت دولت را زیر سؤال ببرند تا فردا چیزی از ته دولت باقی نمی‌ماند.

به گفته وی، کاهش استقبال مردم از سفرهای استانی اخیر را نشانه ناراحتی آنان از فاصله ایجاد شده از ارزش‌های و آرمان‌های اصیل قلمداد کرد.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.