سایت خبری تحلیلی کلمهhidden pichidden pichidden pichidden pichidden pic
  • صفحه اصلی
  • » مقام های افغانستان: پاکستان طالبان را پای میز مذاکره بیاورد...

مقام های افغانستان: پاکستان طالبان را پای میز مذاکره بیاورد

چکیده :یک منبع در دولت افغانستان که نخواست نامش فاش شود، گفت که این درخواست در جریان نشست سه جانبه افغانستان، پاکستان و آمریکا در بروکسل انجام...


افغانستان از پاکستان خواسته است تا شماری از اعضای مشخص طالبان را برای گفت‌و‌گو با دولت افغانستان پشت میز مذاکره بیاورد.

به گزارش ایلنا به نقل از بی‌بی سی، یک منبع در دولت افغانستان که نخواست نامش فاش شود، گفت که این درخواست در جریان نشست سه جانبه افغانستان، پاکستان و آمریکا در بروکسل انجام شد.

در این نشست که سه ساعت ادامه داشت، «حامدکرزی» رئیس جمهوری افغانستان، ژنرال «اشفق کیانی» فرمانده کل ارتش پاکستان و «جان کری» وزیر خارجه آمریکا شرکت داشتند.

این منبع همچنین افزوده که هیات افغانستان این بار با «لحن بسیار جدی» به پاکستان گفته است که اگر تا یک زمان معین درخواست‌های آن‌ها توسط پاکستان پذیرفته نشود، افغانستان دیگر با پاکستان نشست مشترک برگزار نخواهد کرد.

جان کری در پایان این نشست گفت که پیشرفت‌ها در مذاکرات میان حامد کرزی و ژنرال اشفق کیانی به دست آمده است.

کری بدون ارائه جزییات بیشتر گفت: «هردو طرف هنوز کارهای زیادی برای انجام دادن در پیش دارند. نمی‌خواهم انتظارات زیادی ایجاد شود یا وعده‌های داده شود که بعدا عملی نشوند.»

کرزی و ژنرال کیانی در پایان نشست اظهار نظری نکردند اما کری تاکید کرد: «هر سه طرف توافق کردیم گفت‌و‌گوهای بسیار مشخصی را در راستای مسایل سیاسی و امنیتی ادامه دهیم.»

رهبران افغانستان و پاکستان در ماه فوریه سال جاری میلادی در لندن نیز با هم دیدار کردند و در پایان نشست تاکید کردند که تلاش می‌کنند تا شش ماه آینده در افغانستان توافق صلح به دست آید.

اما در دو ماه گذشته روابط میان افغانستان و پاکستان نسبت به گذشته سرد شده است.

افغانستان در اعتراض به پرتاب موشک از پاکستان سفر یک هیات نظامی خود به پاکستان را لغو کرد.

همچنین «ایمل فیضی» سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان گفت که عدم همکاری پاکستان با روند صلح در ۱۰ سال گذشته باعث شده که تلاش‌های صلح افغانستان با گروه‌های مخالف مسلح، به نتیجه‌ای نرسد.

به نظر می‌رسد سخنان کلی و مبهم وزیر خارجه آمریکا در پایان نشست بروکسل، می‌تواند نشانه آن باشد که دو طرف به توافق چندان مهمی دست نیافته‌اند.


دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.