تخصیص تنها ۲۰ درصد بودجه عمرانی/صنعت احداث در ضعف
چکیده :در سال گذشته تنها 20 درصد بودجه عمرانی کشور تخصیص یافته به گونه ای که از 39 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور بیش از 8 هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبار نشده...
نایب رییس هیات مدیره انجمن شرکت های ساختمانی با بیان اینکه بخش خصوصی که مجری صنعت احداث در کشور است، در ضعف قرار گرفته گفت:سال گذشته از 39 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور تنها ۸ هزار میلیارد یعنی 20 درصد تخصیص یافت.
جواد خوانساری گفته است: با توجه به اینکه درآمدهای ارزی کشور در چند سال اخیر نسبت به سنوات گذشته قابل قیاس نبوده اما در این مدت توجه به بودجه های عمرانی کشور تقلیل و به هزینه های جاری انتقال یافته است.
خبرگزاری فارس به نقل از وی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت، افزود: این موضوع سبب شده بخش خصوصی که مجری صنعت احداث در کشور است، در ضعف بسیاری قرار بگیرد ضمن اینکه در چند سال اخیر بین بخش های دولتی و خصوصی تفاوت هایی وجود داشته است.
وی تصریح کرد: در سال گذشته تنها 20 درصد بودجه عمرانی کشور تخصیص یافته به گونه ای که از 39 هزار میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور بیش از 8 هزار میلیارد تومان تخصیص اعتبار نشده است.
خوانساری گفت: مطالبات پیمانکاران و مشاوران از سال 90 تاکنون به تعویق افتاده است ضمن اینکه تغییر و نوسانات نرخ ارز در سال گذشته سبب شده شاخص های تعیین مقدار این مطالبات مشخص و اعلام نشود.
سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور احیا شود
منوچهر اقبالی دبیر انجمن شرکتهای پیمانکار تاسیسات و تجهیزات صنعتی ایران نیز در این نشست افزود:کشوری نیست که نظام برنامه و بودجه نداشته باشد بنابراین از دولت آینده می خواهیم که سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور را با همان وظایف قبلی و حتی قوی تر احیا کند.













